Napisano 30.12.2012 - 10:11
Napisano 30.12.2012 - 10:20
Napisano 30.12.2012 - 10:35
Napisano 30.12.2012 - 10:35
Użytkownik TianTian edytował ten post 30.12.2012 - 11:20
Napisano 30.12.2012 - 12:28
hahWystarczy posłać tam jakiegoś jednego gimbusa .
Vera? ładnie.
Aktualnie jej nie ma, ale ma niesamowity burdel. Coraz bardziej jestem zdania że może być kasjerką w jakimś supermarkecie, tak na noc.
Jakiś magazyn też może być, rozładowanie towaru...?
I tak, też myślałam na początku że moze być prostytutką, ale to niezbyt możliwe.
Wystarczy poobserwować czy ona wyłania sie o stałej godzinie, i czy o stałej też wraca.
Ale faktycznie mogła dojść do wniosku, ze leżenie w kącie pokoju w kocu nie przyniesie jej zysków,więc trzeba isc do pracy.
Mamy mało wyjść : albo znów męczyć ją mailami, o jednej treści, albo napisać do kogoś z Seulu, zainteresować sprawą for czana, facebookowa akcja, rozsyłanie wiadomosci o niej Seulczykom (może tym młodszym, 13,14,15,16 lat lepiej, bo to tak jak nasza gimbaza, a nasi stąd na bank by poszli obczaić sprawę, miejmy nadzieję że i oni tacy są ). Może Vera się wtedy jednak przerazi że taki szum o niej w jej własnym mieście i zrobi jakąś durnotę...tego się boję.
Napisano 30.12.2012 - 12:38
Moja kuzynka kiedyś napisała do niej w październiku - do dzisia nie odpisała.
Przecież chce żeby jej pomóc - to by sie przeraziła ? Sama chciała
Napisano 30.12.2012 - 13:24
Napisano 30.12.2012 - 14:19
http://twitter.com/v...168629234610176 <-----
Stary post, ale niby pisze 'if you want chat with me' lub coś w tym stylu
Użytkownik TianTian edytował ten post 30.12.2012 - 14:19
Napisano 30.12.2012 - 14:47
But who is that Park Sang-Man ? Cop P ? Her family ? I don't have any idea. I'll search it on google.
http://twitter.com/v...168629234610176 <-----
Stary post, ale niby pisze 'if you want chat with me' lub coś w tym stylu
https://twitter.com/...atus/3104001687
She also mentions someone named Park Sang-Man, living in 89-25 Yonhi-dong, Seoul, Korea.
This adress does not exist, but 89-25, Yeonhui-dong, Seoul, South Korea exists.
And on http://www.webcamvue...E67&c=undefined is an automatic map of the approximate location of the webcamhoster. It's located via IP, so it might not be correct.
The adress it shows, is 12 Eulji-ro 28-gil (187-9 Euljiro 4(sa)-ga) Jung-gu, Seoul, South Korea,
which is pretty far away from the first adress of Park Sang-Man.
Could someone research some more? Like matching the pictures of her blog, with the surroundings of those two adresses?
Napisano 30.12.2012 - 14:52
I don't know =( But he isn't Cop P, because she writes that he's deceived by Cop P and people should tell him to stop ignoring the crimes Cop P is doing to Vera.But who is that Park Sang-Man ? Cop P ? Her family ? I don't have any idea. I'll search it on google.
Napisano 30.12.2012 - 15:07
Napisano 30.12.2012 - 15:16
Napisano 30.12.2012 - 15:33
Kurde znowu te zagadki trzeba rozwiazywac Może jakby przetłumaczyć na polski z angola to by coś wyszło Ej, możesz wstawić to po angielsku ? TianTian zna dobrze angielski (lub jest z anglojęzycznego kraju ), to nam pomoże."Utwardza mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching "
Co to może znaczyć? @>@
Oprócz miękkiej kości implantowania bronie kontroli umysłu na kości stawu skokowego, kostki obok kości stawu skokowego, kostka od mózgu trwa strzelać fale radiowe raka, zwłaszcza raka mózgu, aby uniknąć przeszczep chrząstki.
Jesteś celem mnie zabić, ponowna p nie, próbowałeś zabić raka mózgu wiszący na przeszczep kości brwiowego. Głowa cały dzień z bólu nakłuwania igłą nie zatrzymuje na dłużej niż rok. Szef posiniaczone biteum aromaterapii.
Bóle kości ból głowy i posiniaczone ciało niszczy jildeut
Powód: zdesperowany by stracić przytomność wszystkie dni
Świadomość stracić po chwili obudzić "Ten", on ci powie
Ból głowy, ból brzucha, ból w klatce piersiowej, ból pleców, a
kości czoło głowicy do broni kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.
W ciągu dnia. Jolie geham. 2 Stracić przytomność 3. Silny strzał elektromagnetyczny, dziesięciu chłopców i cztery nogi. Nazywam wielokrotnie przechodzić ultradźwiękowe sygnały, takie jak
Kał musiał wziąć coś się stało lub utknąć motorowodnej t pochodzi Połóż się na lewym boku, jeśli lewe biodro, nogi, plecy i kłaść się aż do ogromnego przyciągania . Bardzo potężną bronią umysł
przez cały dzień, nie wiem, ja jestem zawsze na szyi
Utwardza mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching 24 godziny na żywo
2010/12/24 09:49
http://blog.naver.co...wer/80121020718
Dedykowane viewer
Oprócz miękkiej kości implantowania bronie kontroli umysłu na kości stawu skokowego, kostki obok kości stawu skokowego, kostka od mózgu trwa strzelać fale radiowe raka, zwłaszcza raka mózgu, aby uniknąć przeszczep chrząstki.
Jesteś celem mnie zabić, ponowna p nie, próbowałeś zabić raka mózgu wiszący na przeszczep kości brwiowego. Głowa cały dzień z bólu nakłuwania igłą nie zatrzymuje na dłużej niż rok. Szef posiniaczone biteum aromaterapii.
Bóle kości ból głowy i posiniaczone ciało niszczy jildeut
Powód: zdesperowany by stracić przytomność wszystkie dni
Świadomość stracić po chwili obudzić "Ten", on ci powie
Ból głowy, ból brzucha, ból w klatce piersiowej, ból pleców, a
kości czoło głowicy do broni kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.
W ciągu dnia. Jolie geham. 2 Stracić przytomność 3. Silny strzał elektromagnetyczny, dziesięciu chłopców i cztery nogi. Nazywam wielokrotnie przechodzić ultradźwiękowe sygnały, takie jak
Kał musiał wziąć coś się stało lub utknąć motorowodnej t pochodzi Połóż się na lewym boku, jeśli lewe biodro, nogi, plecy i kłaść się aż do ogromnego przyciągania . Bardzo potężną bronią umysł
Ustream transmisja na żywo
Broadcasting broadcasting1
Broadcasting broadcasting2
Broadcasting 3
Scenariusz
Stracić przytomność trzymając głowę sztywne filmy
cctv
Czasu na ekranie! Stalking policjanci zneutralizować kamer nadzoru i włamania.
Świadome włamań hanhu stracić przestanie nadawać i CCTV.
Zatrzymać czas, choć kiedy refresh zatrzymuje inwazji
Nowy adres
przez cały dzień, nie wiem, ja jestem zawsze na szyi
Na ponad trzy godziny przyczajony, siedząc bez komputera do spania? Którzy śpią, jeśli jesteś jak ten eopjyo. Nieświadomy umysł jako broń. Nie, to nie wystarczy, aby osiągnąć laptop biurko nogi na podłodze wkrótce spadnie na kolana Jeżeli nie podnieść zwykłą studnię. Utrata przytomności 15 godzin. Naver videos'm 10 minut
Napisano 30.12.2012 - 15:38
Napisano 30.12.2012 - 16:28
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych