Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

Darianna89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Działa,dziękuję :) Obserwowaliście kiedyś o której mniej więcej wraca?

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wraca, kiedy u nas jest już bardzo późno.

Darianna89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli co ? Można stwierdzić że pracuje w nocy? Może biedna gdzieś pracuje w jakimś lokalu 24 h. ?

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Niewykluczone, choć nie wraca o stałych godzinach. Raz przychodzi o tej, a raz o tej.
Wiadomo, że zawsze gdy wychodzi zabiera ze sobą swoje kartki z napisami, tak więc pytanie brzmi do czego one mogą jej się przydać, jeżeli pracuje? Kiedyś na jakimś blogu prowadzonym przez polaków, opisującym ich wyjazd do Korei Południowej, widziałam zdjęcie mężczyzn koczujących w metrze z wielkimi kartkami z napisami po koreańsku - od razu mi się to skojarzyło z Chippie. Tylko czemu ma to służyć? :o

Darianna89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kurczę właśnie nie mam pojęcia... teraz mi się przypomniało że widziałam kilka koreańskich ? no w każdym razie azjatyckich teledysków i tam też tak robią ..... nie mam kompletnie pojecia... :/

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ejejeejjejejj, mi zaświeciła żarówka nad głową: a co jeśli na tych plakatach jest wołanie o pomoc, jakoś opisana historia, ona stoi z tym i pokazuje ludziom, a oni biora ją za wariatkę? wydaje mi się to prawdopodobne.

taką wizję mam - stoi gdzieś na ulicy, gdzie jest tłum ludzi, wystawia tę kartkę i se tak stoi xD

Użytkownik houseofwolves edytował ten post 28.01.2013 - 21:52

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Też nad tym myślałam, no bo skoro straciła rodziców (a z dalszą rodziną na to wychodzi że nie ma kontaktów) to prosi internautów jak i innych ludzi których spotyka na ulicy o pomoc.. To bardzo prawdopodobne.

Darianna, masz może linki do tych teledysków? Każdy szczegół, nawet najmniejszy się liczy :D

Cholera, jest po 6 koreańskiego czasu a Chippie nadal nie ma. Dziwne, bardzo dziwne...

Użytkownik ananaseq edytował ten post 28.01.2013 - 21:58

Darianna89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Postaram się znaleść , albo najlepeij jak poczekam godzinkę za siostrą aż z pracy wróci, bo ona powinna pamiętać..oglądałyśmy to razem

Darianna89.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety siostra również nie pamięta jak w to weszłyśmy na YT. Będę próbować. Co mnie zastanawia, to to, że Chip Chan non stop coś je odkąd wróciła- u nas była 2 w nocy u niej chyba(?)coś ok.7.30 . I od tego czasu je coś z tego samego pudełka. Ja mam wrażenie,że ona w nocy gdzieś śpi , bo wykończyła by się takim trybem życia .

Poza tym przeraziło mnie to , że ona patrzy w kamerę . Zrobiłam screeny , ale nie będę wrzucać,bo są niewyraźne. Tzn mimo wszystko widać to na nich. Zresztą jak chcecie to wrzucę :-)

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zrobiłam screeny , ale nie będę wrzucać,bo są niewyraźne.

What kind of pics do you have?

Chippie looks pretty tired right now. Guess she tries to stay awake as long as she can. She put another post on her blog, again with videos and claiming that someone is disabelin her cameras as soon as she leaves her apartment.
The title of her post contains 정신차려라!!! which means "pull your self together!!".
Guess she has a phase of strong paranoia. Hopefully it will go by, so she can sleep again.

freshage.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak myślicie, dlaczego Chip siedzi w domu w czapce, kapturze i do tego opatulona jakąś kurtką/kocem? link

Użytkownik freshage edytował ten post 29.01.2013 - 13:03

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak myślicie, dlaczego Chip siedzi w domu w czapce, kapturze i do tego opatulona jakąś kurtką/kocem? link

Albo gdzieś wychodzi, albo dopiero wróciła, albo jest jej zimno ;)

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Darianna, dawno to oglądałaś? Może sprawdź historię?
Gdy ją obserwowałam jeszcze nigdy nie spojrzała się w stronę kamerek, a kurdę, chciałabym to zobaczyć :D Siostra opowiadała, jak była świadkiem gdy Chip-Chan spojrzała w kamerkę - przeraziła się totalnie :P

Kilka dni temu zrobiłam tę fotkę, wzrok Chippie jest [według mnie] troszkę.. dziwny?
Dołączona grafika

Użytkownik ananaseq edytował ten post 29.01.2013 - 15:47

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
I tried to type down her newest sign. This is what I got. And the Google translation.
박성 동 말에 (Park, Sung Dong at the end of)
속는 너 (dupe you)
천벌 받아라 (One thousand scones)
It doesn't make sense, even though I think she mentioned the name Park and Sung Dong before.
Some parts (I marked them) aren't to clear, so I don't know if I got them right. I also don't know where she put the space between the words.

If someone has pics of the other signs, as clear as possible, please post them, so we can try to decipher them.

Użytkownik TianTian edytował ten post 29.01.2013 - 16:24

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz Chip wygląda strasznie blado :<

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych