Skocz do zawartości

Zdjęcie

A Ty? Co studiujesz?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

Eldim.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Filologia polska, Uniwersytet Marie - Curie Skłodowskiej w Lublinie.

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

(...) Pozdrawiam, może kiedyś ktoś skorzysta z usług, hehe ;]

Brain, ja na dentystach zęby zjadłem. Chętnie skorzystam, kiedy nabierzesz wprawy :)

Hehe ;) super :) jeszcze równo 2 lata i egzamin zawodowy :)

Użytkownik BrainCollector edytował ten post 31.01.2012 - 23:03

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Elektrotechnika ze specjalnością Maszynowiec :]
Przyjemne studia.

Użytkownik Ill edytował ten post 31.01.2012 - 22:52

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I rok drugiego stopnia Logistyki na Uniwersytecie Łódzkim

adam0.
  • Tematów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ill, pojutrze mam egzamin z elektry.

Transport PP, II rok

Użytkownik adam0 edytował ten post 31.01.2012 - 23:13

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mówicie, że najlepiej by było iść na taki kierunek w takim temacie, w którym jest się najlepszym. No cóż, ja jestem osobą, która jest naprawdę dobra z psychologii, ale moim marzeniem jest psychiatria. Niestety jest to specjalizacja medycyny, a mi ledwo udało się dostać na dietetykę, więc niestety chyba nic z tego nie wyjdzie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany medycyną, stomatologią czy farmacją to zapraszam na UM do Poznania. Te kierunki są na bardzo dobrym poziomie. Jeśli chodzi o resztę- nie ma po co się wybierać tutaj.

Vinnie fzk.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Fizyka Techniczna na Politechnice.

Nie jest do końca to czego oczekiwałem ale jakoś sie utrzymałem i zostało. I cały czas mam nadzieję że będe mógł po tym robić jakieś fajne rzeczy :)

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ill, pojutrze mam egzamin z elektry.

Transport PP, II rok

O, widzę kolega z sąsiedniego budynku :)
Trochę późno się dowiaduję, mam paru znajomych na I roku Transportu, którym być może przyda się mała pomoc starszego kolegi ;] Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko.

Edit: 1200 postów! Kiedy ja to napisałem?

Użytkownik Ill edytował ten post 01.02.2012 - 00:15

Taphyt.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To się może również dorzucę :)

Biotechnologia na Polibudzie Rzeszowskiej :) chociaż muszę dodać, że obecnie już nie studiuję bo udało mi się obronić we wrzesniu magistra. Co ciekawe obie prace dyplomowe ( miałem osobno studia inż. i mgr ) pisałem z otrzymywania pianek poliuretanowych co strikte nie łączy się z moim kierunkiem (tak też czasem bywa na studiach). Ogólnie kierunek dość ciekawy i przyszłościowy, (podobno bo od tamtej pory siedzę na bezrobociu i próbuję się gdzieś załapać do roboty albo na staż) ale niestety w przypadku mojego rocznika całe te studia to był jeden wielki dom wariatów, gdyż byliśmy pierwszym rocznikiem otwierającym nowy kierunek, więc i ani my nie wiedzieliśmy czego mamy się spodziewać, ani prowadzący czego nas tak naprawdę uczyś :P Zdecydowana większość prowadzących prowadziła wcześniej zajęcia tylko strikte chemiczne, więc nieraz przedmioty biologiczne były takimi tylko z nazwy :P Później udało im się sprowadzić kilku doktorów i profesorów bardziej biologicznych, więc później wszystko wyglądało już tak jak trzeba.
Co do moich dalszych planów to planuje kiedy w przyszłości zaliczyć jeszcze studia z inżynierii materiałowej, ale to już raczej pieśń przyszłości.

Użytkownik Taphyt edytował ten post 01.02.2012 - 01:56

Dedek.
  • Tematów: 2
Reputacja

Napisano

Ja studiuje Zarządzanie na Politechnice Lubelskiej w trybie zaocznym. Prawde mowiac kierunek wybralem "na jana", co bedzie to bedzie. Bardzo natomiast sie ciesze z trybu niestacjonarnego, ze wzgledu na to iz smialo moge pracowac na tygodniu i co 2 weekend.
Tematu pracy inż jeszce nie mam, bo 'dopiero' 3 rok. Zobaczymy jesienia co to bedzie. :)
Same studia mi sie podobaja, chociaz z jednej strony za bardzo techniczne podejscie - ale w koncu politechnika i po skonczeniu bedzie inzynier, a nie licencjat tylko.

PS. widze ze troche osob z lublina jest. ;)

Alena.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja trafiłam na biofizykę molekularną i zgłębiam tajniki fizyki kwantowej na Uniwersytecie Warszawskim. Jestem na 2 roku, więc tematu do pracy licencjackiej jeszcze nie wybierałam. Studia ogólnie ciekawe, chociaż wolałabym mieć dokładniejszą fizykę, żeby móc ją lepiej poznać, ale mam nadzieję, że wszystko przede mną.

Pozdrawiam :)

Cascco.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wyższa Szkoła Bankowa - Grafika i Multimedia razem z Ekonometrią.

Czytając wasze posty pierwszy raz uświadomiłem sobie jak wiele różnych kierunków jest o których nawet nie słyszałem.

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak jak Sadow - religioznawstwo UJ. Fajnie jest, mamy lajtowych wykładowców, czasami też wychodzą jakieś perełki :mrgreen:

adam0.
  • Tematów: 3
Reputacja

Napisano

O, widzę kolega z sąsiedniego budynku :)
Trochę późno się dowiaduję, mam paru znajomych na I roku Transportu, którym być może przyda się mała pomoc starszego kolegi ;] Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko.

Edit: 1200 postów! Kiedy ja to napisałem?

Świat jest malutki. Na pewno nie raz sie mijaliśmy. Czyżby Twoi znajomi mieli mały problem z panem B.? :)) Korepetytorem dobrym nie jestem, bo szczególnych wyników nie mam. Tak sie ślizgam z semestru na semestr, ale rad na kogo uważać, u kogo warto być aktywnym i do czego trzeba sie przyłożyć moge udzielić.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A powiedzcie jak tam z imprezami. :D

Macie:

- Czasem się pouczę jak wytrzeźwieje.
- Po równo.
- Nie mam czasu na pierdoły, NAUKA!!! KOLOSY CO TYDZIEŃ!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych