Eury - bardzo proszę o kasację całkowitą mojego konta, wraz z całkowitym wyczyszczeniem skrzynek pocztowych PW oraz wszelkich informacji prywatnych jakie były zamieszczone w moim profilu.
Zapoznaj się z regulaminem w tej kwestii. Szczególnie punkt 5.15 i 5.16. Odnośnie prywatnych danych i skrzynek PW - tak są usuwane.
Eury email z prośba poszedł na
[email protected] Korzystając z okazji dziekuję Ci za 4 lata gościny na Twoim forum. Było naprawdę fajowsko

Trzymaj się mocno
Paweł,
Striker,
antietam,
Fisher, i wszyscy którzy sprawiacie, że naprawdę jest mi ciężko się z Wami pożegnać. Na razie nie mam żadnych skonkretyzowanych planów co do udziału w jakiś forach. Byc może jak mi czas i sprawy zawodowe na to pozwolą założę jakies swoje forum nie koniecznie konkurencyjne może pararacjonalni.pl

albo coś w tym stylu. Natomiast dla wszystkich tych, którzy chcą mieć ze mną kontakt zapraszam na
mojego blogaW związku ze zbliżającym się terminem wejścia w zycie nowej polityki Google zapewne bloga i wpisy przeniosę na inny portal. Dam znać wcześniej na moim blogu.
Dla tych co chcą miec kontakt podaję mój prywatny mail, który raczej się nie zmieni
[email protected]Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, za docenienie mojego wkładu dla forum. Cieszę się, że udało mi się Wam coś zaprezentować, że zmieniliście swoje poglądy na pewne sprawy, nie koniecznie te związane z bronią. Było mi naprawdę miło Was wszystkich poznać. Na pewno z wieloma z Was jeszcze się spotkamy na innych forach, w innych okolicznościach.
Dziękuję i trzymajcie się mocno

EDIT:
O widzę, że w podziękowaniu za 4 lata aktywności na koniec dostałem warna
no to juz tylko mnie utwierdza w przekonaniu co do ostateczności i słuszności mojej decyzji
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 22:44