Napisano 13.04.2012 - 22:05
Napisano 14.04.2012 - 12:42
Źródło:Dziwne dźwięki w Holandii i Wielkiej Brytanii
admin, sob., 2012-04-14 11:54
Oto ostatnie nagranie dziwnych dźwięków, jakie pojawiło się w Internecie. Wideo zostało nagrane 12 kwietnia w Holandii w okolicy miejscowości Montfort. Nagranie to zostało wykonane około 6:00 rano. Według świadka zjawisko trwało około 15 minut i większość została zarejestrowana.
Wśród wyjaśnień pochodzenia dźwięków są takie, że to odgłosy startujących samolotów wojskowych. Dźwięk jest rzeczywiście podobny, ale to nie jest możliwe, aby samolot startował nieprzerwanie przez 15 minut.
Do tego dochodzą doniesienia z Wielkiej Brytanii gdzie na obszarze ponad 200 kilometrów słyszano przeciągły grom, bardzo podobny do tego, jaki słyszą mieszkańcy Petersburga. Władze zorientowały się, ze to za poważna sprawa i konieczne są tłumaczenia. Oficjalne wyjaśnienie zjawiska to potrzeba wysłania kilku myśliwców w celu udzielenia pomocy helikopterowi, który nadał sygnał, że został porwany. Czy to wyjaśnienie brzmi racjonalnie?
Na zakończenie film, jaki przesłano do redakcji po publikacji wczorajszego materiału z Petersburga. Jeden z naszych czytelników dodał w serwisie YouTube nagranie dokumentujące podobne zjawisko nagrane w lutym w Polsce.
Po odsłuchaniu trzeba powiedzieć, ze jest bardzo podobne do odgłosów słyszalnych w Rosji.
Napisano 15.04.2012 - 14:51
Napisano 20.04.2012 - 21:04
Napisano 22.04.2012 - 22:05
Dźwięki nie milkną .....
Apokalipsa coraz bliżej .....
W Petersburgu nocą rozlega się dziwny dźwięk, przypominający odległe odgłosy samolotów odrzutowych. Świadkowie twierdza, że do zjawiska dochodziło tylko nocą pomiędzy 12 a 2 w nocy. Źródło hałasu nie zostało zidentyfikowane, ale podobnie brakowało wyjaśnień dla zjawisk z amerykańskiego Clintonville, kanadyjskiego Windsor czy francuskiej Bretanii.
Zarejestrowany materiał w linku http://zmianynaziemi...ego-pochodzenia
I jeszcze bardzo ciekawa sprawa z Oregonu (West USA).
Autor nagrania twierdzi, że tajemniczy dźwięk był słyszany trzecią noc z rzędu.
Regularnie pojawiał się ok. 3 nad ranem i trwał 30 minut.
Poniżej zapis tego koszmarnego dźwięku + notka uploadera
http://www.youtube.com/watch?v=rowqeNTsaGs
Ja nie rozumiem jednego... Załóżmy, że z nieba słychać w środku nocy przerażający dźwięk, kobieta się budzi i nagrywa go, stoi na balkonie i filmuje m.in. domy sąsiadów. TO dlaczego nikt inny nie wychodzi na ulicę? Przecież tak głośny dźwięk trupa by obudził, ludzie by wybiegli na ulicę, nie wiedzieli co się dzieje... To dlaczego jej sąsiedzi śpią w najlepsze? Na wielu filmikach tak jest, że ktoś filmuje a inni albo nie reagują albo śpią... Wydaje mi sie, że gyby w oklicy mojego bloku było słychać coś takiego w środku nocy to wszyscy by się obudzili i chcieli zobaczyć co się dzieje.. Tylko nie piszcie, że pewnie spali...
This is the 3rd morning in a row at roughly 3:00 am. The sound starts with a rumbling in the ground, and then the sound continues for roughly 30 minutes or so. Can not explain where it is coming from, it seems as if it is coming strait from the sky with not a single plane in sight.
If anyone has anymore info. on this sound we are hearing, I would very much appreciate any explanation to what we are experiencing here in Oregon.
Napisano 24.04.2012 - 14:04
Napisano 24.04.2012 - 18:30
Napisano 24.04.2012 - 18:43
Popularny
Słuchaj, ja też do tej pory nie słyszałem tych dźwięków, nie zobaczyłem ani jednego spadającego ptaka nie mówiąc już o UFO ale skoro pojawiają się doniesienia z całego świata i to z oficjalnych mediów to chyba musi być coś na rzeczy, prawda?To wszystko to pic na wodę, fotomontaż. Ludzie sami siebie nakręcają. Wszystko spreparowane i zmówione. Jak można wierzyć w takie brednie... Źródło jeszcze się nie wyczerpało i długo jeszcze potrwa.
Napisano 24.04.2012 - 23:43
Napisano 25.04.2012 - 00:33
To wszystko to pic na wodę, fotomontaż. Ludzie sami siebie nakręcają. Wszystko spreparowane i zmówione. Jak można wierzyć w takie brednie... Źródło jeszcze się nie wyczerpało i długo jeszcze potrwa.
Użytkownik mpiwowski edytował ten post 25.04.2012 - 00:34
Napisano 25.04.2012 - 01:53
Napisano 25.04.2012 - 13:02
Dla mnie to tez lipa i dziwie się, że ludzie tak łatwo dają się nabrać. Zauważcie ze na filmach tych nie ma zwykle ludzi, ktoś kręci okolice a później dodaje dźwięk. Poza tym przebicie się dźwięku z wnętra ziemi na zewnątrz jest właściwie niemożliwe. Dlaczego? Weźmy takie przykłady. Pierwszy to przeszkoda na jaką napotyka fala dźwiękowa. W mieszkaniu hałasy sąsiadów skutecznie niweluje ścinka o grubości ok 20 cm. Drugim jest długość fali. Samolot widziany z odległości kilku kilometrów jest niesłyszalny. Teraz zestawcie to sobie z hałasem powstałym kilometry pod ziemią i wnioski nasuwają się same.
Napisano 26.04.2012 - 16:55
Napisano 26.04.2012 - 18:36
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych