Napisano 15.03.2012 - 15:52
Napisano 15.03.2012 - 16:40
Użytkownik manitoris edytował ten post 15.03.2012 - 16:49
Napisano 15.03.2012 - 20:41
Napisano 15.03.2012 - 21:42
Użytkownik G Virus edytował ten post 15.03.2012 - 21:43
Napisano 16.03.2012 - 08:17
Napisano 16.03.2012 - 09:22
Napisano 16.03.2012 - 11:26
Użytkownik manitoris edytował ten post 16.03.2012 - 11:28
Napisano 16.03.2012 - 14:02
Normalnie padłam poprawiłes mi humor po tym jak mnie zminusowali heheWyglada na to ze najbardziej nawiedziony jest ktos tu z forum kto wparowal do tematu aby wszystkich pominusowac..
Napisano 01.05.2012 - 12:23
Napisano 04.05.2012 - 22:58
Napisano 05.05.2012 - 08:21
Wstałam bo chciałam pójść napić się do kuchni, w korytarzu stała mała dziewczynka. Z początku myślałam że to moja siostra. Miała rozczochrane włosy, jakby dopiero wstała z łóżka. Powiedziałam zaspana : "Lena, czemu nie śpisz?". Przetarłam oczy, i przeraziłam się. Ona była przeźroczysta. Szperała coś na komodzie, jakby czegoś szukała. Odwróciła się w moją stronę. Dokładnie nie pamiętam, ale miała chyba duże czarne oczy. Odruchowo zapaliłam lampkę. Mimo że nie jestem już dzieckiem nadal trochę boję się ciemności. Gdy światło oświetliło przedpokój zniknęła.
Napisano 05.05.2012 - 16:11
Użytkownik ciemność edytował ten post 05.05.2012 - 16:14
Napisano 09.05.2012 - 16:09
Wstałam bo chciałam pójść napić się do kuchni, w korytarzu stała mała dziewczynka. Z początku myślałam że to moja siostra. Miała rozczochrane włosy, jakby dopiero wstała z łóżka. Powiedziałam zaspana : "Lena, czemu nie śpisz?". Przetarłam oczy, i przeraziłam się. Ona była przeźroczysta. Szperała coś na komodzie, jakby czegoś szukała. Odwróciła się w moją stronę. Dokładnie nie pamiętam, ale miała chyba duże czarne oczy. Odruchowo zapaliłam lampkę. Mimo że nie jestem już dzieckiem nadal trochę boję się ciemności. Gdy światło oświetliło przedpokój zniknęła.
Pokonała cię mała dziewczynka!
W sumie, zawsze dziewczynka. W horrorach dziewczynka, w reklamach dziewczynka, na forum dziewczynka, otworzę konserwę dziewczynka...
Się uczepiliśmy dziewczynek. Nawet ja raz widziałem dziewczynkę, której nie widziała inna osoba, a przeszła ona obok tej osoby...
A tak do tematu:
Rozstaw sobie kamery!
Może nie będzie scen rodem z Paranormal Activity, ale przynajmniej dowiedziałabyś się, co robi twój pies w nocy.
Gorzej, jak wyjdziesz o drugiej na środek pokoju i będziesz stała 2 godziny
Jeśli mieszkanie jest jakieś stare, to nie dziw się, że podłoga skrzypi, coś w rurach bulgoce i słychać w nocy podobne dźwięki. W dzień jest wiele odgłosów, które zagłuszają te, jak włączone radio czy lejąca się woda do wanny.
Na pewno nie ma się czym przejmować, jeśli chodzi o dźwięki.
Pies.
Mój kot zawsze jak wchodzi do domu, biegnie najpierw otworzyć drzwi i 'zobaczyć' do śmieci, gdy drzwi są otwarte boi się i przebiega obok nich.
Zwierzęta też mają uczucia, więc też mogą mieć jakieś nieuzasadnione lęki, mogą kochać daną osobę (np przynosząc jej myszy pod próg, by sobie 'zjadła') czy też nawet depresje. Pies może więc mieć jakieś problemy, na przykład jest mało rozpieszczany, głaskany i tak dalej, i patrzy się smutno kilkanaście minut w różne części ścian, albo nawet na ciebie, byś go pogłaskała.
Spadające Garnki, zegarki i inne.
Na to nie bardzo mogę znaleźć wytłumaczenie - jak mówiłem postaw kamery i będziesz myśleć o duchach, jak same się będą szafki otwierały i latały patelnie.
Samo-włączające się urządzenia:
Czasami po prostu tak się dzieję, kiedyś w nocy telewizor mi się włączył i był 'śnieg' niczym w filmie 'Duch'. Dobrze, że jakieś dziecko nie siedziało przed nim po turecku i nie 'oglądało'.
Gdy wierzysz, że jest to duch, pomódl się o jego duszę, jeśli wierzysz w boga i takie tam. Wiara czyni cuda - wierzysz, że gdy wypowiesz magiczne zaklęcie typu 'Wieczne odpoczywanie', bardzo mocno wierzysz, i siłą woli to się dzieje.
Moją kuzynkę kiedyś ktoś 'prześladował', czuła, że ktoś za nią idzie i jest obserwowana, wypowiedziała zaklęcie 'Wieczne odpoczywanie' i wszystko ustało.
Na pewno będzie dobrze.
Użytkownik TaraXa. edytował ten post 09.05.2012 - 16:09
Napisano 09.05.2012 - 22:20
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych