Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

TianTian.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

teraz chyba śpi, ale nie w ten jej dziwny, nienaturalny sposób, tylko jak najbardziej po ludzku. i jestem niemal pewna, że jest chora, albo chociaż źle się czuje. mogę się z nią teraz solidaryzować :/
ma na sobie pełno koców. w tej jej norze jest raczej zimno, skoro zawsze siedzi pod tą różową kołderką, mogła się przeziębić w tym zimnie. widział ktoś, żeby brała jakieś leki?

In the next days (thursday/friday) it's supposed to be around -15°C during the night. I really hope that chippie is using some sort of heating in her flat.

Midori08.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zakładam, że tylko mi w tej chwili nie działa druga kamera? Wie ktoś co z tym robić? :/

odświeżaj w kółko, i w kółko, i w kółko, ja dzisiaj chyba z dziesięć razy odświeżałam, żeby złapać drugą c:

o, dzięki ^^ odświeżałam dosłownie z 50 razy, ale wreszcie załapało

tak przy okazji: dowiedziałam się o niej dzisiaj, a ponieważ niemożliwe jest zebym przekopała się przez 92 strony tematu, to ktoś mógłby mi trochę o niej opowiedzieć? Dowiedzieliście się czy wychodzi, czy zmienia ubrania? Jakieś inne informacje?

Użytkownik Midori08 edytował ten post 04.02.2013 - 19:21

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kiedyś łykała jakieś tabletki...

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

też widziałam jak coś łyka, pisałam parę postów wcześniej. I to bardzo sporo

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Czy dnia dzisiejszego wychodziła gdzieś? Bo od wczorajszego wieczora śpi, śpi i śpi (tak przynajmniej myślę, nie wiem co się działo popołudnia naszego czasu gdy byłam w szkole). Wydaje mi się, że jest chora, wczoraj przed snem była taka niewyraźna, widać że coś jej było.

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tam uważam, że się wyleży i znów będzie zasuwać jak zazwyczaj.

Midori08.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś z Was ma przekaz w dobrej jakości? (pewnie nie, ale nie zaszkodzi zapytać) Jeśli tak to mógłby mi podesłać screena z kamery 2? Wydaje mi się, ze widzę parę kanji na plakacie po prawio, ale mam tak niską jakość, że trudno mi to odczytać...

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś z Was ma przekaz w dobrej jakości? (pewnie nie, ale nie zaszkodzi zapytać) Jeśli tak to mógłby mi podesłać screena z kamery 2? Wydaje mi się, ze widzę parę kanji na plakacie po prawio, ale mam tak niską jakość, że trudno mi to odczytać...

I couldn't read the first line, but the lines below are
두통 복통 (Headache, abdominal pain)
박 성동 곤조 (Nights Seongdong Gonzo)
죽어가요 (Yeah, he's dying.) <-- the spaces in this one could be different
Hope I got the spaces between the words right.
If she has headaches and abdominal pains, could she maybe have her period, misinterpreting it as an attack of Gonzo/Cop P.?

Użytkownik TianTian edytował ten post 04.02.2013 - 21:19

Midori08.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I couldn't read the first line, but the lines below are
두통 복통 (Headache, abdominal pain)
박 성동 곤조 (Nights Seongdong Gonzo)
죽어가요 (Yeah, he's dying.) <-- the spaces in this one could be different
Hope I got the spaces between the words right.
If she has headaches and abdominal pains, could she maybe have her period, misinterpreting it as an attack of Gonzo/Cop P.?

But I need a screenshot in HQ, because I think I see kanji there... If I will have good quailty screenshot I'll translate it

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

But I need a screenshot in HQ, because I think I see kanji there... If I will have good quailty screenshot I'll translate it

Sorry. I think we all have the same image quality.
Dołączona grafika
Can you show me, where you think are kanji? I can't imagine that chippie would write kanji, but nothing is impossible.

Midori08.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sorry. I think we all have the same image quality.
Dołączona grafika
Can you show me, where you think are kanji? I can't imagine that chippie would write kanji, but nothing is impossible.

Yeah, the same as mine ._.

A lot of characters in Chinese, Japanese and Korean are the same. Korean alphabet is Hangul, but they also have Hanjia (it's like Japanese Kanji) so I think it's possible...

Dołączona grafika

I think it might be here

It's like "1月4日" or "1日4月"
(first version is more like this on pic, but second is more grammatically correct)
It means "4th January" or "1st April"

But maybe it's only me... I'm learning japanese now, because I have exam on thursday, so I see kanji everywhere xD

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oh, you're right, good thinking!
Good luck on thursday with your exam, even though I think that you won't need it ;D

Midori08.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

If Chippie will write something in kanji/hanja again I'll translate it if this will be possible~
Thank you ^^

creepycandy.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A wy dalej z tą Chipi? Matko :)

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

If Chippie will write something in kanji/hanja again I'll translate it if this will be possible~
Thank you ^^

Sure, please do. :3 Any help is appreciated. Thank you, too.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 9

0 użytkowników, 9 gości oraz 0 użytkowników anonimowych