Napisano 11.03.2012 - 08:04
Napisano 11.03.2012 - 09:09
Następstwem rozwoju mediów, a mam tutaj na myśli burzliwy rozwój internetu, jest pojawienie się masy informacji. Wśród nich, chcąc nie chcąc, o Kościele Katolickim (internet nie oszczędza). Ludzie, dowiadując się o kolejnych skandalach (a to Rydzyk ma imperium, a to ksiądz z parafii ma kochankę, a tutaj ten molestował ministrantów), korygują swoje zdanie o Kościele Katolickim.dlaczego w dzisiejszym swiecie zewszystkich stron atakowany jest kosciół katolicki? w tv, gazetach, internecie.
Twoje posty nie są estetyczne, co zwrócił już WT, przez co nie wyglądają poważnie i nie różnią się od postów zwykłych trolli, których posty często widnieją na portalach informacyjnych. To mogło być tylko jednym z powodów, dlaczego usunięto Twoje komentarze.na głównych portalach w komentarzach próbowałem dzis bronic religi, ale wiele moich komentarzy było usuwanych. takze na tym forum widziałem wiele, antyreligijnych komentarzy.
Napisano 11.03.2012 - 10:24
ten użytkownik po prostu mówi co myśli, a nie zgrywa wielce ą ę i super wychowanego w internecie jak 90 % tego forum. pisać możecie pięknie, pięknie się możecie do siebie zwracać - ale słoma jak była tak będzie wystawać. więc daruj sobie tego typu uwagi.Tak, drodzy państwo, nie przewidzieliście się, post powyżej napisał użytkownik z 4/5 gwiazdek... Wstyd...
Użytkownik Ronaldo edytował ten post 11.03.2012 - 10:27
Napisano 11.03.2012 - 10:40
Napisano 11.03.2012 - 10:57
Napisano 11.03.2012 - 11:02
I właśnie ten "skurwiel" jest problemem, powiększając siłą grono swoich owieczek za wszelką cenę. Do znalezienia Boga nie potrzeba pośrednika; szczególnie takiego, co grabi majątki prywatne i państwowe.ten skurwiel w Watykanie
Użytkownik Kniaź edytował ten post 11.03.2012 - 11:03
Napisano 11.03.2012 - 11:58
nie ma to jak pisać takie bzdury nie mając o człowieku pojęcia no ale zmartwię Cię chyba.. trenując 7 lat boks i pół roku mma zdarzyło mi się być poturbowanym, a tych Twoich przysłowiowych "dresików" (kurde sam też lubię pośmigać w dresie.. ) bym zjadł na kolacje, a rano bym ich spuścił w kiblu, tak samo jak tego typu zabawne posty jak Twój.Ronaldo, ciekawe czy zachowujesz się tak samo w rzeczywistości jak na forum Nie zachowujesz się, bo jeszcze żaden dresik cię nie poturbował na tyle, że nie byłbyś w stanie siedzieć przed komputerem. Nie zgrywaj więc cwaniaka tylko dlatego, że internet daje ci komfort bycia anonimowym
dokładnie. człowiek jeżeli chce znaleźć Boga to sam go znajdzie, a w kościele wcale nie chodzi o Boga tylko o hajs i władze. Jeżeli w ogóle oni tam wierzą w niego, to pewnie już teraz w samotności proszą o wybaczenie za to, że posługują się jego wizerunkiem właśnie do takich celów..I właśnie ten "skurwiel" jest problemem, powiększając siłą grono swoich owieczek za wszelką cenę. Do znalezienia Boga nie potrzeba pośrednika; szczególnie takiego, co grabi majątki prywatne i państwowe.ten skurwiel w Watykanie
Napisano 11.03.2012 - 12:21
Napisano 11.03.2012 - 12:26
Nikt nie musi nikogo udawać/zgrywać. To po pierwsze.ten użytkownik po prostu mówi co myśli, a nie zgrywa wielce ą ę i super wychowanego w internecie jak 90 % tego forum. pisać możecie pięknie, pięknie się możecie do siebie zwracać - ale słoma jak była tak będzie wystawać. więc daruj sobie tego typu uwagi.
wszędzie wielce salonowi ludzie, którzy opanowali savoir vivre lepiej niż jego twórca, ale tak na prawdę jedyny salon jaki widzieli to u starych w domu. rzygać mi się chce jak na to patrze
Czy tak trudno napisać "papież"?I właśnie ten "skurwiel" jest problemem, powiększając siłą grono swoich owieczek za wszelką cenę. Do znalezienia Boga nie potrzeba pośrednika; szczególnie takiego, co grabi majątki prywatne i państwowe.
Grube 10 lat temu, kiedy słowo "dres" znaczyło na dzielni wiele więcej niż dziś, pewnie nie byłbyś taki cwany. Przy okazji, mam gdzieś czy chodzisz w dresie czy w garniturze, etykieta w internecie nadal obowiązuje.nie ma to jak pisać takie bzdury nie mając o człowieku pojęcia no ale zmartwię Cię chyba.. trenując 7 lat boks i pół roku mma zdarzyło mi się być poturbowanym, a tych Twoich przysłowiowych "dresików" (kurde sam też lubię pośmigać w dresie.. ) bym zjadł na kolacje, a rano bym ich spuścił w kiblu, tak samo jak tego typu zabawne posty jak Twój.
Napisano 11.03.2012 - 12:38
Napisano 11.03.2012 - 14:41
Bo kościół katolicki to azyl dla pedofilii i prania pieniędzy.
1. Nie.
2. Z głupotą.
3. Tak, tak. To sataniści kuszeni przez demona do robienia zła....
Ty frajerze zastanów się co piszesz. Pewne "ścierwa" pracują nad tym że by odciągnąć jak najwięcej ludzi od kościoła.
Zło zawsze poznasz po czynach jego.
ps. [...] wszystkich pedofili
Napisano 11.03.2012 - 15:32
No to najwdocznej nigdy w życiu nie dostałeś porządnego kopa. Inaczej byś gadał, gdybyś trochę przeżył. Po za tym, ile ty masz lat? Nadmierna pewność siebie, nerwy, chwalenie się(zapewnie przy tym i kłamanie) i chęć pokazania innym swojej wartości wskazuje, że jednak nie masz dużo.nie ma to jak pisać takie bzdury nie mając o człowieku pojęcia no ale zmartwię Cię chyba.. trenując 7 lat boks i pół roku mma zdarzyło mi się być poturbowanym, a tych Twoich przysłowiowych "dresików" (kurde sam też lubię pośmigać w dresie.. ) bym zjadł na kolacje, a rano bym ich spuścił w kiblu, tak samo jak tego typu zabawne posty jak Twój.
Napisano 11.03.2012 - 19:57
Napisano 11.03.2012 - 20:51
Użytkownik Hologram edytował ten post 11.03.2012 - 20:51
Napisano 11.03.2012 - 21:01
Niecodzienny.
poczytaj wypowiedzi ludzi w tym temacie, a potem zabieraj głos. Brzmisz przy nich jak koza przy lwie..
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych