@Wszystko, nie byłem i nie widziałem, ale jak tak do tego podchodzisz to udowodnij nam ze teksty pisane pod twoim nickiem są pisane przez Ciebie a nie przez twojego sąsiada który wkrada ci sie do kompa i wypisuje takie texty a pozniej zmusza zebys wierzyl ze je wymysliles
A ty mi udowodnij, że jesteś człowiekiem, a nie gronostajem albo antylopą.
Sorry, ale twoje teksty są prymitywne, więc na tym skończę z tobą dyskusję.
I możesz sobie dalej wierzyć, że ten facet stosuje prawdziwe czary. Mnie nie zależy na tym, żeby przekonywać ciebie, że jest inaczej. ja nie muszę wierzyć że to nie są czary bo ja wiem że to nie są czary.
Tak, fajnie ale to nie znaczy, że dzięki temu możemy przesyłać myśli na odległość. Myśli to tylko aktywność elektryczna mózgu. Jedyne co w tym procesie powstaje to niewielkie pole elektromagnetyczne, co wynika z równań Maxwella, że poruszające się ładunki elektryczne wypromieniowują takie pole.@Wszystko - tak sie składa, że nasze myśli to też fale. We wszechświecie wszystko co jest materią ma także strukturę falową, czyli nasz mózg także.
Wokół fizyki kwantowej narosło wiele mitów i nadinterpretacji. A w rzeczywistości nie jest to aż tak mistyczne jak to wygląda na pierwszy rzut oka.