Niedowiary.. Znowu Chippie mi się śniła! Tyle że ten sen całkiem różnił się od poprzedniego. Pamiętam, że na aassdd.viewnetcam.com były dostępne 3 kamerki. Jedna monitorowała jej pokój w którym siedziała centralnie na przeciw owej kamerki, druga dawała przybliżenie na twarz, a trzecia? Tego niestety nie pamiętam. Ale wiem w 100% że nie były monitorowane jej drzwi wejściowe/frontowe. A co najlepsze? Była w całkiem innym mieszkaniu, i na jednej z kamer obok niej siedział facet. Niestety nie wiem czy to był azjata, ale wiem że był siwy.. Pokręcony sen, chociaż w sumie ciesze się że poraz drugi Chip-Chan mi się śniła.
Co do tych jej wyrazów twarzy, to ja również je zaobserwowałam. Przyglądnęłam się jej chwile, ponieważ myślałam że ma ten koszmar, ale ciągle leżała w takiej samej pozycji, nie wierciła się więc chyba oprócz strasznej miny było wszystko OK.
Zauważyłam również wczoraj, że Vera co chwile spoglądała na ściane która znajduje się na przeciw niej tam gdzie siedzi, sądze że jest tam jakiś zawieszony zegar.
spała jakiś czas spokojnie, ale potem jakby upadła na podłogę twarzą, skuliła się, prawie się nie ***** o coś na podłodze, wierciła się, a potem chyba znowu spała, tyle że z twarzą do podłogi. widziałam to wyraźnie o.o
edycja: ultimate
http://i48.tinypic.com/2rp89c8.png oho, to jest komórka? jakaś dotykowa, chippie jest na bieżąco z technologią? jakoś nie widzę jej w sklepie, wybierającą sobie nowy telefonik