Napisano 18.03.2012 - 11:54
Napisano 18.03.2012 - 11:54
Jakbyśmy nie ewoulowali, to byśmy byli tacy, jak małpy. A jacy jesteśmy? Sam sobie odpowiedz. Zresztą, ewolucja polega na zmianie gatunku zwierzęcego, czy na "ulepszeniu" danego gatunku? Sam sobie odpowiedz.zreszta jezeli czlowiek jest malpa to znaczy ze ewolucja nie istnieje bo byl malpa i dalej nia jest wiec ewolucji nie bylo tylko zmiana pewnych cech.
Napisano 18.03.2012 - 11:55
napewno jest bardziej wiarygodna niz jakis siedlecki bo pisza ja ludzie rozni na podstawie faktow, a nie jeden gosciu.
Napisano 18.03.2012 - 11:56
na niczym nie polega bo nie istnieje.Jakbyśmy nie ewoulowali, to byśmy byli tacy, jak małpy. A jacy jesteśmy? Sam sobie odpowiedz. Zresztą, ewolucja polega na zmianie gatunku zwierzęcego, czy na "ulepszeniu" danego gatunku? Sam sobie odpowiedz.zreszta jezeli czlowiek jest malpa to znaczy ze ewolucja nie istnieje bo byl malpa i dalej nia jest wiec ewolucji nie bylo tylko zmiana pewnych cech.
Napisano 18.03.2012 - 11:58
Na czym opierasz swoje domysły? A może twierdzisz, że tacy, jacy jesteśmy teraz byliśmy od początku?na niczym nie polega bo nie istnieje.
Napisano 18.03.2012 - 11:58
na niczym nie polega bo nie istnieje
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 18.03.2012 - 12:03
Napisano 18.03.2012 - 12:04
@leviatan
Na czym opierasz swoje domysły? A może twierdzisz, że tacy, jacy jesteśmy teraz byliśmy od początku?na niczym nie polega bo nie istnieje.
Co do bycia chrześcijaninem/katolikiem. No cóż, nie wiesz o tym, że dla osoby, która poznała Jezusa, jedyną drogą do zbawienia jest Kościół? Nie rozumiem Cię, raz wypominasz mi moją "niekatolickość" a potem okazuje się, że w sumie sam nim nie jesteś, bo masz w ogóle inne spojrzenie na świat.
Napisano 18.03.2012 - 12:05
Co ma piernik do wiatraka? Wiem, tyle samo liter, ale coś po za tym?na tym co i ty opierasz swoje domysly ze szatana nie ma.
Widzałeś, aby w czasach współczesnych zabijano czarownice? Czy katolicy uważają czary za fakt? Wiesz, że duża większość katolików nie zna PŚ? Czy to oznacza, że ci katolicy, tak naprawdę nimi nie są?tylko ze jest miedzy nami roznica bo PS jest podstawa napisana przez ludzi natchnionych przez Boga i ja je akceptuje ty nie ( przyklad czarownicy ),
Zresztą WT nie neguje tego co jest w PŚ, ty to robisz. Wiesz, że jedna z tej "podstawy" religii(ST) jest żerżnięta z judaizmu?a mimo to nazywaja sie katolikami mimo ze byly one ustanowione przez papieza wiec nie widze powodu zebym nie uwazal sie za katolika jak nie akceptuje czegos tam co jest w kkk, ty natomiast negujesz podstawe calej religi.
Ty ciągle siejesz ferment i trollujesz, byleby tylko udowodnić, że ma się rację - oczywiście tylko dla siebie, ale to nie ma znaczenia.twierdzisz ze jestes katolikiem a niezgadzasz sie z podstawa tej religi wiec o czym tu wogole mowa, macisz cos sam nie wiesz co.
Użytkownik Torek edytował ten post 18.03.2012 - 12:10
Napisano 18.03.2012 - 12:05
Rozumiem wątpliwości teorią Darwina, ale całkowite jej negowanie jest prawie tak żałosne jak twoje posty.na niczym nie polega bo nie istnieje.
Napisano 18.03.2012 - 12:07
Ewolucja jest faktem, jak heliocentryzm Układu Słonecznego. Jeżeli w to nie wierzysz, twój problem. Pozdrów ode mnie wróżki ze swojego ogródka.na niczym nie polega bo nie istnieje.
Użytkownik real FOX edytował ten post 18.03.2012 - 12:13
Napisano 18.03.2012 - 12:10
@leviatan
Co ma piernik do wiatraka? Wiem, tyle samo liter, ale coś po za tym?na tym co i ty opierasz swoje domysly ze szatana nie ma.
Po za tym, istnienie Szatana ciężko udowodnić, za to teoria ewolucji ma mocne dowody swojej prawdziwości.Widzałeś, aby w czasach współczesnych zabijano czarownice? Czy katolicy uważają czary za fakt? Wiesz, że duża większość katolików nie zna PŚ? Czy to oznacza, że ci katolicy, tak naprawdę nimi nie są?tylko ze jest miedzy nami roznica bo PS jest podstawa napisana przez ludzi natchnionych przez Boga i ja je akceptuje ty nie ( przyklad czarownicy ),
A jakby papież ustanowił, że ludzie powyżej 25 lat mają popełnić seppuku, to też byś to zrobił? Pewnie tak, skoro ślepo wierzysz w jego "nakazy". Zresztą WT nie neguje tego co jest w PŚ, ty to robisz.a mimo to nazywaja sie katolikami mimo ze byly one ustanowione przez papieza wiec nie widze powodu zebym nie uwazal sie za katolika jak nie akceptuje czegos tam co jest w kkk, ty natomiast negujesz podstawe calej religi.
Napisano 18.03.2012 - 12:12
tylko ze jest miedzy nami roznica bo PS jest podstawa napisana przez ludzi natchnionych przez Boga i ja je akceptuje ty nie ( przyklad czarownicy ), a twierdzisz ze jestes katolikiem a niezgadzasz sie z podstawa tej religi wiec o czym tu wogole mowa,
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 18.03.2012 - 12:16
Napisano 18.03.2012 - 12:13
To nie są czary. Nawet nie wiem w jaki sposób miałoby to szkodzić ludziom. Wg leviatanizmu każdy katolik to nie katolik, gdyż w czary nie wierzą.tak katolicy uwazaja czarny za prawde bo chodza do wrozek, stawiaja karty taroty, czytaja horoskopy, zreszta juz chyba i to pisalem ignorancie a ty znowu pytasz o to samo.
Papież jest człowiekiem, więc musi się mylić. Nie ma innego wyjścia.jestes glupi, ja pisze wlasnie ze papiez nie jest nieomylny a ty mi wyjezdzasz z tym co napisles u gory.
Napisano 18.03.2012 - 12:17
Skończcie z nim dyskutować. Z głupim nie wygracie, bo najpierw was ogłupi do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Ewolucja jest faktem, jak heliocentryzm Układu Słonecznego. Jeżeli w to nie wierzysz, twój problem. Pozdrów ode mnie wróżki ze swojego ogródka.na niczym nie polega bo nie istnieje.
jestes poje.... ja istnienia Jezusa nie kwestionuje tylko ty podajesz argumenty ktore sa kalamstwem. koncze dyskusje bo z manipulatorem nie ma co dyskutowac bo oglupia pospolstwo, ktore potem krytykuje kogos kto mowi prawde. zreszta ci co madrzejsi to juz dawno wiedza co kryje sie za atakami na kosciol a kto glupi to wasze zalosne argumenty nie sa mu potrzebne, a prawdy ktora ja pisze i tak nie dostrzeze.tylko ze jest miedzy nami roznica bo PS jest podstawa napisana przez ludzi natchnionych przez Boga i ja je akceptuje ty nie ( przyklad czarownicy ), a twierdzisz ze jestes katolikiem a niezgadzasz sie z podstawa tej religi wiec o czym tu wogole mowa,
Jezu, trzymajcie mnie, bo ja zaraz nie wytrzymam. Nie wiem, czy Twoim celem jest tutaj, aby doprowadzać do nerwicy ludzi? oO Raz, kwestionuje podstawę religii tym, że nie wierzę w to, że Bóg każe zabijać ludzi? oO Dwa, bezpodstawnie interpretujesz Słowo Boże; interpretujesz je bezmyślnie, Twa interpretacja nie jest logiczna, w sumie czego się po takiej osoby spodziewać. Poza tym w moim życiu nie spotkałem i nie spotkam czarownicy, więc Twoje myślenie nawet jakby było prawdą, nie spowodowałoby, że ja np. tym grzeszę. Tymczasem Ty kwestionujesz istnienie Chrystusa, który posługuje się papieżem jako narzędziem, to jest dopiero herezja oO
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych