zrezygnowali bo nie mieli odpowiedzi na moje celne argumenty tak jak i ty
Nie. Zrezygnowali, gdyż widzieli, że konwersacja z tobą to rzucanie grochem o ścianę.
co do obrazania to prosze:
-Jesteś poniżej średniej szkoły
-Biedne dziecko
-Hę? Kolejny bełkot z wielu
-Moje słowa nie pasują do twojego (przepraszam za wyrażenie) chorego poglądu
Nie widzę tu żadnej obrazy. Stwierdzam fakty. Zresztą musisz być przewrażliwiony na swoim punkcie, skoro takie coś cię tyka. Albo boli cię to, co ci napisałem, gdyż opisałem ułamek twego życia.
zreszta twoje posty sa wogole nie zwiazene z tematem tylko sa osobistym atakiem na mnie.
Moje posty są związane z tematem - komentując twoje posty, piszę posty związane z tematem.
Ty chyba nigdy nie widziałeś osobistego ataku na kogoś. Nie widziałeś, bo mało przeżyłeś.
poztym co tu pisac o osobie ktora pisze w temacie sakozy
Literówka, jak literówka. Świat się nie zawalił.
to jest poziom ponizej podstawowki bo swiadczy o analfabetyzmie, a co do mojej pisowni to ona jest w postach a nie w glównym zdaniu tematu wiec to nie to samo.
Pisze to osoba, która:
- nie zaczyna zdań od wielkiej litery,
- pisze nazwy własne z małej litery,
- nie przestrzega zasad ortograficznych,
- nie przestrzega zasad interpunkcyjnych,
- robi błędy gramatyczne,
- robi błędy składniowe,
- nie używa polskich znaków,
- w
głównym zdaniu tematu robi błędy, pisząc pierwszy wyraz z małej litery oraz nie używa znaków polskich,
Mam wymieniać dalej?
Po za tym dalej czekam na odpowiedź na mój post. Jeszcze raz w ten sposób rozmydlisz temat, a zaraportuje twoją wypowiedź.
aha jeszcze cos, otóz rosliny/ziola nie sa obojetne dla organizmu jak sie wielu osoba wydaje wystarczy podac przyklad marihuany, ktora z czasem powoduje zaburzenia emocjonalne, zrobi z Ciebie nieudacznika życiowego ktoremu wszystko jest obojetne bo jest "wyluzowany", trujace sa tez Konwalia majowa,Ciemiężyca biała czy Tojad mocny
My tu piszemy o ziołolecznictwie, a nie o naćpaniu się ani o otruciu się. Człowieku rozróżniaj wątki.
Użytkownik Torek edytował ten post 17.03.2012 - 23:38