Ci ludzie kłamią! Znowu na tym forum do czynienia mamy z podłym traktowaniem osób dążących do poznania prawdy i będących na jej tropie przez zdradliwe czynniki. Przestańcie wreszcie próbować ograniczyć dostęp do wiedzy i za wszelką cenę doprowadzić do cenzury i ukrycia faktów!
apollo262, poruszyła mnie Twoja dociekliwość! Z zebranych przeze mnie informacji wynika, że spore i pionierskie zasługi ma tu strona polska. Już za czasów walki z komunistycznym reżimem w PRL opozycyjni naukowcy pod patronatem najbardziej patriotycznych frakcji Solidarności sformułowali podstawy tej teorii. Cała jej część dot. podziemnej cywilizacji została już solidnie udokumentowana i poparta wieloma dowodami.
Te wspaniałe osiągnięcia wywarły wielki wpływ na kulisy władzy w IIIRP. Zresztą nie tylko polskie służby były tym w najwyższym stopniu zainteresowane.
Na PW przesyłam Ci linki z obszerną dokumentacją. Mam nadzieję że razem uda nam się dojść do prawdy i przedstawić ją na tym forum, na którym niektórzy zdają się być niezwykle wrodzy dla naszej opcji.
Użytkownik ariane595 edytował ten post 10.03.2012 - 13:30