Napisano 24.02.2012 - 21:47
Napisano 24.02.2012 - 22:02
Mówisz mag, że to ostatnia strona... a oczkiem rzuciłaś na poprzednią? Nie masz nic do powiedzenia na temat zwrotów i określeń używanych przez WzT? On to pewnie nazywa metaforą... A Ty?2.Staniq
Kolejność odwrotna.
Wychodzę z domu, patrzę w dół ( tutaj wklejony link ) - kolejna porcja aluminium z nieba. Patrzę do góry, no tak, znów pryskają.
Pytam moderatorow, gdzie jest sens tych wypowiedzi. W najlepszym przypadku to OT, ale jak dla mnie to osmieszanie przeciwnikow dyskusji'
Dalej pytam SZ.Moderacje co to jest?( wszystko oczywiscie zgodnie z regulaminem)
Szkoda moich punktow na rozmowy z ludzmi o tak niskim poziomie kultury. W ogole szkoda slow...
Nawet wchodzic sie nie chce.
Napisano 25.02.2012 - 09:41
Mówisz mag, że to ostatnia strona... a oczkiem rzuciłaś na poprzednią? Nie masz nic do powiedzenia na temat zwrotów i określeń używanych przez WzT? On to pewnie nazywa metaforą... A Ty?
Użytkownik pdjakow edytował ten post 25.02.2012 - 09:43
Napisano 29.02.2012 - 21:14
Napisano 29.02.2012 - 22:53
Napisano 01.03.2012 - 01:20
Bardziej otwartych czyli bardziej łatwowiernych i naiwnych?I pozdrawiam z zyczeniami bardziej otwartych umyslow
Napisano 01.03.2012 - 01:26
Napisano 01.03.2012 - 10:20
Tylko, że ONI ponoć nie pryskają od 4 miesięcy tylko co najmniej od 1997 rokuWiesz Pdjakow jesli Ty nie rozumiesz, ze mam od 4 miesiecy ataki dusznosci, a przez 8 lat wczesniej ich nie mialam, to nie wiem nawet jak to skomentowac i jeszcze glupie tlumaczenie ,ze za to klamstwo jest minus.
W takim razie szkoda, że nie czytałaś posta WzT, który został ze względu na swoją chamowatość usunięty, a WzT dostał wtedy miesiąc urlopu. Taka to właśnie jego kultura konwersacji.Wiem tylko tyle, gdyby mnie tak od poczatku, ktos gnoil jak Wy WzT, to bym byla jeszcze "milsza" dla Was niz On.
Nie cierpie ludzi ponizajacych i osmieszajacych innych, a tym bardziej jesli ich wiedza przewyzsza innych.
Użytkownik dzustin edytował ten post 01.03.2012 - 10:23
Napisano 09.03.2012 - 09:08
Moge napisac, ze jestes nieobiektywny i zrobie wiecej, bo napisze ze ja i inni po"mojej" stronie tez nie sa obiektywni. Obiektywni sa tylko Ci co czytaja, nie zabieraja glosow i nie stoja po zadnej stronie. Nie plusuja nie minusuja, tylko czytaja.Możesz napisać, że ja jako sceptyk też nie jestem obiektywny. Tylko że ja staram się najpierw wysłuchać argumentów, przeanalizować i jeśli coś ma sens to jestem w stanie uwierzyć. Chcę mieć jakieś dowody, które będę mógł przytoczyć gdy będę ze znajomymi rozmawiał o chemtrails. Czy będę mógł przytoczyć dowody w postaci, słynnych już, hologramów i kuleczek ? Pewnie że mogę. Tylko że zostanę wtedy, nie bez powodu, wyśmiany i "zminusowany".
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 09.03.2012 - 09:18
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych