1. Nie wiem, więc pytam się ciebie, czym są. Skoro nie chcesz odpowiedzieć, to znaczy, że sam nie wiesz. Jeśli jest inaczej, to udowodnij.dobra koniec dyskusji bo to co tu napisales konczy ja definitywnie:
1. skoro nie wiesz czym sa czarownice nie masz prawa pisac ze sa to niewinne kobiety
2.ja nigdzie nie napisalem ze napisalem dowody tylko ty nie umiesz czytac
3.Odejsnie od Boga jest przewininiem bo nip po prostu jest ty tego nie musisz rozumiec
Winą jest zrobienie komuś krzywdy. Nie ma krzywdy - nie na winy. Nie ma dowodów na winę - jest niewinna(chciałbym dodać, że ten system jest dla mnie w połowie skuteczny, bo można dowody równie dobrze sfałszować).
2. Trochę się namieszało, więc przypominam:
Po pierwsze, tamten cytat pochodził z mojej wypowiedzi - nie z twojej. Jak mamy dyskutować z kimś, kto nie zna nawet zawartości swoich postów?
Jak dla mnie czary były zmyślone, tylko po to by robić rzeź oraz trzymać społeczeństwo w więzach strachu i kłamstw.Czary istnieją? Wyjaśnij. Pokaż mi rzetelne dowody podparte źródłami z internetu, że czary się zdarzały oraz swoją interpretację.
to jest dowod na to kto umie czytac i kto skonczyl podstawówke. wyraznie napisałem rzetelne dowody co mnie interesuje twoja opinia.
A po drugie przepraszam za pomyłkę, jednak gdybyś nie popełnił błędu, wcale by jej nie było.
Użytkownik Torek edytował ten post 18.03.2012 - 00:47