Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

TianTian.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm, to dziwne... Nie wiem, czy zauważyliście, ale w drzwiach jest znak S, a kabel obok niej też jest ułożony w kształcie litery S...

The S on her door is part of a picture of a tree, clouds (the S) and the moon. Marked the S on the picture.
Which other S do you mean? Please mark it somehow.

Dołączona grafika

Danielx99.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm, to dziwne... Nie wiem, czy zauważyliście, ale w drzwiach jest znak S, a kabel obok niej też jest ułożony w kształcie litery S...

The S on her door is part of a picture of a tree, clouds (the S) and the moon. Marked the S on the picture.
Which other S do you mean? Please mark it somehow.

Dołączona grafika

Obok niej wczoraj leżał kabel (chyba od laptopa) i on też był właśnie ułożony w literkę S. (P.S. kabel leżał na podłodze w kamerze drugiej obok materaca).

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obok niej wczoraj leżał kabel (chyba od laptopa) i on też był właśnie ułożony w literkę S. (P.S. kabel leżał na podłodze w kamerze drugiej obok materaca).

Sorry, I don't see it. =(

Does anyone know if she's outside right now? I watched her cam this morning and when I turned in just now, the cameras were in the same position, so I assume that she isn't home? But the strings aren't fixed to the doors. What if she slipped in the bathroom and hit her head =(

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

faktycznie dziwne, żeby tyle jej nie było widać ...
co do tej literki S z kabla, to widziałam, ale moim zdaniem zwykły zbieg okoliczności :P
ej a to co leży na kamerce 2 to nie jest jakaś koperta ?
Dołączona grafika

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ej a to co leży na kamerce 2 to nie jest jakaś koperta ?

You might be right. It looks like some envelope. Might have contained some documents, photos or something flat.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chrupinka to chyba żarcie na zamówienie

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a chan sobie w między czasie coś wpierdziela :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
koperta jak leżała tak leży :P

Użytkownik chrupinka edytował ten post 25.02.2013 - 17:28

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Witam po długiej nieobecności ^^ Dzisiaj nie byłam w szkole i postanowiłam troszkę poobserwować Chippie:

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Tutaj jedząc, trzymała na kolanach te pudełko z tym żarciem.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
A tu zrobiła sobie coś do picia :D Podejrzewam że to kawa, cappuccino lub kakao.

No i następnie wyszła, ale tu już screenów nie mam.
Btw. zauważyliście tą białą karteczkę na drzwiach frontowych? Może komuś zostawiła wiadomość? Hmm..

EDIT: Zauważyliście że na kamerce zamiast pisać "cop P no sleep 7~10pm" pisze "mind control weapon"? Dopiero teraz się zorientowałam..

Użytkownik ananaseq edytował ten post 26.02.2013 - 13:29

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no ciekawe co to za karteluszka :P może spodziewa się że ktoś przyjdzie :D
i teraz już nie wiem po co jej te sznurki. myślałam, że one są przyczepione do drzwi (wiecie, ktoś obcy otwiera drzwi = sznurki odpadają i potem Chip wie, że ktoś był), ale teraz widać, że one są przyczepione nad drzwiami xD przecież to bezsensu

Użytkownik chrupinka edytował ten post 26.02.2013 - 15:12

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

myślałam, że one są przyczepione do drzwi (wiecie, ktoś obcy otwiera drzwi = sznurki odpadają i potem Chip wie, że ktoś był), ale teraz widać, że one są przyczepione nad drzwiami xD przecież to bezsensu

Mnie się wydaje że to dla niej faktycznie swojego rodzaju "ochrona" lub to jest po prostu jakieś jej natręctwo. :>

Tak teraz patrzę, co to za przedmiot który leży obok niej? Moje pierwsze skojarzenie to patelnia (:lol ) lecz nie jestem tego pewna.
Dołączona grafika

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

myślałam, że one są przyczepione do drzwi (wiecie, ktoś obcy otwiera drzwi = sznurki odpadają i potem Chip wie, że ktoś był), ale teraz widać, że one są przyczepione nad drzwiami xD przecież to bezsensu

Mnie się wydaje że to dla niej faktycznie swojego rodzaju "ochrona" lub to jest po prostu jakieś jej natręctwo. :>

Yeah I think it's some sort of security mechanism, just like the boxes. If someone tries to enter her flat, either the strings fall down, or the boxes collaps. It's like putting tape over the door leaf, which is being torn apart, when the door gets opened.

Tak teraz patrzę, co to za przedmiot który leży obok niej? Moje pierwsze skojarzenie to patelnia (:lol ) lecz nie jestem tego pewna.

Yeah it's a pan/pot, where she ate out of. Don't know if she fried herself something or had noodle soup (like instant ramen).

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
teraz to zaszalała z tą zabudową drzwi :P
tak wgl. to widać jej ekran teraz, ale co tam jest to ja już nie wiem :D

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

teraz to zaszalała z tą zabudową drzwi :P
tak wgl. to widać jej ekran teraz, ale co tam jest to ja już nie wiem :D

It's probably just her background image of that little white kitten.

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

powiem wam, że jesteście genialni xD jak tam kota dostrzec to ja nie wiem :D
ale swoją drogą, ma bardzo dobrego laptopa jakiegoś, mój już dawno by wysiadł xD

padłam :D
Dołączona grafika

Użytkownik chrupinka edytował ten post 28.02.2013 - 18:27

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ale mam farta, załapałam się na to jak Chip pisała sms'a :D

Dołączona grafika

Z tego co się orientuje, to ona ma 4 telefony? Jeden niebieski, bodajże rozsuwany, drugi różowy, trzeci biały, no i czwarty to ten czarny, dotykowy.. Do tego dwa laptopy :D

Po napisaniu sms'a, wzięła do ręki jakiś przedmiot, patrzyła się chwile na niego po czym szybko go schowała pod koszulę.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Chrupinka, masz rację :rotfl: Jej laptop musi być bardzo dobry, no i wytrzymały :)

Użytkownik ananaseq edytował ten post 02.03.2013 - 08:56

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych