Obecne mieszkanie Chippie zdecydowanie różni się od poprzedniego budową, drzwiami frontowymi no i ogólnie wyglądem, tak więc wychodzi na to że mieszka całkiem gdzie indziej, tym bardziej po tym jak oglądnęłam fotki które przesłała jakiś czas temu TianTian (te foldery z danymi miesiącami z 2011 oraz 2012 roku które są bodajże na 71 stronie) gdzie pokazane było jej teraźniejsze mieszkanie, nieumeblowana "sypialnia", mnóstwo walizek pod drzwiami oraz dotychczas nieznane pomieszczenia, tak więc wnioskuje że na 100% się przeprowadziła, i być może tak jak TianTian mówi, do innego mieszkania lecz tego samego budynku. I wcale bym się nie zdziwiła..
Miałam już dawno o tym napisać, ale zawsze jakoś zapominałam, tak więc teraz się wypowiem
Niedawno, przed świętami w czas wolny od szkoły poprosiłam siostrę która siedziała na komputerze (nie pamiętam która to była godzina, w każdym bądź razie na pewno późno w nocy naszego czasu) ponieważ ja byłam strasznie zmęczona, by w razie czego obudziła mnie gdy Chippie wróci. Do tej pory pamiętam jak z entuzjazmem powiedziała, że wróciła. Niestety nie byłam świadkiem tej sytuacji, ale siostra opowiadała mi że Chip-Chan zaraz po przyjściu zaczęła się patrzeć w pierwszą kamerkę. Stwierdziła również, że jej zdaniem wyglądała na przestraszoną, i zmęczoną, w każdym bądź razie dość mocno sie jej przeraziła. Cholera, jak ja bym chciała być świadkiem takiej sytuacji
Do tej pory widziałam jak wychodziła z mieszkania oraz jak przestawiała kamerkę. Lepsze to niż nic