Obserwacje rozpoczęłam o godzinie 6.45.
Chip Chan śpi, jednak jest to dziwny sen. Laptop leżący na jej brzuchu/nogach wygląda, jakby miał spaść, a ta zielona podkładka też zsuwa się na dół.
Do okoła porozrzucane są kartki, w tym jedna z flagą Japonii (?).
Na pierwszej kamerze kartony pomieszane z zgrzewkami wody są w miarę poustawiane, znając możliwości naszej Very (imienniczka ).
Martwi mnie ''sen'' Chip Chan, jest to bardzo nie wygodna pozycja, leży na niej latop+podkładka a to przynajmiej 3 kg ważyć musi.
Czy to jest ten sen, o którym mówiła bodajże 2006 roku? Chodzi o te niekontrolowane usypianie itp.
To jest flaga KOREI .
Hm .. czy mi się może i wydawało , że ona jadła w nocy , coś na wygląda pomarańczy/mandarynki ? o.O
Teraz jej nie ma , ale gdy byłem wczoraj wieczorem kartony stały wszystkie , STAŁY , a teraz jeden z nich prawie ze spadł .
Hm .. czy ja wiem , jak dla mnie to takie niewygodne nie jest , leżałem sam tak ok. 3 godzin żeby sprawdzić jak to jest , ale jak dla mnie leży się tak normalnie .
Zadam takie jedno pytanie , bo mnie ono nurtuje > . < .. czy ciekawią was te wstążeczki czerwone na kamerze "1" ? Co dzień gdy patrzę , zmieniają położenie , jak i przybywa kartonów , lub nie które z nich spadają / przeracają się .