Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ice cream dokładnie o to mi chodziło. Ale Vera jest ładniejsza.

IGotYouDancing.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Vera? :D ładnie.

Aktualnie jej nie ma, ale ma niesamowity burdel. Coraz bardziej jestem zdania że może być kasjerką w jakimś supermarkecie, tak na noc.
Jakiś magazyn też może być, rozładowanie towaru...?

I tak, też myślałam na początku że moze być prostytutką, ale to niezbyt możliwe. :D

Wystarczy poobserwować czy ona wyłania sie o stałej godzinie, i czy o stałej też wraca.
Ale faktycznie mogła dojść do wniosku, ze leżenie w kącie pokoju w kocu nie przyniesie jej zysków,więc trzeba isc do pracy.

Mamy mało wyjść : albo znów męczyć ją mailami, o jednej treści, albo napisać do kogoś z Seulu, zainteresować sprawą for czana, facebookowa akcja, rozsyłanie wiadomosci o niej Seulczykom (może tym młodszym, 13,14,15,16 lat lepiej, bo to tak jak nasza gimbaza, a nasi stąd na bank by poszli obczaić sprawę, miejmy nadzieję że i oni tacy są :D ). Może Vera się wtedy jednak przerazi że taki szum o niej w jej własnym mieście i zrobi jakąś durnotę...tego się boję.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wystarczy posłać tam jakiegoś jednego gimbusa :mrgreen: . Ale Vera wczoraj wróciła wcześniej. Zawsze wracała jak u nas była już noc. Wczoraj wróciła koło południa (w sensie, że naszego :mrgreen: )

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@IGotYouDancing: You're suggesting to write some korean People on FB, to go and check out Vera and help us to find her?
It could work, but I'm a little bit afraid, that it would disturb Vera, if she realised that there were people from around the globe searching for her, watching her and trying to get to her. It might get her attention beyond what she wished for and make her a target for laughter and ridicule.
I'm currently learning korean as often as I can and want to travel 2014 to Korea/Seoul as a vacation. I don't want to promise anything, but of course I'd do some research if I was there - but this is all just a vague plan, right now. I don't have the money nor the knowledge of language.

Użytkownik TianTian edytował ten post 30.12.2012 - 11:20

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wystarczy posłać tam jakiegoś jednego gimbusa :mrgreen: .

hah xD

Może pracuje w McDonald's w porze nocnej ?

Vera? :D ładnie.

Aktualnie jej nie ma, ale ma niesamowity burdel. Coraz bardziej jestem zdania że może być kasjerką w jakimś supermarkecie, tak na noc.
Jakiś magazyn też może być, rozładowanie towaru...?

I tak, też myślałam na początku że moze być prostytutką, ale to niezbyt możliwe. :D

Wystarczy poobserwować czy ona wyłania sie o stałej godzinie, i czy o stałej też wraca.
Ale faktycznie mogła dojść do wniosku, ze leżenie w kącie pokoju w kocu nie przyniesie jej zysków,więc trzeba isc do pracy.

Mamy mało wyjść : albo znów męczyć ją mailami, o jednej treści, albo napisać do kogoś z Seulu, zainteresować sprawą for czana, facebookowa akcja, rozsyłanie wiadomosci o niej Seulczykom (może tym młodszym, 13,14,15,16 lat lepiej, bo to tak jak nasza gimbaza, a nasi stąd na bank by poszli obczaić sprawę, miejmy nadzieję że i oni tacy są :D ). Może Vera się wtedy jednak przerazi że taki szum o niej w jej własnym mieście i zrobi jakąś durnotę...tego się boję.

Moja kuzynka kiedyś napisała do niej w październiku - do dzisia nie odpisała.

Przecież chce żeby jej pomóc - to by sie przeraziła ? Sama chciała :D
Ciekawe, jaka by była jej reakcja, gdyby zobaczyła w jej drzwiach białasa :mrgreen:

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja kuzynka kiedyś napisała do niej w październiku - do dzisia nie odpisała.

Przecież chce żeby jej pomóc - to by sie przeraziła ? Sama chciała :D

I wrote her, too. And she never replied. Even wrote in korean. It could be, that she changed her email-adress and didn't notice that she got emails from us. Because other people already got responses from her.

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

http://twitter.com/v...168629234610176 <----- :o
Stary post, ale niby pisze 'if you want chat with me' lub coś w tym stylu

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

https://twitter.com/...atus/3104001687
She also mentions someone named Park Sang-Man, living in 89-25 Yonhi-dong, Seoul, Korea.
This adress does not exist, but 89-25, Yeonhui-dong, Seoul, South Korea exists.

And on http://www.webcamvue...E67&c=undefined is an automatic map of the approximate location of the webcamhoster. It's located via IP, so it might not be correct.
The adress it shows, is 12 Eulji-ro 28-gil (187-9 Euljiro 4(sa)-ga) Jung-gu, Seoul, South Korea,
which is pretty far away from the first adress of Park Sang-Man.
Could someone research some more? Like matching the pictures of her blog, with the surroundings of those two adresses?

Użytkownik TianTian edytował ten post 30.12.2012 - 14:19

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

https://twitter.com/...atus/3104001687
She also mentions someone named Park Sang-Man, living in 89-25 Yonhi-dong, Seoul, Korea.
This adress does not exist, but 89-25, Yeonhui-dong, Seoul, South Korea exists.

And on http://www.webcamvue...E67&c=undefined is an automatic map of the approximate location of the webcamhoster. It's located via IP, so it might not be correct.
The adress it shows, is 12 Eulji-ro 28-gil (187-9 Euljiro 4(sa)-ga) Jung-gu, Seoul, South Korea,
which is pretty far away from the first adress of Park Sang-Man.
Could someone research some more? Like matching the pictures of her blog, with the surroundings of those two adresses?

But who is that Park Sang-Man ? Cop P ? Her family ? I don't have any idea. I'll search it on google.

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

But who is that Park Sang-Man ? Cop P ? Her family ? I don't have any idea. I'll search it on google.

I don't know =( But he isn't Cop P, because she writes that he's deceived by Cop P and people should tell him to stop ignoring the crimes Cop P is doing to Vera.
So he might be a relative of Vera, or a former friend, or someone completely unrelated. I will search through her big blog tonight, maybe I find more about him.

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Znalazłam świeży wpis Verci - z 10 grudnia, ma 3 posty z 2012 roku:
http://blog.naver.co...r&categoryNo=41
Ma ktoś z was Google Chrome ? Bo ja nie mam, a chrome przetłumaczana strony bezpośrednio.
ONA MA ŁÓŻKO ! Na tym blogu są fotki pomieszczeń, których nie widać:
http://live.afreeca....i?szBjId=asdsfs

Edward IV Groźny.

Greater than you

• Tematów: 43
  • Artykułów: 12
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Utwardza ​​mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching "
Co to może znaczyć? @>@

Oprócz miękkiej kości implantowania bronie kontroli umysłu na kości stawu skokowego, kostki obok kości stawu skokowego, kostka od mózgu trwa strzelać fale radiowe raka, zwłaszcza raka mózgu, aby uniknąć przeszczep chrząstki.

Jesteś celem mnie zabić, ponowna p nie, próbowałeś zabić raka mózgu wiszący na przeszczep kości brwiowego. Głowa cały dzień z bólu nakłuwania igłą nie zatrzymuje na dłużej niż rok. Szef posiniaczone biteum aromaterapii.

Bóle kości ból głowy i posiniaczone ciało niszczy jildeut

Powód: zdesperowany by stracić przytomność wszystkie dni
Świadomość stracić po chwili obudzić "Ten", on ci powie
Ból głowy, ból brzucha, ból w klatce piersiowej, ból pleców, a
kości czoło głowicy do broni → kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.

W ciągu dnia. Jolie geham. 2 Stracić przytomność 3. Silny strzał elektromagnetyczny, dziesięciu chłopców i cztery nogi. Nazywam wielokrotnie przechodzić ultradźwiękowe sygnały, takie jak
Kał musiał wziąć coś się stało lub utknąć motorowodnej t pochodzi Połóż się na lewym boku, jeśli lewe biodro, nogi, plecy i kłaść się aż do ogromnego przyciągania . Bardzo potężną bronią umysł

przez cały dzień, nie wiem, ja jestem zawsze na szyi

Utwardza ​​mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching 24 godziny na żywo
2010/12/24 09:49
http://blog.naver.co...wer/80121020718
Dedykowane viewer
Oprócz miękkiej kości implantowania bronie kontroli umysłu na kości stawu skokowego, kostki obok kości stawu skokowego, kostka od mózgu trwa strzelać fale radiowe raka, zwłaszcza raka mózgu, aby uniknąć przeszczep chrząstki.

Jesteś celem mnie zabić, ponowna p nie, próbowałeś zabić raka mózgu wiszący na przeszczep kości brwiowego. Głowa cały dzień z bólu nakłuwania igłą nie zatrzymuje na dłużej niż rok. Szef posiniaczone biteum aromaterapii.

kości czoło głowicy do broni → kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.

W ciągu dnia. Jolie geham. 2 Stracić przytomność 3. Silny strzał elektromagnetyczny, dziesięciu chłopców i cztery nogi. Nazywam wielokrotnie przechodzić ultradźwiękowe sygnały, takie jak
Kał musiał wziąć coś się stało lub utknąć motorowodnej t pochodzi Połóż się na lewym boku, jeśli lewe biodro, nogi, plecy i kłaść się aż do ogromnego przyciągania . Bardzo potężną bronią umysł

Ustream transmisja na żywo

Broadcasting broadcasting1
Broadcasting broadcasting2
Broadcasting 3
Scenariusz
Stracić przytomność trzymając głowę sztywne filmy

cctv
Czasu na ekranie! Stalking policjanci zneutralizować kamer nadzoru i włamania.
Świadome włamań hanhu stracić przestanie nadawać i CCTV.
Zatrzymać czas, choć kiedy refresh zatrzymuje inwazji
Nowy adres

Na ponad trzy godziny przyczajony, siedząc bez komputera do spania? Którzy śpią, jeśli jesteś jak ten eopjyo. Nieświadomy umysł jako broń. Nie, to nie wystarczy, aby osiągnąć laptop biurko nogi na podłodze wkrótce spadnie na kolana Jeżeli nie podnieść zwykłą studnię. Utrata przytomności 15 godzin. Naver videos'm 10 minut

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

"Utwardza mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching "
Co to może znaczyć? @>@

kości czoło głowicy do broni  kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.

Utwardza mind Weapons brow kości sterowania błędne:. Kości całego ciała stwardnienie zanikowe boczne, choroba Parkinsona i spróbować przejąć władzę pitching 24 godziny na żywo
2010/12/24 09:49
http://blog.naver.co...wer/80121020718
Dedykowane viewer

kości czoło głowicy do broni  kłucia igłą Mind. Rewind, Gonzo nad głową posiniaczone ból od barku do palców sparaliżowany. Celem okaleczyć, jak negatywne skutki przyniesie nam bać jestem. Mózg zniszczył wysyłając fale elektromagnetyczne skoncentrowane.

Ustream transmisja na żywo

Broadcasting broadcasting1
Broadcasting broadcasting2
Broadcasting 3
Scenariusz
Stracić przytomność trzymając głowę sztywne filmy

cctv
Czasu na ekranie! Stalking policjanci zneutralizować kamer nadzoru i włamania.
Świadome włamań hanhu stracić przestanie nadawać i CCTV.
Zatrzymać czas, choć kiedy refresh zatrzymuje inwazji
Nowy adres

Na ponad trzy godziny przyczajony, siedząc bez komputera do spania? Którzy śpią, jeśli jesteś jak ten eopjyo. Nieświadomy umysł jako broń. Nie, to nie wystarczy, aby osiągnąć laptop biurko nogi na podłodze wkrótce spadnie na kolana Jeżeli nie podnieść zwykłą studnię. Utrata przytomności 15 godzin. Naver videos'm 10 minut

Kurde znowu te zagadki trzeba rozwiazywac :< Może jakby przetłumaczyć na polski z angola to by coś wyszło :( Ej, możesz wstawić to po angielsku ? TianTian zna dobrze angielski (lub jest z anglojęzycznego kraju xD), to nam pomoże.

Edward IV Groźny.

Greater than you

• Tematów: 43
  • Artykułów: 12
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Screen time! Stalking the cops to neutralize the surveillance cameras and intrusion.
Conscious intrusion hanhu lose will stop broadcasting and cctv.
Stop time, though when the refresh stops invading

Hardens the brow bone Mind Control Weapons vicious: the bones of the entire body. Amyotrophic lateral sclerosis, Parkinson's disease and try to take power pitching 24 hours live

Beside the soft bone to implant mind control weapons on the ankle bone, the ankle next to the ankle bone, the ankle away from the brain takes to shoot radio waves cancer, particularly brain cancer to avoid cartilage transplant.

You purpose to kill me, a reassessment p failed, you tried to kill brain cancer hanging on the brow bone transplant. Head all day with a needle pricking pain does not stop for more than a year. Head bruised sensation biteum.

Pain in the bones of the head pain and a bruised body breaking down jildeut

Reason: desperate to lose consciousness all day
Consciousness lose after a while to wake "This," he will tell you
Headache, abdominal pain, chest pain, back pain, and
the brow bone head into Weapons → Mind needle pricking. Rewind, Gonzo over head bruised pain from shoulder to fingers paralyzed. Maim purpose, how adverse effects will bring us fear I am. Brain destroyed by sending electromagnetic waves focused.

Throughout the day. Jolie geham. 2 Lose consciousness 3. Strong electromagnetic shot, ten boys and four feet. My name repeatedly pass ultrasonic signals, such as
Feces had to take something to happen or get stuck motorboat p comes Lie on your left side if the left hip, legs, back and lie down until the enormous pull . A very powerful mind weapon

ustream live broadcast of

Screen time! Stalking the cops to neutralize the surveillance cameras and intrusion.
Conscious intrusion hanhu lose will stop broadcasting and cctv.
Stop time, though when the refresh stops invading
New address

Proszę :)

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@SzOgUnEk
@Ice Cream
Thanks. :) Where's this text from?

Chippie just returned.