W razie zwycięstwa mają te 4 lata na spełnienie przynajmniej 75% obietnic. Jeśli tak się nie stanie partia nie ma prawa startu w najbliższych wyborach. Ech... gdyby to tylko możliwe było
Demokracja nie jest dla Polaków dobra.
To byłoby dobre i sam o czymś takim myślałem.
@JackXP wiesz, trochę denerwuje mnie takie podejście jakie prezentujesz. Po,Pis,Sld,Psl,Rp - czy innej alternatywy nie ma? Nie chodzi mi o to żeby kogoś przekonywać do głosowania na Korwina, Ziętka czy kogokolwiek innego ale powiedzmy sobie szczerze wszystkie te 5 partii było przy władzy, no może Palikot nie w pełnym tego słowa znaczeniu ale był w PO, teraz jest w sejmie. I co? Dzisiejsza dyskusja na temat tych partii polega na tym że lepszy jest ten który mniej zepsuł... Czy nie zasługujemy na coś więcej?
Wiesz, napisałem tylko o tych znanych partiach. Pozostałym się nie przyglądałem, chociaż wątpię aby taki PJN miał coś ciekawego do zaoferowania, to tylko odłam PISu. Zgodze się jednak z tym, że błędem jest zamykanie się przy tych partiach o których wspomniałem, potrzebna jest jakaś nowa siła polityczna, Palikot na pewno nią nie jest.