Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

katherine10.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchajcie,dzisiaj około 11 chciałam ją podejrzeć-niestety,nie było jej w domu.Ok.14 ponownie zajrzałam.Czerwony sznurek zmienił położenie,jednak po Chip-Chan ani śladu..następnym razem weszłam gdzieś o 16 i teraz.Kobiety nadal nie ma,ale w pomieszczeniu z kamerą nr.2 myszka od laptopa zniknęła z podłogi,poza tym nic.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj była, jakoś tak wieczorem

sponsor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Często o tej porze (przed 2 w nocy) jej nie ma?

katherine10.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważyłam,że często.Dzisiaj od 19 jej nie ma..

KiwiPL.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czy zazwyczaj na jej ustreamie ktoś gada? :D

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@sponsor
@katherine10
Yes it's normal. She usually leaves around 16-18 o'clock and comes back home at around 1-2 o'clock or sometimes even after 7-8 o'clock in the morning. She has been doing this for the past few months with several days when she stays home completly.

@KiwiPL
Yes. She records sometimes speeches and plays them in a loop via the u-stream. What you can hear, is chippies/Veras voice. Yet we don't clearly know what she's talking about, but it surely is something related to Cop P., the verichip and her mysery so far.

Today she posted two more blog-entries with evidence-videos, of her falling asleep/unconcious. In most of them she shows all the symptoms of tiredness, like closing of the eyes and head sinking forward and then waking up again. She interpretes this as attacks by Cop P.
She also mentions in those two blog-posts, that she has to use the toilette more often - or so it seems. She also mentions feces more often - but that could be a translation mistake.

Yuuta.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe co pisze na kartce, która lezy jakby Chip Chan chciała ją pokazac, że jest czymś ważnym ..

Ale z tego co próbowałem tłumaczyć , wychodzą słowa które nie istnieją więc to raczej nie możliwe , egh niestety ..
Rany , zal mi tej dziewczyny .. syf w domu co raz większy , czekać az nie bedzie się miała gdzie ruszyć ..

ciekawe co ona robi przy tym laptopie >_< , prawda ?

katherine10.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jest 5 rano a jej ciągle nie ma.
Btw,dlaczego na 3 kamerce ciągle ktoś gada?Czy ona nigdy nie wyłącza laptopa/radia/tv ?

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jest 5 rano a jej ciągle nie ma.
Btw,dlaczego na 3 kamerce ciągle ktoś gada?Czy ona nigdy nie wyłącza laptopa/radia/tv ?

No. They usually are 24/7 online, as they are part of her "security system" and cam 3 (u-stream) is used as somesort of info-channel. She supposedly talks about her situation in that audio loop.

btcllod.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawa sprawa z tą dziewczyną. Wydaje mi się jednak, że ona ma po prostu jakąś paranoję. Najbardziej interesujące w całej tej sprawie jest to, że dotąd po upływie ok1.5 roku od odkrycia na 4chanie sprawa nie została rozwiązana i nikt jej nie pomógł. Teoretycznie ustalenie gdzie ta dziewczyna mieszka nie powinno być problemem. Wystarczyło by ustalić adres ip tych kamerek i następnie skontaktować się z dostawcą internetu w danym państwie.

Co do odczytania to mało jest ludzi znających Koreański w takich stanach jest pełno koreańczyków tam wystarczy wyjść na ulicę i można wybierać w narodowościach a nie męczyć się z google translate.

Widział ktoś tam kogoś innego po za nią?
Po cholerę ten gliniarz miałby ją porywać skoro jej nie wykorzystuje ani nic?
Chyba że on też jest szurnięty i porwał dla samego porwania i pozwolić na oglądanie jej przez cały świat w internecie i pisanie bloga.
A co z jej rodziną? Nie ma żadnych rodziców, rodzeństwa? Wszystko jest w necie i nikt przez ok 1,5h od pojawienia się na 4chanie się nie zgłosił po nią z rodziny. Przecież chyba Korea płd. jest w miarę cywilizowanym krajem a nie jak płn. gdzie rządzi jakiś dyktator co wydaje pieniądze na próby nuklearne a ludzie głodują.
Czy ona wie, że ją ludzie oglądają przez te kamerki bo o ich istnieniu chyba wie?
Cóż może po prostu to ich jakiś big brother (zamknęli schizofremiczkę i teraz oglądają sobie jej zycie). Przecież jak ona siedzi całymi dniami w domu to ktoś musi ją utrzymywać bo skąd miałaby kasę na jedzenie, rachunki za prąd, gaz, wodę, internet itp.

katherine10.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wie.Ona świadomie zainstalowała te kamery w domu,wczoraj coś przy nich robiła i na kablu zostawiła karteczki tak,aby było widać je na pierwszym planie przed kamerą w pokoju.Myślę,że ona gdzieś pracuje na nocną zmianę,z zakupami nigdy jej nie widziałam,ale zarabia na pewno ; )

Ameliaa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://komixxy.pl/13...4/Na-zwolnieniu tak mi się jakoś z Chippi skojarzyło :D :D :D

Dark_Paranoia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hahaha Ameliaa :D
Chip nie ma.. co za zaskoczenie -,-

Kawaii Sushi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chippie chyba właśnie wróciła i siedzi przy laptopie, poza tym to nic szczególnego nie robi. xD

Danielx99.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm, to dziwne... Nie wiem, czy zauważyliście, ale w drzwiach jest znak S, a kabel obok niej też jest ułożony w kształcie litery S...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 9

0 użytkowników, 9 gości oraz 0 użytkowników anonimowych