Vecas
Mylisz wiele pojec, np.intuicje z telepatia, a to sa dwie rozne sprawy, lub tematy. Za pomoca intuicji trafisz w odpowiednie miejsce, a za pomoca telepatii skontaktujesz sie z osoba tam przebywajaca.
magi zejdź na ziemie, kompletnie nie rozumiem co Ty chcesz przez to powiedzieć i co to się ma do tematu, jak coś komuś tłumaczysz to tłumacz po ludzku i nazywaj rzeczy po imieniu, a nie usilujesz kombinować
Kurna czlowieku, ja jestem na ziemi bardziej niz Ty, bo ty bladzisz w chmurach i zludzeniach.
Moje postrzeganie rzeczywistosci jest pozbawione zludzen i tym samym rozrozniam "prezenty" od pozorow prezentow.
Caly czas tlumacze po ludzku, problem jest, ze Ty ludzkiego nie odbierasz.
A co Mam Ci przelozyc jezyk kosmiczny na polski? Albo duchowy? Facet nie przeginaj tylko sam rusz glowa. Wszystko na tacy, to sie nazywa pasozytnictwo i lenistwo, Tobie tez jest potrzebny mr.Musckle zeby cos sie w twoim zyciu zadzialo, lub zmienilo?
A Ty sam nie jetes czasem jednym z najwazniejszych czynnikow, a udajesz przyglupa i zwalasz wine na to ze inni tak Cie okreslaja?
Vecas jestes w calym wszechswiecie jednym z najwazniejszych czynnikow, bo w swiecie matematyki, a tym jest wszechswiat, jestes elementem ciagu zdarzen. I to od Ciebie zalezy jak liczba wyskoczy w wyniku twojego myslenia, oczywiscie w calym ciagu zdarzen. Ciag to ciag. Ale wplyw masz, pod warunkiem swiadomej obserwacji przebiegu ciagu.
Obserwujesz, czy czekasz na wiadomosci jak ciag przebiega?