Napisano
23.08.2013 - 10:21
Słuchajcie, historia się powtarza kiedy pierwszy raz Polska straciła niepodległość, sprzedawczyki, rzekomopolacy, obcy kapitał i zrzekanie się suwerenności naszego państwa. Od 30 lat te same gęby w rządzie, więc trzeba pamiętać o kilku sprawach, by błędów "wyborczych" nie popełniać.
1. Kiedy powstają nowe partie trzeba dokładnie sprawdzić kto jest ich założycielem oraz członków tej partii. Trzeba poznać biografię danej osoby. Zobaczcie jak Tusk cwaniak to robił. Dwukrotnie nie udało mu się w dwóch różnych partiach, bo nie wywiązywał się z obietnic wyborczych. Kłamał w żywe oczy. Unia Wolności była jednym z takich jego tworów. Nie dawał za wygraną i utworzył PO. Ludzie jak widzą nowe partie i rzadko pokazywanych polityków w telewizji nie wiedzą z czym mają do czynienia. Sugerują się obietnicami i pseudo programami. Trzeba dokładnie sprawdzać i nie nabierać się ponownie na te same chwyty.
2. Trzeba wspierać głosem tych co się powinno. Skoro mamy świadomość, że 30 lat te same ryje nie zbudują Polski silnej i bogatej, to trzeba ich "wymienić". Krok po kroku. Spójrzcie na ich proste zabiegi. Sił których się boją, które nie są w żaden sposób umoczone politycznie, na które nie ma teczek, jak w przypadku młodzieży, która chce z impetem wejść do sejmu, nie stronią od faszyzacji takich środowisk. Faszyzują środowiska patriotyczne, bo się ich boją.
3. Walczyć z mediami poprzez nie zasilanie ich swoją uwagą. Nie należy oglądać telewizji. Ja osobiście nie oglądam. Gdyby nikt wybiórczej nie kupował, neewsweeka, faktu i innych paszkwili, to wówczas nie mieliby dla kogo pisać. Szybko by się pozamykali. Myślę, że powinno się podjąć akcję, która byłaby w swoim zakresie ogólnopolska - STOP nie oglądam tv i nie czytam wyborczej.
Jest wiele mądrych sposobów aby móc uśmiercić media i odciąć od dochodów.
W przypadku internetu walkę podjąć można w podobny sposób. Warto zasilać tylko te miejsca, te fora, gdzie dominuje patriotyzm i miłość do ojczyzny, a wszystkie antypolskie miejsca zwyczajnie omijać długim łukiem. Wygasną śmiercią naturalną.
4. Istotnym czynnikiem jest też tożsamość narodowa, przypominanie o naszej wspaniałej historii, uczenie najmłodszych miłości do kraju, co ja się staram się robić obecnie poprzez różne sposoby.
Działanie jest najważniejszą rzeczą jaką można zrobić. W internecie nic nie zrobimy.