..
Bardzo dziękuję, że obrazowo tłumaczysz co to jest krater, czuję się doinformowany.
Czyli zakładasz, że jednak zauważasz, że cień może dawać prostą kreskę... super. To powiedz mi co przeszkadza w szczególnym przypadku dawać prostokątny cień?
..
To jest to o czym ja juz od paru postow pisze i to zreszta nie tylko w tym temacie, otoz zdaje sie ze istnieje pewne nie pisane prawo, ktore mowi, ze jak cos jest niestandardowe - to trzeba to udokumentowac tysiacami niezbitych dowodow aby nie zostalo to wysmiane, bo do proby akceptacji tego daleko.. natomiast sformulowania, choc w danej sytuacji nielogiczne, ale mieszczace sie w kryteriach "Standardowych Odpowiedzi Sceptycznych na Wszytko" (wyszlo z tego SOSNW

), to juz nie trzeba nic udowadniac, nawet jesli to nie pasuje..
Wiec:
W szczegolnym przypadku to cien moze byc nawet o ksztalcie kroliczka
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
, ale on sam z niczego taki nie powstanie, wiec sugerujac ze tam zaistnial jakis taki szczegolny przypadek, ze powstal cien kwadratowy, to musi byc ku temu bezposrednia przyczyna/zrodlo i ja tam JE widze, a jezeli ty twierdzisz ze to cos innego to wypadaloby to wskazac i poprzec jakims wyjasnieniem dlaczego to daje ten cien.
Użytkownik manitoris edytował ten post 23.03.2012 - 12:06