do torek:
1.nie pierwsza rzecz ktorej nie rozumiesz
2.trzeba pisac po ludzku, a nie na około. czary istnieja i ty tego nie zmienisz chociazbys nie wiem co napisal
3.dlatego nie rozumiesz tego co napisałem o ksiedze wyjscia , patrz pkt 1
4.nie moze byc bluźnierstwem
5.biedny to jestes ty, i skoncz z tym osmieszniem sie bo raz dziwisz sie ze ja czegos nie rozumiem, a potem zadajesz pytania typu
-"To, co napisałeś nic mi nie mówi", jak ktos jest inteligentny to wie co jest tam napisane, widac ty nie jestes
1. Jesteś poniżej średniej szkoły. W średnich szkołach uczą, jak poprawnie zapisywać "źródło" cytatów z Biblii. Dziękuję, że po raz kolejny dowiodłeś, kim naprawdę jesteś.
2. Trzeba pisać po ludzku? Może trzeba rozumieć pewne metafory.
Czary istnieją? Wyjaśnij. Pokaż mi rzetelne dowody podparte źródłami z internetu, że czary się zdarzały oraz swoją interpretację.
3. Dlatego też nie chcesz pojąc, że mam w głębokim przekonaniu to, co uznajesz za powinność.
4. Jest bluźnierstwem. Zabijanie kogoś za jego naturą, jest złym czynem. "I ty tego nie zmienisz chociażbyś nie wiem co napisał".
5. Podzielę na dwa podpunkty:
a)
Ja jestem biedny? Może...
Po za tym ja się nie dziwię. Logiczne jest pomyśleć, że za każdym razem czegoś nie zrozumiesz, gdyż wcześniej patrzyło się na twoje posty. Dlatego też nie zdziwisz mnie tym.
b)
No to inteligencie popatrz na punkt 1
WithinTemptation nie wogóle chodzi mi o co innego, nie o kobiety w afryce. chodzi mi o co innego. otóż widlug prawa nie kazde morderstwo to morderstwo w takim samym stopniu wiec czary tez nie np. jak wyjdziesz na ulice i zaszczelisz z karabinu 20 osób to masz dozywosci, a jak jest szarpanina popchniesz kogos i on spadnie ze schodów i umrze to mozesz dostac nawet uniewinnienie.
Hę? Kolejny bełkot z wielu. Wyjaśnij mi pojęcie czary.
zreszta skad ty mozesz wiedziec czy te kobiety sa winne czy nie, to ze w europie by nie byly winne, a kaze sie za to ze ktos zdepta trawe, albo trzyma psa na lancuchu to swiadczy o ogłupieniu ludzi, co najlepiej widac wlasnie w europie a konkretnie w UE i w usa
Co to ma do tematu? Co to ma do twoich poprzednich postów?
A teraz zacytuje coś z mojego postu:
.A może teraz pouczymy się historii? Napisz mi kiedy wszedł termin "czarownica" i kiedy zaczęto je palić. Potem skojarz sobie, kiedy powstał ST. Może trochę zrozumiesz.
Zrobiłeś to leviatan?
Rodzaju czarów? Czy wg ciebie ziołolecznictwo było i jest czarowaniem?
Odpowiesz mi na pytanie?