No gratuluję Ci zadufania i ustawienia się w grupie "mądrych", dowiadujemy się że sceptyk nie ma zadęcia , nie jest głupi, jest doświadczony życiowo i naprawdę gromadzą się w nim same świetlane cechy.
Ma się rozumieć, że wszyscy inni są dobrych cech pozbawieni no i oczywiście nie posiadają wykształcenia, które ma jedynie sceptyk.
No jeśli taki jest twój świat to nie będę ci niszczył tego wyobrażenia. Mój post to ledwie przeróbka tego co napisał easy_rider i nie należy tego traktować w pełni dosłownie. Czy to takie trudne do zauważenia?
Napiszę tak żeby nikogo nie obrazić:
Nie posługując się epitetami powiem czego nie robicie. Nie trzymacie się żadnych norm dyskusyjnych. Zamiast dyskutować i odpowiadać argumentem na argument to wy ignorujecie niewygodne argumenty i spamujecie nas swoją propagandą. Kiedy po raz setny pada pytanie dlaczego smugi NIE mogą utrzymywać się niebie przez dłuższy czas, nie pada żadna odpowiedź to naprawdę nam ręcę opadają. Natomiast kiedy widzimy jak popełniacie proste błędy wynikające z niewiedzy (budowa chmur cirrus i latające nitki) i na podstawie tych błędów oskarżacie ludzi o morderstwa pisząc o tym gdzie tylko się da, to przynajmniej mnie ciśnie się na usta słowo "głupki" (no offence). Wy natomiast nazywacie nas bez przerwy manipulatorami, bo nie zgadzamy z tym co mówicie. Oczywiście wyjątki się zdarzały, bo każdy robi błędy (swojego czasu upierałem się że gps w samolocie nie określa wysokości. Co ciekawe żaden ze zwolenników nie sprostował mnie, a ja pisałem te głupoty aż arkadiusz (chyba) zwrócił mi na to uwagę) ale to nie oznacza, że ktoś celowo manipuluje.
Yawgmoth
Nic dodać nic ująć. Poziom reputacji WzT jest żałośnie niski nie bez powodu bo jest on w tym momencie czarną owcą tego forum. W przypadku Aquili czy kiedyś Radosława też widać, że jak ktoś kulturalnie pisze to potrafi zebrać plusy (Radek niestety zrobił się zbyt arogancki na koniec). U mnie reputacja trzyma się na stałym poziomie. Ostatnio ograniczyłem się do komentowania z uwagi na brak czasu, a mój mniej lub bardziej arogancki język nie pozwala mi zdobywać większej liczby punktów. Staram się tylko nie być chamski jak WzT i spaść w przepaść reputacji. Sama w sobie nic nie znaczy, ale od razu widać z kim ma się do czynienia. IMHO system działa dobrze ale opcja komentarza do minusa tylko by go ulepszyła.
Pozdrawiam