Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

@SzOgUnEk
@Ice Cream
Thanks. :) Where's this text from?

Chippie just returned.

Probably from her naver blog

Jest tu domku
Dołączona grafika

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakaś taka ładniejsza się wydaje :mrgreen: . Pewno wypoczęła.
Je teraz. Jeszcze nigdy nie widziałam, jak jadła coś ciepłego :< .

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 30.12.2012 - 17:56

houseofwolves.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://i45.tinypic.com/se6c6c.png śpi. dziwnie śpi. bo słuchajcie, człowiek śpiąc nigdy by nie trzymał kolan w górze, mięsnie zaraz się rozluźniają i nogi idą na dół. a ta trzyma, jeszcze opiera sobie na tym stoliku i mięśnie jak trzymały tak trzymają. i teraz tak- albo udaje że śpi, i sobie tylko tak leży, nie wiem, może odpoczywa, albo... albo.

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja jestem ciekawa, co Chip będzie robiła w noc sylwestrową... Tam czas jest osiem godzin do przodu, czyli u nas ich północ będzie o 16... Będzie może ktoś z Was miał wtedy czas, żeby ją poobserwować? Mnie niestety nie będzie:/ Z góry dzięki za zdaną relację/screeny :)

Użytkownik freshage edytował ten post 30.12.2012 - 23:14

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja jestem ciekawa, co Chip będzie robiła w noc sylwestrową... Tam czas jest osiem godzin do przodu, czyli u nas ich północ będzie o 16... Będzie może ktoś z Was miał wtedy czas, żeby ją poobserwować? Mnie niestety nie będzie:/ Z góry dzięki za zdaną relację/screeny :)

I will definitely do some screenshots =) But I guess she will be outside, doing something we will never know :/
Dołączona grafika
That's her last year.

Użytkownik TianTian edytował ten post 30.12.2012 - 23:19

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Yea, it's true. Anyway i think it'll be another proof that she has a social life:) Let's see tommorow

btw. TianTian, where are u from?

Użytkownik freshage edytował ten post 30.12.2012 - 23:37

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Yea, it's true. Anyway i think it'll be another proof that she has a social life:) Let's see tommorow

Well today she came home with her big "VeriChip"-poster, meaning she didn't come from work, or that's what I think. We'd have to check if she always takes the poster with her, when leaving in the afternoon.
But if she's taking the poster with her, it could mean, that she is demonstrating in the streets somewhere in Seoul. Meaning that ther might be a newsreport about her....but we'd have to get us a copy of a local newspaper or something similiar - could be hard.
And if she was demonstrating, I don't understand why she's leaving in the afternoon and is not demonstrating during daytime.

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Znalazłam świeży wpis Verci - z 10 grudnia, ma 3 posty z 2012 roku:
http://blog.naver.co...r&categoryNo=41
Ma ktoś z was Google Chrome ? Bo ja nie mam, a chrome przetłumaczana strony bezpośrednio.
ONA MA ŁÓŻKO ! Na tym blogu są fotki pomieszczeń, których nie widać:
http://live.afreeca....i?szBjId=asdsfs

Dołączona grafika jest w domku.

Spróbuje wstawić te fotki jako img, żeby nie trzeba by było tak wchodzić, ale foty mi się nie włączają, ale zawsze warto spróbować. Tak na marginesie, widać sypialnie (łóżko na dwie osoby, kuchnię (chyba) i tam jakiś misiek wisi na sznurku xD i dalej nie pamiętam.

Użytkownik Ice cream edytował ten post 31.12.2012 - 08:15

Ice cream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Znalazłam świeży wpis Verci - z 10 grudnia, ma 3 posty z 2012 roku:
http://blog.naver.co...r&categoryNo=41
Ma ktoś z was Google Chrome ? Bo ja nie mam, a chrome przetłumaczana strony bezpośrednio.
ONA MA ŁÓŻKO ! Na tym blogu są fotki pomieszczeń, których nie widać:
http://live.afreeca....i?szBjId=asdsfs

Dołączona grafika jest w domku.

Spróbuje wstawić te fotki jako img, żeby nie trzeba by było tak wchodzić, ale foty mi się nie włączają, ale zawsze warto spróbować. Tak na marginesie, widać sypialnie (łóżko na dwie osoby, kuchnię (chyba) i tam jakiś misiek wisi na sznurku xD i dalej nie pamiętam.

Sorry to nie zdjęcia... Tylko filmiki...
Tu link do wszystkich filmików (klikasz który chcesz):http://live.afreeca.com:8079/app/index.cgi?szBjId=asdsfs
Mi się nie wczytują ;o

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja będe obserwować Vercię dzisiaj. :) Teraz już jej nie ma, ale sądze ze wróci około 1-2 jej czasu.
Nie pamiętam jak było w zeszłym roku... ktoś puścił famę ze ona ma dla nas niespodziankę, o 00:00 jej czasu...
Ale nie było niespodzianki. wróciła, poszła spac. :)

Ona traci na wiarygodności, szczerze mówiąc, przez takie właśnie wyjścia, a sylwester jest jednoznaczny - baluje sobie, a my mamy pilnować jej dobytku w postaci psiego posłania, czy laptopa... :/

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja też ją będę obserwować :mrgreen: . IGotYouDancing - masz rację.

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę proszę :)
Jak widać nasza Chip (sory, ale już przywykłam do tej ksywki :P) prawdopodobnie wyszła powitać nowy rok z rodziną lub znajomymi. Chyba że tak jak mówicie pracuje w sklepie nocnym i właśnie sprzedaje kolejne flaszki pijanym Koreańczykom :P
Nie sądzę żeby miała wrócić do 00:00, chociaż kto wie :P
Ale widzę że nawet ogarnęła pokój, bo ostatnio wyglądało to jak jakaś melina i nawet GAZETĘ KUPIŁA !!! (leży na tej białej szafce czy czymś obok stolika). No i nie szkoda jej prądu bo zawsze jak wychodzi, komp i tak jest włączony tylko nie badzo mogę dojrzeć co tam na nim widać ;)

Swoją drogą nie rozumiem jak można tak żyć. Non stop w świetle, przy kompie lub śpiąc w niewygodnych pozycjach, 24/7 pod obserwacją kamer (oprócz chwil kiedy wychodzi). Jeżeli to podstawiona osoba, to nawet gdyby ktoś mi za to płacił nie mogłabym tak siedzieć non stop. Oszalałabym.

Na ustream'ie jest nowy obraz...jakiś połamany fotel i śmieci...Masakra, jak dosłownie w melinie. Włączyłam, może będzie słychać sztuczne ognie ;D

Użytkownik MalinaMalinowska edytował ten post 31.12.2012 - 15:44

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Guys, we made a mistake. :/
People in Korea don't seem to celebrate new year, like we do, on December 31st, but in 2013 it will be on February 10th. http://en.wikipedia....Korean_New_Year
I just checked several webcams around Seoul, but none of them showed any fireworks at all. So I guess, it's just another normal night in Korea. And Vera/Chippie is not home, probably at work, as it seems that she left her poster at home.
Dołączona grafika

Użytkownik TianTian edytował ten post 31.12.2012 - 16:01

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Na ustream'ie jest nowy obraz...jakiś połamany fotel i śmieci...Masakra, jak dosłownie w melinie. Włączyłam, może będzie słychać sztuczne ognie ;D

Ja też włączyłam kamerkę na ustream'ie, ale niestety nic nie słyszałam, choć na początku mi się zdawało :) Miałam nadzieje że kamerka w jej salonie będzie ustawiona tak, że będzie widać jej okno, bo chciałam zobaczyć sztuczne ognie :lol No ale niestety, okna nie było widać. Ciekawe kiedy Vercia wróci. Chciałabym przyjrzeć się jej zachowaniu, czy przyjdzie trzeźwa czy wstawiona :D

Użytkownik ananaseq edytował ten post 31.12.2012 - 16:16

IGotYouDancing.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

normalna - czyli lekko wypita? :D trzeźwa - zupełnie nic, czy pijana - nabryzgolona jak Mietek spod monopolowego?

Obstawiam to pierwsze. :) pewnie wyszła na jakiś deptak czy rynek poświetować. :) oni mają raczej coś takiego. kurde, a tak mi sie marzy żeby ona poszła do ludzi, wróciła z nimi do domu na parę szklanek, po czym zasneła. :) przydałoby się jej to.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych