Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co dzieje się w moim umyśle - czyli autodestrukcja krok po kroku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
177 odpowiedzi w tym temacie

Simmi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Każdy ma jakieś problemy.
Masz dziewczyną i walcz o nią. Nawet nie wiesz jaki to jest skarb mając kogoś bliskiego obok siebie. W zasadzie bez takiego kogoś lub innego bardzo mocnego czynnika który będzie Cię popychał ku przyszłosci, nie ma szans na uleczenie czegokolwiek.

Ja również choruje - mam osobowość schizoidalną i depresję. Istnieje w zasadzie tylko w internecie. Mieszkam podobnie jak Ty, na wsi i na dobrą sprawę chyba tylko kilka osób z mojego sąsiedztwa mnie zna ;) Mój dzień to wieczna wędrówka - Praca<->Dom. Nic ponadto.
  • 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Simmi

Nie chcę cię straszyć, ale też wpadniesz w ten stan co ja. Życzę ci bracie szczęścia i wolności, i najważniejszego - żebyś nie byl samotny, bo to zabija.
  • -3

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

najważniejszego - żebyś nie byl samotny, bo to zabija.

Gdzie tu logika? Masz dziewczynę i jestes samotny?
  • 1

Simmi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podejrzewam ,ze już dawno w to wpadłem .Przełom był jakieś 2 lata temu. Od tego czasu nauczyłem się z tym żyć i samotność oraz wiele niekiedy gorszych objawów stały się rutyną. Tak, samotność to objaw.
Oto właśnie chodzi - o samotność. To niszczy najbardziej a jak dla mnie i podejrzewam ,ze dla Ciebie również jest to bariera nie do pokonania.

Dlatego piszę byś ratował swój związek za wszelką cenę. Rozmawiałeś z dziewczyną o swoich problemach? Musisz się jej zwierzyć, zaufanie to też ważna rzecz.
  • 0

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

W.T

Ona się ze mną bawi, gra, posiada mnie. Wie że za nią szaleje, jestem od niej uzależniony. Wie że jest moim skarbem i ostoją życia. Jest okrutna, ale nie da się zapomnieć potężnego natłoku emocji. Tylko elektrowstrząsy jak już coś :mrgreen: Z jednej strony za nią szaleje, z drugiej jej nienawidze. Jak ze mną gra? Milczy, umuwilem się z nią kilka razy, ale do spotkania nie doszlo. Nie mam jej na gg, nie widać aktywnosci na portalach itd. Skomplikowana sprawa. Żeby dostać się do archiwum jej gg...byłbym spelniony :)
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zakochany idiota. Nie, po prostu idiota. Dać się tak motać babie.. Czekaj, tak w ogóle.. to Ty się z nią widziales w realu, prawda? :o
  • 1

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Simmi

Dlatego piszę byś ratował swój związek za wszelką cenę. Rozmawiałeś z dziewczyną o swoich problemach? Musisz się jej zwierzyć, zaufanie to też ważna rzecz.

O jakim związku Ty mówisz? Tam nie ma związku, tam jest marzenie o związku.
Gdyby mu zależało na niej, to nie siedziałby teraz na forum i nie żalił się tu. Gdyby jej zależało na nim, też by się nie żalił. No i widać teraz, ze związek jest, tak jak choroby, zmyślony.

@Hologram

Ona się ze mną bawi, gra, posiada mnie. Wie że za nią szaleje, jestem od niej uzależniony. Wie że jest moim skarbem i ostoją życia. Jest okrutna, ale nie da się zapomnieć potężnego natłoku emocji. Tylko elektrowstrząsy jak już coś :mrgreen: Z jednej strony za nią szaleje, z drugiej jej nienawidze. Jak ze mną gra? Milczy, umuwilem się z nią kilka razy, ale do spotkania nie doszlo. Nie mam jej na gg, nie widać aktywnosci na portalach itd. Skomplikowana sprawa. Żeby dostać się do archiwum jej gg...byłbym spelniony :)

Nie Casanowo, ona zwyczajnie ma Cię gdzieś :)
Nie jesteś dla niej nikim istotnym, to i się z Tobą nie kontaktuje. Bo i po co?

@Within

Zakochany idiota. Nie, po prostu idiota. Dać się tak motać babie.. Czekaj, tak w ogóle.. to Ty się z nią widziales w realu, prawda? :o

Tam zaraz idiota... Wokulski spod Krakowa. Wypisz wymaluj :D

Użytkownik Ill edytował ten post 04.03.2012 - 19:26

• 1

ViRuS.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

ale zal! Ujawnij nam ile masz lat to sie wiele wyjasni .. !
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wiesz, podobno jest pelnoletni, no skoro niby pracuje... Kurde mam nadzieję, że nie dalismy się to my nie dalismy się omotać, tak jak to bylo z niejakim użytkownikiem Sawiola, który obiecywal jakies podróże astralne :P
  • 0

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

chcialbym usunąć ten temat. Nie mam zamiaru dalej pisać i żalić się jak emo. Moje życie zależy od niej, kocham ją ponad swoje życie i to ona zdecyduje czy będę żyć dalej.

Użytkownik Hologram edytował ten post 04.03.2012 - 19:57

• -1

Ill.

Nawigator

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

chcialbym usunąć ten temat. Nie mam zamiaru dalej pisać i żalić się jak emo. Moje życie zależy od niej, kocham ją ponad swoje życie i to ona zdecyduje czy będę żyć dalej.

Nie, no nie mogę :lol

Urojenia nie są miłością. Co to jest za miłość, skoro boisz się jej nawet powiedzieć pokazać co czujesz albo chcesz są śledzić, czy podsłuchiwać. Jesteś zwykłym tchórzem.
Zakochany facet zrobi wszystko dla swojej kobiety, nawet będąc kompletnym beztalenciem kulinarnym, nauczy się gotować lepiej od niej :D Byle tylko zobaczyć jej piękne, uśmiechnięte oczy i usłyszeć te dwa fajne słowa :)

Ruszże tą rzyć. Tyle czasu tracisz bezpowrotnie.

Użytkownik Ill edytował ten post 04.03.2012 - 21:21

• 5

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ill

nie mam do niej numeru, nie ma jej na gg, nie widać aktywnośći na portalach..pisze do mnie co jakiś czas(co kilka miesięcy) i rozmawiamy. Nie wiem co do mnie czuje, dawala mi znaki że mnie kocha, nie mam pojęcia czy prawdziwe, ale ja ją kocham nprawde. Tylko jak to wyrazic..
  • 0

Ill.

Nawigator

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No weź... mam Ci to tłumaczyć?

Autorytetem, to ja nie jestem i nie mam zamiaru być. Pierwszą rzeczą do jakiej bym zaczął, to spojrzenie w lustro i zastanowienie się co Ty w ogóle sobą reprezentujesz. Nie musisz być wcale przystojny i zayebisty (ja nie jestem), bądź po prostu prawdziwy. I tyle, nie wiem jak to powiedzieć prościej.
Pamiętaj, że jeśli czegoś naprawdę chcesz, to znajdziesz sposób. Kwestia odpowiedniego kija z odpowiednią marchewką.

Swoją drogą, gdybyś mnie kiedyś spotkał, to byś się zdziwił, gdzie taki ja znalazł taką ją. Rozglądaj się.
Z doświadczenia wiem, że nieprawdopodobnym jest, żeby ta dziewczyna o której pisałeś była właśnie kobietą. O nie, najlepsze rzeczy trafiają się przypadkiem, w kompletnym chaosie i rozgardiaszu. Trzeba tylko umieć je dostrzec.

Nie wiem co do mnie czuje, dawala mi znaki że mnie kocha, nie mam pojęcia czy prawdziwe

Te Twoje znaki se w rzyć wsadź, bo kompletnie to przeinaczyłeś.
Z resztą, ja nie jestem pewien, czy jakikolwiek facet jest w stanie zrozumieć mityczny babski język migowy i znaki dymne, także tym akurat bym się w ogóle nie przejmował. Z resztą, znaczenie tego języka i tak się zmienia w zależności od fazy Księżyca.

Użytkownik Ill edytował ten post 04.03.2012 - 21:02

• 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Urojenia nie są miłością. Co to jest za miłość, skoro boisz się jej nawet powiedzieć co czujesz albo chcesz są śledzić, czy podsłuchiwać. Jesteś zwykłym tchórzem.

No cóż ja zwlekałem z powiedzeniem dziewczynie od paru miesięcy, że się chyba zakochałem, przed wczoraj nawiązała się rozmowa, że wszyscy z mojej klasy twierdzą, że ona jest moją dziewczyną. Zwlekałem, bo ona już na początku jak się poznalismy powiedziała, że nie chciałaby się nigdy z nikim związać. Zaskoczyła mnie tym na gg, więc zatwierdziłem, że to tylko przyjaźń. No i raczej będzie. No, ale my gadalismy przez neta tylko przez wakacje (w sumie od początku, mielismy być w jednej klasie, jednak jestesmy tylko w tej samej szkole), od teraz spędzamy dużo czasu ze sobą, głównie w szkole, bo po nawet nie ma kiedy. Cóż nie wyszło, ale jest cudowna przyjaciółka. W realu, nie przez internet. W ogóle jak można powiedzieć, że się kogos kocha nigdy nie widząc go na oczy w realu, tylko przez internet? Zastanów się nad tym. Skończ z nią, bo to jest smieszne. Nie można kogos kochać w taki sposób. Lepiej bys się ogarnął i zrobił cos ze sobą. W sumie ja też, choć teraz pewnie długo poczekam na to, aby się w kims zakochać. Zwłaszcza, że będę się z nią widział codziennie przez 3 lata.
  • 0

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

W.T
ill

Nigdy tego nie zrozumiecie. Dajcie sobie spokój. To nie miłość, to szaleństwo. To coś więcej niż uczucie nastolatka. Mam ponad 20 lat. Nigdy nie znajde innej dziewczyn bo nie chcę poprostu. Nie chcę o tym slyszec.
  • -2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych