Napisano
09.05.2012 - 19:39
Miło mi poinformować, że nowym administratorem forum Paranormalne.pl została Vifon. Mój wybór podyktowany jest bardzo dużym zaangażowaniem Vifon najpierw jako użytkownika, później moderatora, a w końcu super moderatora forum. Uważam, że jej znajomość tematyki i specyfiki portalu jest na tyle duża, że poradzi sobie w nowej roli. Postaram się wspierać Vifon w początkowym etapie wdrożenia do nowej roli jaką będzie pełnić od dzisiaj.
Apeluję jednocześnie do grona osób, które w krytyczny sposób odbierało / nadal odbiera Vifon. Chciałbym i bardzo na to liczę, że zmiany kadrowe nie będą miały wpływu na wasz stosunek do forum jako społeczności. Wierzę, że Vifon wywiąże się ze swojej roli w możliwie najlepszy sposób, a dla naszej społeczności znajdzie więcej czasu niż ja w ostatnich miesiącach.
Podsumowując, z chwilą obecną Vifon uzyskuje dostęp do wszelkich narzędzi powiazanych z serwisem wliczając w to panel administratora czy pocztę. Wszelkie sprawy związane z funkcjonowaniem serwisu proszę kierować od teraz bezpośrednio do niej.
Jeśli chodzi o mnie to zachowałem możliwość pierwokupu serwisu w przyszłości. Być może za rok czy dwa... Dziękuję wszystkim za 7 świetnych lat, za barwne postaci, które budowały i BUDUJĄ tutejszą atmosferę, za emocjonujące artykuły i nieprzespane noce z kometą Schwassmann-Wachmann, projektem Serpo, katastrofą w Japonii i paroma "końcami świata", których byłem świadkiem, w końcu dziękuję gronu moderatorskiemu za kawał świetnej roboty, którą wykonują każdego dnia z własnej nieprzymuszonej woli. Wierzę, że zmiana na stanowisku administratora nie będzie miała wpływu na wasze zaangażowanie w pracę na rzecz tego portalu. Raz jeszcze serdeczne dzięki!