Wg mnie zostałeś zmanipulowany przez media, społeczeństwo(a może i innych). Ale nie martw się. Nie ty jeden.
No i gratuluje logicznego myślenia. Ś. P. Lech Kaczyński oddał władzę.
co do 1.
Jasne ze jestem zmanipulowany przez media
Bo tefałen to folkszdojczska telewizja jest -_-
Ale w tym motłochu głupoty i komercji widzę coś czego wielu nie widzi bo jest:
A) za młody
B) polityką interesuję sie od niedawna
C) jest tępy i opętany
D) nie wie co było dawniej i nie ma porównania
E) żyje w utopii emocjonalnej i/lub jest chory umysłowo
Otóż polityką interesuję się już sporo czasu pamiętam rządy SLD, wypadek helikoptera z Millerem i wiele więcej więc zapewne już wtedy byłem manipulowany przez folkstojczskie media -_-
Zdanie wyrabiam sobie od kiedy zaczżłem myśleć logicznie czyli od jakichś 10-11 lat, a wy zdanie wyrabiacie sobie 3 miesiące przed wyborami -_-
Więc kto tu jest manipulowany ?
jak ktoś taki jak Palikot mógł zdobyć w 6 miesięcy 11 % poparcie skoro nikt nawet nie znał ani jego zamiarów ani jego ludzi, totalnie nic
Otóż to jest propaganda, czy wy naprawdę jesteście aż tak tępi że tego nie dostrzegacie ?
W 90% nie macie zielonego pojęcia na polityce ani rynku finansowym a głos oddacie na tego kto na więcej wam pozwoli i więcej wam naobieca.
Tu w gre wchodzi PO, mówcie co chcecie, jedzcie mnie jak chcecie dajcie mi pincet minusów ale w tej chwili (dawniej jakieś 10 lat temu było to sld) jest to jedyna rozsądna partia
Wiadomo obiecują coś tam w wielu przypadkach to się nie spełni w innych się spełni ale nie p***olą głupot o 3 milionach mieszkań i legalnej trawce -_-
Całą reszta to stado, wszystkie inne partnie, zresztą mamy przykład ACTA.
Wszyscy podpisali traktat kilka miesięcy temu, a teraz opozycja wielkie "NIE DLA ACTA" a jeszcze niedawno to podpisali i nie mieli nic przeciwko.
To są te wasze partie opozycyjne, zmieniają stanowisko tylko po to żeby wam, bezmyślnym masom się podlizać, a w tej chwili potrzebna jest stabilność, a tą może nam dać tylko PO.
A co do 2.
Jaki k*** ś.p kaczyński -_-
co on ma do oddania władzy przez pis w 2007 roku to ja nie wiem, ale tutaj kłania się twoja pamięć polityczna i wiek zapewne -_-
PiS SAMO oddało włądzę, nie radzili sobie, byli za słabi, wygrali w 2005 w 2007 już się poddali.
Masz to twoje PiS, uwierzycie we wszystko -_-
No to teraz opętane hipokryzją opozycji marionetki logować się i minusować -_-
Użytkownik barakudo edytował ten post 28.01.2012 - 11:51