Przemo w tym poście dostał bana na 30 dni a Eury zaprzecza jakoby przemo wysłał do niego maila z prosbą o kasacje konta.To wprost pokazuje z jakim zamordyzmem oraz kneblowaniem i cenzurą wypowiedzi mamy do czynienia na tym forum mającym czelnośc tak Eury czelność nazywać się paranormalne.pl gdzie ludziom odmawia się prawa do swobody wypowiedzi, uzywania słów jakie uważają za stosowne w toku dyskusji etc.
A jeśli Przemo rzeczywiście nie wysłał tego maila, to co? To można przecież sprawdzić.
Sprawdzę mam z nim kontakt. Z tego co wiem wysłał na 100%. Gdyby mógł pisac to by zapewne napisał. Co do reszty zgadzam się z Tobą pod warunkiem, że to nie jest cenzura wszystkiego nawet słów typu kupa

A poziom na forum był i bez Dzikiego Kuraka wszyscy trzymali fason bo tutaj są ludzie inteligentni, oczytani, żadni wiedzy etc. Każdy miał odpowiedni poziom kultury. I nikt Euremu nie bruździł swoimi tekstami. Można się nie zgadzać i sie spierać. Ale zamordyzm i kneblowanie userów mi się nie podoba.
Sentiel
Naciągasz struny do granic możliwości. Podzielam zdanie Przemo w wielu kwestiach, ale nie robię głupot. Do rzeczy wielkich dochodzi się poprzez życie w zgodzie z innymi. Forum należy do Eurego - po części ma prawo cenzurować rzeczy które szkodzą forum. Nie można generalizować, Forum jest dobrze zarządzane w porównaniu do innych for na których bywam. Powtarza - nie róbcie głupot, zostań znami i kontynuuj np: temat o wojnie w Meksyku. Kto będzie aktualizował tam wieśći?? 
Nie ma ludzi niezastąpionych Hologra. Dacie sobie radę. Np. Ty mnie zastąpisz albo ktoś inny

Myślę Eury, że powinieneś w obecnej sytuacji bardziej skupić uwagę nad przydatnością i dalszym losem na forum swoich co poniektórych "zielonych" podopiecznych (nie muszę chyba uzasadniać dlaczego) niż martwić się naszą przyszłością.
To tylko taka mała sugestia starego usera.
Myslę Jarecki, że czasem w życiu tak bywa iz trzeba na własnej skórze się przekonać jak wiele można stracić przez tego typu podejście i trwanie na swoim. Czasem trzeba się zastanowić będąc królem, czy poświęcamy gońca, wieżę, skoczka czy może opłaca się poświęcić królową.
Ale co ja tam wiem

w końcu nie mam i nie miałem zielonej belki pod avatarem

Czas Panie i Panowie na mnie. Dobrej nocy Wam życzę i wszystkiego dobrego i w wirtualu i w realu

Forum przetrwa albo i nie. Nie ma znaczenia czy ja tu będę. Tak jak w zyciu jestesmy tylko drobnymi trybikami bez których ta cała machina i tak się będzie dalej toczyć.
Dzieki za ciepłe słowa. Trzymajcie się
Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.02.2012 - 23:16