Napisano 06.02.2012 - 19:53
Napisano 06.02.2012 - 20:04
Napisano 06.02.2012 - 20:11
Zapraszam na mojego bloga. Tam jest sporo a będzie więcej na ten temat. Będą także namiary na nowe forum gdzie będę aktywny jak już sie aktywujęNo cóż, nie spodziewałbym się, że odejdziesz. Kto teraz będzie kontynuował temat "Jak dostać pozwolenie na broń?"
W każdym bądź razie, dzięki za posty i trzymaj się ciepło!
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 20:12
Napisano 06.02.2012 - 20:13
Użytkownik Ill edytował ten post 06.02.2012 - 20:13
Napisano 06.02.2012 - 20:21
Chyba o to w tym chodzi. Ale tacy userzy jak Ty dają nadzieję na lepszą przyszłośc tego forumszkoda ze userzy wnoszacy cos do forum sie zawijają ;
niedlugo zostana same mody ...
Na pewno przemo, na pewnoSentinelu, spotkamy się jeszcze w innym miejscu i czasie.
Mnie też czas się zwijać z tego forum.
Nie Ill nie zmykam z podkulonym ogonem. Po prostu od dłuższego czasu sie źle dzieje na forum i jak nie docierają do modów logiczne argumenty sporej rzeszy z aktywnych userów to jaki sens jest prowadzić jałową dyskusję. I przemo, i wielu innych, i także ja w tym temacie proponowalismy rozwiązania, które mogły by dac jakąs nadzieję na zmiany w dobrym kierunku. Zamiast tego "dziki Kurak" vel. "Wścikła Kura" żąda przeprosin, grożąc ... no właśnie, że niby co mi zrobi - zbanuje, wyznacza mi czas. Coś sie jej chyba w tej sceptycznej główce kurzej pokręciło.W takim razie do zobaczenia i trzymaj się cieplutko, bo mróz jest taki, ze mi zasłonki do okna przymarzły
Nie mogę jednak oprzeć się wrażeniu, że zmykasz z podwiniętym ogonem.
Ale co ja tam wiem...
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 20:24
Napisano 06.02.2012 - 20:30
Napisano 06.02.2012 - 20:32
Napisano 06.02.2012 - 20:33
Grożąc? Nawet nie dostrzegłeś tego, że to była Twoja jedyna szansa wyjścia z tego z honorem, szansa którą zresztą dostałeś ode mnie.Zamiast tego "dziki Kurak" vel. "Wścikła Kura" żąda przeprosin, grożąc ... no właśnie, że niby co mi zrobi - zbanuje, wyznacza mi czas.
Napisano 06.02.2012 - 20:35
Szczera prawdaCałe mnóstwo forum upadło przez moderacje jak i państw ale to zawsze naród jest głupi.
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 20:36
Napisano 06.02.2012 - 20:36
Napisano 06.02.2012 - 20:40
Ja tez jeszcze nie wierzę BadBoy. Ale to juz jest fakt. Podjąłem decyzję i nie zamierzam się z niej wycofywać. Trzymaj się Zły ChłopczeNo nie wierzę .. [...]
Jak już napisałem. Nie chce i się z Tobą gadać "Wściekła Kuro". Za młodziutka jesteś by powiedzieć i wiedzieć cos o moim honorze. Szansę to Ty sobie daj.Grożąc? Nawet nie dostrzegłeś tego, że to była Twoja jedyna szansa wyjścia z tego z honorem, szansa którą zresztą dostałeś ode mnie.Zamiast tego "dziki Kurak" vel. "Wścikła Kura" żąda przeprosin, grożąc ... no właśnie, że niby co mi zrobi - zbanuje, wyznacza mi czas.
Cóż -- żegnaj i powodzenia na dalszej drodze życia.
Napisano 06.02.2012 - 20:44
Pamiętam i kojarzę Twoje posty ptaqHmm. Pewnie mnie za dobrze nie znałeś, ale twoje posty zawsze kojarzyły mi się z wysokim poziomem merytorycznym i trochę mi szkoda że odchodzisz. Skorzystam więc z możliwości i powiem krótkie żegnaj. Byłeś jednym z tych użyszkodników, których warto naśladować
Mi też jest przykro WT. Masz rację przyszedł czas na moje odejście stąd i już. Ale zostaje Wam bardzo dobry "Sentinel" na straży ładu i porządku publicznego na forum. Nie jest zła, tylko o tym jeszcze nie wie, że to co chce osiagnąć można załatwic znacznie w bardziej cywilizowany sposób. Ale musi jej jeszcze wiele piór wyrosnąćRównież przykro mi, że tak wartosciowy użytkownik odchodzi - być może przyszedł na Ciebie już czas, jak na każdego kiedys. Pozdrawiam
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 20:44
Napisano 06.02.2012 - 20:51
Grożąc? Nawet nie dostrzegłeś tego, że to była Twoja jedyna szansa wyjścia z tego z honorem, szansa którą zresztą dostałeś ode mnie.Zamiast tego "dziki Kurak" vel. "Wścikła Kura" żąda przeprosin, grożąc ... no właśnie, że niby co mi zrobi - zbanuje, wyznacza mi czas.
Cóż -- żegnaj i powodzenia na dalszej drodze życia.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych