Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Please log in to reply
2750 replies to this topic

chrupinka.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ciekawe co tam ukrywa :P

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

In today's blogpost (http://blog.naver.co...wer/80183402025) seem to be again some videos, but my computer won't show them.
Can anyone else see the videos or whatever she posted between the text?

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tak, mi się włączają. ale na wszystkich mówi coś po koreańsku i na wszystkich widok tylko na drzwi.

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem co tam miała !
To telefon !
Dłubała w nim, wyjęła baterię, potem ją włożyła i zapakowała w gazetę.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Chan-fashion
Dołączona grafika

Użytkownik chrupinka edytował ten post 05.03.2013 - 11:27

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chan-fashion
Dołączona grafika

Here's another example of classic chip-chan fashion: Towel on head.
Dołączona grafika

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Plakaty.. plakaty wszędzie
http://zapodaj.net/b...9a0caa.bmp.html

Chinatsu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej! Specjalnie założyłam konto by dyskutować o Chip(i) Chan :D. Dzisiaj ją odkryłam gdy koleżanka dała mi linika do opisu jej sytuacji ;>. Oglądałam ją praktycznie cały dzień! I przeglądnęłam ten cały temat aby się o niej więcej dowiedzieć ^^. U Chipi jest aktualnie 5:40, a więc w PL 21:40, wyszła ok. 23 godzinie czasu koreańskiego i nadal jej nie ma o.o. Na szczęście mam program który może nagrywać np. gameplay(e) więc pójdę spać i laptop będzie nagrywał co Chipi będzie robiła :3.

Dark_Paranoia.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chinatsu - całkiem sprytne to nagrywanie.. i witamy cię serdecznie :D

A ja nadal się zastanawiam jaki ona ma w tym cel.

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na szczęście mam program który może nagrywać np. gameplay(e) więc pójdę spać i laptop będzie nagrywał co Chipi będzie robiła :3.

Awesome! :mrgreen:
Thank you very much. I'd love to see those videos, so please upload them, ok? :3

Today I saw Chippie only for around half an hour. As always, I hope that she's alright.
Dołączona grafika

Chinatsu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh dzięki :). Chipi dzisiaj wróciła dość późno bo około 6 (o_O) a nie było jej od 23? Może ona pracuje xD? Albo na imprezy chodzi, chociaż tego sobie nie wyobrażam :P. Dzisiaj skończyłam szkołę o 11 czyli ok. 12 byłam w domu w Korei była wtedy 20 godzina i Chip Chan nie ma! Oczywiśćie powiesiła sobie czerwony sznurek. Kiedy my spaliśmy Chip Chan głównie coś robiła na laptopie, nic niezywkłego się nie zdarzyło... Zobaczymy co dzisiaj w nocy będzie :D. No i jeszcze przepraszam, jeżeli robię błędy językowe, ale nie mieszkam w Polsce i zdarza mi się robić gafy :P.

Lidiana.
  • Tematów: 14
  • Artykułów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Srsly dalej ciągniecie ten temat ;p? jestescie jeszcze bardziej creepy od Chipi xD

Dołączona grafika

Użytkownik Legion a.k.a. Lidi edytował ten post 11.03.2013 - 14:10

Chinatsu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na szczęście mam program który może nagrywać np. gameplay(e) więc pójdę spać i laptop będzie nagrywał co Chipi będzie robiła :3.

Awesome! :mrgreen:
Thank you very much. I'd love to see those videos, so please upload them, ok? :3

Today I saw Chippie only for around half an hour. As always, I hope that she's alright.
Dołączona grafika

I will show only some pics what it's interesting i mean i can upoald it on youtube but i'm not sure ><. Sorry for my english hah :D.

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I will show only some pics what it's interesting i mean i can upoald it on youtube but i'm not sure ><. Sorry for my english hah :D.

Chippie left around 7p.m. (korean time).
Dołączona grafika

Can you say how big the videos will be, if you capture about 8hours, equalling the time of one night. Because I'd like to see/have them, as I'm the Chippie-Collector :mrgreen:
I'd prefere to have them uploaded on some filehost like mediafire or sendspace, if that's possible. Torrents are fine, too.

Użytkownik TianTian edytował ten post 11.03.2013 - 17:16

Chinatsu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh dzięki :). Chipi dzisiaj wróciła dość późno bo około 6 (o_O) a nie było jej od 23? Może ona pracuje xD? Albo na imprezy chodzi, chociaż tego sobie nie wyobrażam :P. Dzisiaj skończyłam szkołę o 11 czyli ok. 12 byłam w domu w Korei była wtedy 20 godzina i Chip Chan nie ma! Oczywiśćie powiesiła sobie czerwony sznurek. Kiedy my spaliśmy Chip Chan głównie coś robiła na laptopie, nic niezywkłego się nie zdarzyło... Zobaczymy co dzisiaj w nocy będzie :D. No i jeszcze przepraszam, jeżeli robię błędy językowe, ale nie mieszkam w Polsce i zdarza mi się robić gafy :P.

Chippie left around 7p.m. (korean time).
Dołączona grafika

Can you say how big the videos will be, if you capture about 8hours, equalling the time of one night. Because I'd like to see/have them, as I'm the Chippie-Collector :mrgreen:

Hah okay! Going to see how long one video has to upoald at youtube. if this is not so long time i'll do ^__^. She isn't now in home too. I little miss her. :(

chrupinka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale ruch się zrobił w tym temacie :P
widzę, że coś mi się zdjęcia gdzieś usunęły, więc dodaję w linkach to co było tam.
http://i1055.photobu...zps959493ef.png
http://i1055.photobu...zps960c9c3a.png
http://i1055.photobu...zps45b05d8d.png
i fashion
http://i1055.photobu...zpsfeb73a4f.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych