Skocz do zawartości

Zdjęcie

Historia małej Magdy z Rutkowskim i mediami w tle

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dobra ale nie róbcie z Rutkowskiego jedynego świętego bohatera. Bo rodzina napędzana przez Rutkowskiego mija się z prawdą http://pap.pl/palio/...kSum=1379692951
  • 0

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To jest biedna rodzina, ojciec alkoholik, interwencje policyjne itd itp ...

Wiem, że ze względu na swoje życie była niestabilna emocjonalnie. Wydaje mi się, że wersje mogą być dwie: albo to był nieszczęśliwy wypadek i dziewczyna wpadła w panikę, dostała schizów, szoku, wystraszyła się konsekwencji, reakcji rodziny i ludzi i ukryła ciało oraz wymyśliła bajkę o porwaniu .. albo próbowała małą uciszyć bo np płakała i przesadziła. Nie sądzę, żeby zabiła małą z premedytacją, wydaje mi się to najmniej prawdopodobne.

Pytań jest dużo więcej .. np czy ktoś ją uderzył w głowę czy sama się uderzyła ? (obdukcja wykazała uderzenie tępym narzędziem w tył głowy)

Jeśli natomiast chodzi o wywiad to...

Co do tego, ile ludzie piją i jaki to ma wpływ na życie codzienne, to raczej źle to postrzegasz.Pijących "na umór" w Polsce jest dość sporo, ale nie musi to mieć zaraz podobne skutki.
Z tym nieszczęśliwym wypadkiem to też może być fake, jeśli raz się wyprodukowało bajkę i to w obliczu śmierci własnego dziecka, to o czym tu dyskutować...???
Idę o zakład, że większa część tu piszących w takim przypadku i w odniesieniu do śmierci własnego maleństwa nade wszystko pomyśli o sobie, znaczy się o tym jak odejść z tego świata.(przynajmniej mam siebie na myśli).

Normalny człowiek nigdy z premedytacją nie zabije, ale pod wpływem emocji może nie panować nad swym zachowaniem.Potem z premedytacją produkuje dla siebie alibi, i ja sądzę, że tak właśnie było.Niestety.

W kwestii otoczki całej sprawy mam jedno słowo do napisania.ŻENADA
  • 0

Muhomorniczy.Cylon.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Normalny człowiek nigdy z premedytacją nie zabije, ale pod wpływem emocji może nie panować nad swym zachowaniem.Potem z premedytacją produkuje dla siebie alibi, i ja sądzę, że tak właśnie było.Niestety.

Nieprawda, normalny człowiek działając pod wpływem impulsu zrobiwszy komuś krzywdę nie przechodzi od tak na tryb zimnego wykalkulowywanego egoistycznego podejścia tylko ratuje swoja własną ofiarę mając gdzieś konsekwencje-jest więcej takich przypadków gdzie mordercy jak rozgniewany partner partnerka dzwonią na pogotowie po afekcie a następnie przyznająsię do winy ,to tylko filmy was przyzwyczaiły do obrazu zawsze uciukajacych przed odpowiedzialnością zbrodniarzy , jak dla mnie to każdemu może przytrafić zabójstwo skoro zostanie doprowadzony do szału.potem sąd będzie bawił się w boga i skazywał niewinnych w istocie ludzi za ich granice wytrzymałości o której nie mieli pojęcia, przygotowania ni treningów,zachowali się impulsywnie zgodnie z tym -co jeśli Sąd
wierzy w Boga ,a każe w ameryce na biblie przysięgać, -w jej zapisał, prawo do zemsty jest tam wyłuszczone ,-co Bóg im przykazał i jakich stworzył .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych