Skocz do zawartości

Zdjęcie

A Ty? Co studiujesz?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

Dedek.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

@UP

No u mnie z czasem, ze wzgledu na prace i uprawiane sporty - po prostu ciezko. Ale gdyby nie to to bez najmniejszego problemu mozna. W koncu zaoczne studia. ^^

exio.
  • Tematów: 29
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeżeli o mnie chodzi to studiuje Elektrotechnike na Wydziale Elektrycznym Politechniki Częstochowskiej, specjalność elektroenergetyka IV rok. Ja na to mówie Kombinatoryka w Elektrotechnice bo więcej przekombinowałem niż się czegoś nauczyłem.

Tytuł pracy - Energetyyka słoneczna, konwersja energii słonecznej na energię elektryczną za pomocą ogniw fotowoltaicznych.

Jeżeli chodzi o imprezy to jak to na politechnice malutko niestety, dziewczyn też malutko :<

Użytkownik exio edytował ten post 01.02.2012 - 15:54

Po_prostu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Większość z Was jest na ścisłych kierunkach z tego, co widzę :> zazdroszczę. Ja niestety będę się wybierać na filologię polską. :<

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Większość z Was jest na ścisłych kierunkach z tego, co widzę :> zazdroszczę. Ja niestety będę się wybierać na filologię polską. :<

To jeżeli już o przyszłości, to moim marzeniem jest się dostać na Wydział Budownictwa Lądowego i Wodnego na Politechnice Wrocławskiej, ale to jest prawie niemożliwe jeśli chodzi o mnie :P

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeżeli chodzi o imprezy to jak to na politechnice malutko niestety, dziewczyn też malutko :<

Zależy, ja na przykład w październiku miałem wrażenie, że pomyliłem uczelnie ;)
Normalnie liczba kobiet i to wcale nie takich najgorszych :roll: była zastraszająca, jak na Politechnikę.

@adam0

Świat jest malutki. Na pewno nie raz sie mijaliśmy. Czyżby Twoi znajomi mieli mały problem z panem B.? :))

Jakbyś zgadł ;]
Czy się mijaliśmy? Niewykluczone, choć ja bywam z reguły tylko w Elektryku i to ostatnio dość rzadko.

ale rad na kogo uważać, u kogo warto być aktywnym i do czego trzeba sie przyłożyć moge udzielić.

Przyjdzie nowy semestr, to się będę kontaktował ;)

Użytkownik Ill edytował ten post 01.02.2012 - 16:37

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A powiedzcie jak tam z imprezami. :D

Macie:

- Czasem się pouczę jak wytrzeźwieje.
- Po równo.
- Nie mam czasu na pierdoły, NAUKA!!! KOLOSY CO TYDZIEŃ!!

Całkowity luz, jak chodzi się na zajęcia i wykłady to kolokwia niemal bez nauki można zdawać z palcem w... nosie ;) Nie wiem jak jest na UM ale w innej zawodówce to jeszcze nie mieli żadnych praktyk, sama teoria. Nie zazdroszcze im.
Btw, chyba nie jestem studentem bo nie pije %% ;D

Użytkownik BrainCollector edytował ten post 02.02.2012 - 09:55

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

studiowałem Rachunkowśc i bankowosc - zewzygnowalem. Teraz studiuje zarządzanie i IP - też rezygnuje. Ide na ekonomie dx

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

BrainCollector@

Btw, chyba nie jestem studentem bo nie pije %% ;D

Śmiesz się nazywać studentem? :mrgreen:

U mnie jest kobiet zatrzęsienie. Imprezy w zakresie przyzwoitości, kiedyś więcej. No cóż, ale kończę teraz ten licencjat (3.5 roku) i nie wiem czy będę na magisterce, bo to oddzielny egzamin. Dodatkowo może wybiorę inną uczelnie...

nevar.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja sobie studiuję Mechanikę i budowę maszyn :D I semestr zaliczony i aby do przodu ;)

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Za kilka dni przegląd. : [

rgppanc.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Edukacja obronna i zarządzanie kryzysowe.
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy.
Trzeci rok idzie pełną parą, a temat zbliżającej się nieuchronnie pracy licencjackiej to "Działalność wojsk w przypadku zagrożenia atakiem bronią masowego rażenia". Czy jakoś tak:P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych