Napisano 28.05.2013 - 22:05
Napisano 28.05.2013 - 22:59
to z wtc to znany fake..
Napisano 29.05.2013 - 19:25
W Rosji spada meteoryt, który jest widoczny przez kilka sekund i mamy nagrania z kilku kamer. Tutaj wisi ogromne UFO w centrum miasta przez długi czas i mamy nagranie z jednej
Użytkownik Slimok edytował ten post 29.05.2013 - 19:32
Napisano 13.06.2013 - 22:27
No dobra dobra nie uwazaj mnie za "scepyyka"
To mnie najbardziej przekonuje http://www.wykop.pl/...arych-obrazach/
oczywiście te obrazki na dole
Mnie akurat nie, bo to namalował człowiek. Zaistniałe sytuacje na tych obrazach absolutnie nie musiały posiadać w rzeczywistości wszystkich elementów które prezentuje malowidło. Ja jestem sceptykiem do określania mianem UFO jakiś kropek, punktów, słabej jakości obrazu itp.
Mnie przekonują tylko te treściwsze nagrania, jak choćby to zamieszczone powyżej, a także ten film
http://www.youtube.com/watch?v=Pbh7atqASbo
Przy okazji natrafiłem na filmik co do którego mam mieszane uczucia.
http://www.youtube.com/watch?v=kbyTXejJqbk
Napisano 16.06.2013 - 00:52
to z wtc to znany fake..
Jeśli chodzi o ten z WTC, to co przemawia za tym, że fake ?
Użytkownik Vaqowsky edytował ten post 16.06.2013 - 00:53
Napisano 16.06.2013 - 06:07
chociażby "smuga dymu" ciągnąca się za "pojazdem". Już to widzę jak zaawansowana cywilizacja przemierzająca setki lat świetlnych używa paliwa ciekłego.. no litości ..
Napisano 26.06.2013 - 23:27
chociażby "smuga dymu" ciągnąca się za "pojazdem". Już to widzę jak zaawansowana cywilizacja przemierzająca setki lat świetlnych używa paliwa ciekłego.. no litości ..
Myślisz, że ta smuga to efekt spalania paliwa ciekłego ? Nie za duże przyspieszenie jak na paliwo ciekłe ?
Napisano 27.06.2013 - 01:18
Użytkownik trejn edytował ten post 27.06.2013 - 01:19
Napisano 27.06.2013 - 01:18
Myślę, że ta smuga to efekt photoshopa lub innego programu do obróbki graficznej.
Zresztą, widziałem w zyciu juz ze 4 razy UFy z prawdziwego zdarzenia i żadnej smugi nie wikdziałem zresztą jka miliony świadków na całym świecie. UFO to fakt ale ten filmik to 'fake' i tyle.
Użytkownik michal28 edytował ten post 27.06.2013 - 01:50
Napisano 27.06.2013 - 15:23
Ale tak już poważniej, to może samo osiągnięcie takiej prędkości w ułamku sekundy, przyczyniło się do powstania tej smugi.
Napisano 27.06.2013 - 19:57
Może i tak...podobnie jak w tym poniższym przykładzie...Ale tak już poważniej, to może samo osiągnięcie takiej prędkości w ułamku sekundy, przyczyniło się do powstania tej smugi.
Kula karabinowa osiąga znacznie mniejsze przyśpieszenie ( kałasz 715m/s ) i jego przyśpieszenie kończy się w lufie, po jej opuszczeniu pocisk traci prędkość więc nie da się za bardzo tego porównać. Zresztą co tu porównywać-fotoszopa z pociskiem, też nie widzę sensu...Poza tym, kula wystrzelona z karabinu nie ciągnie za sobą smugi mimo ogromnego przyspieszenia. Chyba to tyle na temat tego filmiku, fake i tyle.
Napisano 27.06.2013 - 21:18
Napisano 18.07.2013 - 00:44
to z wtc to znany fake..
Jeśli chodzi o ten z WTC, to co przemawia za tym, że fake ?
od razu zaznaczam, że wierzę w UFO etc co widac po moich postach aloe głupi nie jestem
Ale tak już poważniej, to może samo osiągnięcie takiej prędkości w ułamku sekundy, przyczyniło się do powstania tej smugi.
Bzdura - niestety. Jak już mówiłem wcześniej. Widziałem już prawdziwe UFO kilka razy przyspioeszające NIESAMOWICIE i żadnej smugi nie było. Poza tym, kula wystrzelona z karabinu nie ciągnie za sobą smugi mimo ogromnego przyspieszenia. Chyba to tyle na temat tego filmiku, fake i tyle.
Napisano 18.07.2013 - 22:11
słyszałem teorie że zamach na Pentagon był sfingowany :-) Szkoda że setki mieszkańców filmowało nad Waszyngtonem samolot na pułapie kilkudziesięciu metrów. Są tysiące filmów... Dodajmy fakt że w Usa żyją ludzie... Np tacy strażacy którzy gasili Pentagon są również realni. Widać że w Polsce ludziom niektórym coś się stało w głowę
Napisano 07.12.2013 - 13:26
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych