nie wlasnie ty nie argumentujesz faktami tylko swoja opinia, i klamstwem bo wczesniej napisales ze Jezus dal dogmat nieomylnosci papiezowi.Ja jak widzisz ciągle argumentuję swoje wypowiedzi, Ty nie. Sam się gubisz w swoich wypowiedziach.
wiec teraz prosze o odniesienie sie do tego co napisalem i po 2:
2a teoria ewolucji nie jest zadnym dowodem zreszta naukowcy sami sie osmieszaja twierdzac ze czywilizacje powstaly ok. 3500 pne, a istenija budowle majace ponad 10000 lat, ale je sie ignoruje
Ja jak widzisz ciągle argumentuję swoje wypowiedzi, Ty nie. Sam się gubisz w swoich wypowiedziach.
o jaka prawde ci chodzi o to co ustalono ponad 2oo lat temu przez ludzi zwiazanych z kosciolem ktory tak bardzo krytykujesz? to jest z twoej strony hipokryzja
LOL, o co Ci biega? To, że nie podoba mi się częsć rzeczy w Kosciele to znaczy, że cały jest bee? W takim wypadku przestałbym do niego uczęszczać. Widzę, że Ty lubisz mówić o wszystkim, tylko nie o rzeczach, które są sensowne, wiesz, że są sensowne, tylko nie chcesz się do nich odniesć, bo musiałbys przyznać mi rację, a nie zrobisz tego, bo jestes zbyt pyszny
a ty wybierasz co tobie pasuje, skad wiesz ze sprzedawanie odspustow, wyprawy krzyzowe sa złe, a to co ustalono na soborze jest dobre? zreszta niewiem poco do niego chodzisz skoro jestes nie wierzacy co juz udowodnilem przytaczajac ze nie wierzysz/kwestionujesz czary o ktorych mowi PS.
Użytkownik leviatan edytował ten post 18.03.2012 - 02:35