Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

TianTian.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teraz Chip wygląda strasznie blado :<

I agree, but I suppose it's just the light. It's brighter than usual.
I just saw her smiling, so she can't feel that bad. :)

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Tiantian very good idea, I'll add another photo:

Dołączona grafika

Tylko tyle udało mi się przetłumaczyć (2006 이 후 초 도 >> Na początku 2006 r., po ), niestety dalej już nie potrafię, jedynie udało mi się rozszyfrować pojedyńcze słowa takie jak "무" >> "rzodkiewka" lub "기" >> "okres". To wszystko jest takie.. bez sensu. Może Wam uda się rozszyfrować co jest dalej?

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mamy przynajmniej jakiś cel. To krok milowy ^^

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Yaay chippie brought her Korea-flag back :D
http://i.imagebanana...s6fk/Korkor.jpg

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pewnie chce nam pokazać, w jakim kraju mieszka, nie wie że my już wiemy :D

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Malina to całkiem możliwe ;D'

Edit:
Przeraża mnie jej aktualna pozycja o0 Wygląda jakby zasłabła.

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 30.01.2013 - 22:12

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przeraża mnie jej aktualna pozycja o0 Wygląda jakby zasłabła.

Don't worry, it's alright. She's finally sleeping deep. Guess she must have stayed awake a long time in the days before.
I want to sit next to her and pet her head gently and just watch over her.

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Jestem pewna jednego: Chip-Chan wraca o 6 naszego czasu, czyli 14 jej czasu. Jestem tego pewna, ponieważ gdy wstaje o 5:30, jej nie ma, lecz pół godziny później gdy zaglądam w kamerkę - Chippie już krząta się po domu, tak więc wniosek jest taki, że wraca o 6 naszego czasu. Zauważyłam to już od jakiegoś czasu, ale nie chciałam wyciągać pochopnych wniosków.

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ananaseq dzięki! Mamy jakiś punkt zaczepienia. Teraz tylko przyuważyć, kiedy wychodzi.

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Chippie wróciła, nawet nie wiem kiedy.

Jak widać, zrobiła sobie spory zapas jedzenia, z mojej perspektywy widzenia to jakieś ciasteczka są :D :
Dołączona grafika

Muszę przyznać, że jakaś taka aktywna dzisiaj jest. Zrobiła sobie fryzurę, krząta się po domu, sprzątnęła skórki po pomarańczy/mandarynki i jeszcze inne śmieci, oraz robiła coś przy plakatach. Dodatkowo udało mi się uchwycić jej twarz:
Dołączona grafika

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie, to osoba, która chodzi po domu na obrazkach ananaseq to zupełnie inna osoba niż ta, która siedzi teraz przed kamerką, cholera.
Nikt tego nie widzi ? O.o

Co do powrotu, opisałam pare postów wyżej cały proces wyjścia naszej Chipp z domu, była to godzina bodajże 22 naszego czasu, ale nie jestem pewna, trzeba cofnąć się kilka stron wstecz.

tak w ogóle, matko :D prze ładna ona jest :D i nie jestem lesbijką ! :D

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie, to osoba, która chodzi po domu na obrazkach ananaseq to zupełnie inna osoba niż ta, która siedzi teraz przed kamerką, cholera.
Nikt tego nie widzi ? O.o

Faktycznie, czasem mam wrażenie że również są to dwie inne osoby. Wydaje mi się, że zależy to też od jej mimiki twarzy.

tak w ogóle, matko :D prze ładna ona jest :D i nie jestem lesbijką ! :D

No, jest ładna, to trzeba przyznać :D Gdyby jeszcze o siebie zadbała, na prawdę korzystnie by wyglądała.

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zaiste, ładna :D
A co do jaj twarzy - taka np ja. Zwiążę włosy i jestem nie do poznania (niestety negatywnie :P ).
Więc to może zależeć i od mimiki i od upięcia włosów. Również zmęczenie robi swoje.

iSectum.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od mniej więcej tygodnia zacząłem sobie ją obserwować . Niestety szkoda , że tylko dostęp do tych dwóch . Wie może ktoś dlaczego reszta jest niedostępna ?

Jeszcze jedno , zastanawiał się ktoś może (wiem , że jest to zbyt dziwaczny plan) , żeby może kiedyś pojechać do tej Korei i ją odnaleźć ? :)
Chodzi mi tylko czy ktoś się nad tym zastanawiał i czy są jakieś instytucję do których można zadzwonić i nie wiem żeby ktoś tam zapukał do drzwi i porozmawiał , pomógł jej czy coś w tym stylu ? :)

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja jeszcze myślałam o tym, żeby ktoś kto zna dobrze angielski zadzwonił na tamtejszą policję i opowiedział o całej sprawie i zarządał wyjaśnień...to by było chyba najlepsze, ale drogie :P

Ja jeszcze myślałam o tym, żeby ktoś kto zna dobrze angielski zadzwonił na tamtejszą policję i opowiedział o całej sprawie i zarządał wyjaśnień...to by było chyba najlepsze, ale drogie :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych