Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

TianTian.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
Lol it looks like a face, but I doubt that it is one.

sproocht.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
Lol it looks like a face, but I doubt that it is one.

OMG Indeed! My mum said that there's a cross on the left. She thinks we're talking about exorcism. BTW, she's been sleeping all the day.

KiwiPL.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chippie właśnie jadła, wzięła z podłogi jakąś tackę z jedzeniem, podnosząc wywaliła je sobie na bluzkę ^^
Raczej nie boi się ubrudzenia klawiatury biorąc pod uwagę, że tackę postawiła na laptopie.

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Today korean people celebrate new year. Chippie just went out, looking as usual, no fancy clothes or anything, just her normal red coat with the strings around her waist and neck. And she had her bag and the VeriChip-poster with her.
So I think we can farely say, that she most likely has no one with whom she is going to celebrate the new year. This is rather sad :(
Well, let's see when she returns and in what state she's then.

Użytkownik TianTian edytował ten post 10.02.2013 - 12:14

Wazelina.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od 2 godzin ją obserwuję (z przerwami ;) ), to czarne na łóżku to jej włosy, czy raczej jeszcze nie wróciła ze świętowania Nowego Roku?

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chippie's back, didn't seem to be any different than usual. She did shower as always.
But she put up a new sign. I tried to decipher it, but sometimes I just can't read her handwriting.
Here's what I see:
100% 거짓말
박성독 말 에
속으너 난녕냉
박성동에게당한너

Dołączona grafika

Edit: And her UStream-Cam seems to be broken. The pic it shows is a still image and the cam is not refreshing anymore, even though the audio-loop is still playing.

Użytkownik TianTian edytował ten post 10.02.2013 - 18:00

sproocht.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam wrazenie, ze Koreanczycy unikaja w jakis sposob tego tematu. Zapytalam kolezanke to powiedziala ze nie moze sie rozczytac. Pozniej jednak, popytalam "internetowych znajomych" z Korei czy mogliby mi cos przetlumaczyc. Napisali, ze tak. kiedy wyslalam im material do przetlumaczenia, nastala cisza. Mhm, ok.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patrzcie. Obok Chip leży jakiś słoik i pudełko. Jak myślicie? Co w nim jest?
http://zapodaj.net/d...b73aa6.png.html

EDIT:
Teraz leżą tam również jakieś ciasteczka..czy też rogalik.

Użytkownik Dark_Paranoia edytował ten post 14.02.2013 - 20:13

Surykatka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jest taki zestaw koreańskiego jedzenia, dostarczany do domu, jak u nas pizza ^^ Widziałam, jak jadła, u nich około 20. Odłożyła to, zamieszała w słoiku i gapiła się na laptop znów.

houseofwolves.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

cały czas mam wrażenie, że przegapiamy najważniejsze. zwracamy uwagę na jakieś ledwo widoczne szczegóły, jakieś cienie, wszystko, tylko nie zwracamy uwagi na jedno, i chyba najciemniej pod latarnią. myślę, że rozwiązaniem tej zagadki może być laptop. wiecznie ten laptop. nikt nie jest tak uzależniony, żeby tyle życia spędzać przed komputerem, a to znaczy, że ona tam ma coś ważnego, widocznie. naprawdę, ja się zastanawiam cały czas nad tym.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdyby za pomocą jej bloga "zobaczyć" ekran jej komputera.. potrzeba hackera.

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Właśnie byłam świadkiem tego jak wychodziła z domu, niestety załapałam się tylko na to jak za drzwiami ciągnęła sznurki. Z moich obserwacji wynika, że kilka dni z domu nie wychodziła.

No, i kolejny plakat do kolekcji.. :
Dołączona grafika

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie byłam świadkiem tego jak wychodziła z domu, niestety załapałam się tylko na to jak za drzwiami ciągnęła sznurki. Z moich obserwacji wynika, że kilka dni z domu nie wychodziła.

No, i kolejny plakat do kolekcji..

Yes you're correct. It seems like she didn't go out for around three days, except for short times, when she got herself some food (on wednesday she had a bag full with apples).

Oh and do you remember those strings she has around her neck? I think one of those is used to hang her mobile phone around her neck. >> http://i.imagebanana...k/handepone.jpg

Edit: I can't realy read what she wrote on the new sign.

Użytkownik TianTian edytował ten post 16.02.2013 - 14:01

MalinaMalinowska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to już wiemy na pewno, gdzie jest łazienka ;))
http://www.imagebana...0y5rsk/chip.jpg

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Hikikomori, cała filozofia . A Wy się tym podniecacie :roll: . Możecie mnie zminusować, ale 94 strony tematu są trochę bezsensowne, jest na tym forum wiele innych i ciekawszych tematów.

Co do obserwacji, chwilę obserwowałem i z deka mnie to znudziło, nie wiem do jakiego stopnia można interesować się czyimś życiem... no chyba, że własnego się nie ma, to granice zanikają. Paradoksalnie społeczność internetowa lubi wytykać innym błędy, kiedy to sama popełnia największe głupstwa. Zminusujcie mnie xD.

EDIT : AHH ZAPOMNIAŁEM -__- NIE MOŻECIE xD.

Użytkownik owerfull edytował ten post 17.02.2013 - 01:43

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych