Skocz do zawartości

Zdjęcie

Naprawa Rzeczpospolitej Polskiej

• Please log in to reply
208 replies to this topic

boogee.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Noooo taaak. Widzę że autor tematu ma świetnie przerobione podręczniki historii z tzw gimnazjum - to się chwali bo większość pryszczersów nie ma obecnie nawet wiedzy odnoszącej się do 4 ulic które ich otaczają. Gwoli ścisłości "rozebrała" nas tylko Rosja, problem w tym że stało się to tylko i wyłącznie za sprawą polackej (tak polackiej) nieudolności. Pierwszym symptomem upadku było zaproszenie rosyjkskich tak jakbyśmy to dziś nazwali sił stabilizacyjnych a biorąc pod uwagę fakt że w owym czasie terytorium RP było wykorzystywane przez Szwedów do ataków na Rosje nie można mieć pretensji że wzięli sprawę w swoje ręce (potem pszło prosto nasz królik dupczył carycę jak królik i jej się spodobał a nasz bohater narodowy - kościuszko nachlał się przed najważniejszą bitwą w naszej historii :/ , To tylko na początek - za moich czasów mówiono o tym w szkole średniej, obecnie trzeba dostać namaszczenie profesorskie z bewederu....

ps.nie czytałem wszystkich wpisów w temacie, byc może powielam wątki.
  • 0

Lime.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Rzad polski to jedna wielka grupa przestepcza. Podam jeden z wielu swiezych przykladow jak rzad polski bezczelnie okrada obywateli.
Link1
Link2

Ja osobiscie nie widze innej opcji jak silowe rozbicie tego 23-letniego betonut wladzy. Po dobroci nie odejda.

Użytkownik Lime edytował ten post 12.05.2012 - 09:31

• 0

boogee.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ja osobiscie nie widze innej opcji jak silowe rozbicie tego 23-letniego betonut wladzy. Po dobroci nie odejda.

Słusznie prawisz, cały pic w tym że miejsce obecnych złodziei zajmą inni złodzieje. Zwykli ludzię będą obalać i ginąć na ulicach a na ich karkach dojdzie do władzy inny sukinsyn. Powiem wam że bardzo mnie zniesmaczyła wczorajsza akcja tzw solidarności pod sejmem. W czym problem? Przecież jak dojdzie do władzy ich ukochany żydosław kaczyński to zmieni tą niekorzystną dla Polaków ustawę, zresztą podobnie jak głosował za becikowym :lol :lol :lol
  • 0

Torek.
  • Tematów: 15
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@boogee

Słusznie prawisz, cały pic w tym że miejsce obecnych złodziei zajmą inni złodzieje. Zwykli ludzię będą obalać i ginąć na ulicach a na ich karkach dojdzie do władzy inny sukinsyn.

Zarzynać raz za razem, aż będą się bać.
  • 0

#110 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.
  • Tematów: 0

Napisano

Słusznie prawisz, cały pic w tym że miejsce obecnych złodziei zajmą inni złodzieje.

Zamiast zmieniać świnie, zabierzmy im koryto
  • 0

Lime.
Reputacja

Napisano

Słusznie prawisz, cały pic w tym że miejsce obecnych złodziei zajmą inni złodzieje. Zwykli ludzię będą obalać i ginąć na ulicach a na ich karkach dojdzie do władzy inny sukinsyn. Powiem wam że bardzo mnie zniesmaczyła wczorajsza akcja tzw solidarności pod sejmem. W czym problem? Przecież jak dojdzie do władzy ich ukochany żydosław kaczyński to zmieni tą niekorzystną dla Polaków ustawę, zresztą podobnie jak głosował za becikowym :lol :lol :lol

Nie popieram zadnej partii politycznej zasiadajacej obecnie w rzadzie. Najblizej moim przekonaniom politycznym jest JKM.
Mowiac o przewrocie, mam na mysli taki jaki JKM proponuje - gruntowna przebudowe konstytucji, gdyz obecna wspiera zlodzieji rzadowych.
Nazwales go "Żydosław Kaczyński". Chcialbym zauwazyc, ze redaktorem naczelnym Gazety Wyborczej [najlepiej sprzedajacej sie gazety opiniotworczej w Polsce] jest niejaki Aron Szechter aka Adam Michnik [zyd], ktory jest niezwykle nieprzychylny PiSowi. Wiec Twoje slowa maja sie nijak do faktow.
Nie ma mediow niezaleznych, to tez trzeba wyszukiwac informacji n.t. polityki z wielu [czesto przeciwstawnych] zrodel i samemu wyciagac wnioski. Jednak media mainstream'owe zdecydowanie faworyzuja PO, a ich opozycje przedstawiaja w krzywym zwierciadle, robiac tym samym odbiorca sieczke z mozgu. Na ten przyklad wybucha afera PO[od 23lat to partia przodujaca w kolekcji afer zamiatanych pod dywan], media mowia, ze nie taki diabel straszny, po czym wrzucaja na pierwsze strony newsa, ze Kaczynskiemu but sie rozwiazal - sprawa ucicha. Dlatego twierdze, ze jezeli wiekszosc Polakow bazuje swoja "wiedze" polityczna na mediach glownego nurtu, uwaza sie za "znawcow tematu", to najdelikatniej mowiac sa oglupieni propaganda sukcesu i tak naprawde nic nie wiedza.
Co do samej kwestii [prawdziwej] opozycji rzadowej w obecnym systemie, ja jestem jak najbardziej ZA. Gdyz bez niej system schodzi na tory totalitaryzmu i nikt rzadzacych nie pilnuje.
  • 0

boogee.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ludzie rządni władzy w większości są psychopatami i nie boją się tego że ktoś ich zarżnie. Jak zabrać koryto? Zawsze ktoś musi koordynować działania, teoretycznie można sobie wyobrazić społeczeństwo anarchistyczne (chodzi o prawdziwą anarchię czyli brak władzy nadrzędnej a nie to co media głównego nurtu nazywają anarchią czyli rozpierducha na ulicach i totalna demolka) - każdy na swoim poletku. I fajnie tyle że technologicznie cofnęlibyśmy się do średniowiecza. Dlaczego? Wystarczy pomyśleć -choćby durne panele słoneczne - Józef z Pniewa kolektora nie stworzy bo musi mieć minerały i technologię a tego w swojej szopie pod lasem nie zrobi - potrzeba współdziałania wielu osób, tam gdzie jest współdziałanie potrzebna jest koordynacja działań, tam gdzie jest koordynacja działań potrzebna jest władza nadrzędna i w tym miejscu wracamy do syfu który mamy obecnie. Nawet jeżeli zlikwiduje się pieniądze to pozostanie najsilniejszy narkotyk jaki stworzyła ludzkość - władza sama w sobie. I nie jest ważne czy to poziom rodziny, gminy czy państwa - mechanizm jest ten sam czyli możliwość narzucania innym swojej woli. Tam gdzie pojawia się władza pojawiają się jej wierni pretorianie, którzy będą pilnować by nic nie uległo zmianie. Innymi słowy wieczna kołomyja.

@Lime - poczytaj sobie protokoły mędrców syjonu i porównaj z nimi działania pis - wtedy będziesz wiedział dlaczego napisałem żydosław kaczyński. Inna sprawa że kaczyński jest w rzeczywistości żydem z pochodzenia ale dyskusja tego nie dotyczy :) Naturalnie porównaj to mając zimny umysł a nie jako wyznawca zimnego lecha.

Użytkownik boogee edytował ten post 12.05.2012 - 12:23

• 1

Lime.
Reputacja

Napisano

@boogee
Dla mnie wybor miedzy PO[i cala reszta koalicji] a PiSem to jak wybor miedzy HIVem a rakiem. Na radykalizm zydowski jestem bardzo wyczulony. Tu polecam Ci ksiazke Normana Finkelsteina [zyda] p.t. "Przedsiebiorstwo Holokaust" lub chociaz film przyblizajacy jego poglady. Wiem, ze chlopaki spod Gwiazdy Dawida przejmuja kontrole nad swiatem [przynajmniej zachodnim], co wiaze sie z wprowadzaniem totalitaryzmu, a tym systemem najbardziej smierdzi mi PO i chlopaki z Nocnej Zmiany, czyli ta tzw. "zydokomuna" - niezly twor.
Offtop:
Nie podoba mi sie jak wyrazasz sie o zmarlych w katastrofie(?) Smolenskiej. Chociazby dlatego, ze to byli ludzie. Od calkiem niedawna zaczalem analizowac ten temat, przez co zaczynam zmieniac swoje zdanie: cale sledztwo smierdzi mi lipa/korupcja, a dzieki dezinformacji mediow mainstreamowych, wprowadzaniu przez nich smiesznych [za razem klamliwych] teorii i sposobu ich przedstawiania, ludzie rzygaja [lekcewaza] i wysmiewaja ten temat. Co w moim przekonaniu bylo/jest wspaniale przygotowana akcja manipulacyjna. Nie chce tego tematu dalej tu rozwijac, gdyz juz wczesniej sie w tej sprawie wypowiadalem.
  • 0

boogee.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Odpowiem ci tak. hitler też był człowiekiem, stalin był też człowiekiem, pol pot też był człowiekiem. czy z tego powodu że są trupami należy im się szacunek? lesio kaczyński wg mnie należy do tej samej kategorii choć oczywiście mógłby im buty czyścic ale już jego pryncypał jarosław to bydlę pierwszej kategorii. Nie chodzi mi o sympatie polityczne bo we wcześniejszym poscie napisałeś że cię to ani ziębi ani grzej (mniej więcej ;) ) ludzie giną codziennie i często tak jak w przypadku wypdku smoleńskiego przez głupotę, tyle że nikt ze zwykłego kowalskiego, który po pijaku wszedł pod koła samochodu nie robi bohatera narodowego jak miało to miejsce w przypadku zimnego lecha który przez głupotę i upór swojego zidiociałego braciszka zabił 96 osób.
I jeżeli już przy smoleńsku jesteśmy, jak często lech kaczyński bywał wcześniej w Katyniu? Dziwnym trafem wybory były za pasem a w sondażech leżał i zdychał jak zarzynana świnia. Polactwo lubi być wkręcane w pseudospiski a prawdziwi macherzy robią w tym czasie z nich niewolników. Taka jest prawda. Jeżeli chodz o żydów a raczej izraelczyków to jest kilku, którzy mają odwagę pisać o tym jak wygląda rzeczywistość niestety są to odosobnione przypadki. A wracając do szechtera to on gra do tej samej bramki co kaczyński - celem jest atomizacja społeczeństwa i jak widać świetnie im to wychodzi. Amen Obracają nas przeciw sobie. Jeżeli oni nas nie zabiją to pozabijamy się nawzajem. Taki jest cel. A najgorsze jest to że wygrywają.

Użytkownik boogee edytował ten post 12.05.2012 - 13:32

• 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zarzynać raz za razem, aż będą się bać.

W końcu ktoś zarżnie Ciebie w tym szale rżnięcia. Rewolucja Francuska pokazała jak kończą się takie akcje.

poczytaj sobie protokoły mędrców syjonu i porównaj z nimi działania pis - wtedy będziesz wiedział dlaczego napisałem żydosław kaczyński. Inna sprawa że kaczyński jest w rzeczywistości żydem z pochodzenia ale dyskusja tego nie dotyczy :) Naturalnie porównaj to mając zimny umysł a nie jako wyznawca zimnego lecha.

Protokoły mędrców syjonu to bzdura napisana przez agentów carskich na początku XX wieku. To że Kaczyński jest żydem czytałem, na nacjonalistycznych listach żydów - średnio im wierze. Skąd mają takie informacje?
  • 0

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I fajnie tyle że technologicznie cofnęlibyśmy się do średniowiecza.

Wszystkie wielkie wynalazki były dziełem indywidualności - jeżeli zebrał bym się taki Shinji77 z powiedzmy eee... Antychrustem to nigdy nie wpadli by na teorię względności nawet jeżeli obradowali by pół wieku z dostępem do wszystkich potrzebnych danych. Zapaść technologiczna głoszona przez różnej maści kolektywistów jest właśnie wynikiem indoktrynacji od małego - to im właśnie zależy boogee abyś patrzył na to tak jak teraz.

@edit

999 post :mrgreen:

Użytkownik Shinji77 edytował ten post 12.05.2012 - 14:17

• 0

boogee.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Protokoły mędrców syjonu to bzdura napisana przez agentów carskich na początku XX wieku. To że Kaczyński jest żydem czytałem, na nacjonalistycznych listach żydów - średnio im wierze. Skąd mają takie informacje?

Oczywiście. A podatek od co2 został wprowadzony po to by dbać o środowisko a nie po to by ciągnąć kasę :)) :)) :))
@Shinji77 owszem masz rację co nie zmioenia faktu że w piwnicy procesora do kompa nie wyprodukujesz - chyba że to też uważasz za przejaw indoktrynacji od małego. Prostsza sprawa zbuduj od podstaw silnik parowy ale od podstaw czyli wydobycie żelaza choćby, wykucie bądź odlanie odpowiednich elementów aj no tak to też indoktrynacja....

Użytkownik boogee edytował ten post 12.05.2012 - 15:27

• 0

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Prostsza sprawa zbuduj od podstaw silnik parowy ale od podstaw czyli wydobycie żelaza choćby, wykucie bądź odlanie odpowiednich elementów aj no tak to też indoktrynacja....

Prosta sprawa - potrzebuje materiału więc dzwonię do kopalni po rudę, wszystko odbywa się na poziomie rozmowy handlowca z handlowcem - nie potrzebuje tutaj relacji Pan i niewolnik (które uważasz jakimś cudem za niezbędne) - więc tak, indoktrynacja :> .

Użytkownik Shinji77 edytował ten post 12.05.2012 - 15:35

• 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oczywiście. A podatek od co2 został wprowadzony po to by dbać o środowisko a nie po to by ciągnąć kasę :))

Nie zmienia to faktu że Protokoły to bzdura, a dowodów na żydowskość kaczyńskiego ni widu ni słychu.

Wszystkie wielkie wynalazki były dziełem indywidualności - jeżeli zebrał bym się taki Shinji77 z powiedzmy eee... Antychrustem to nigdy nie wpadli by na teorię względności nawet jeżeli obradowali by pół wieku z dostępem do wszystkich potrzebnych danych. Zapaść technologiczna głoszona przez różnej maści kolektywistów jest właśnie wynikiem indoktrynacji od małego - to im właśnie zależy boogee abyś patrzył na to tak jak teraz.

Wynalazki były dziełem indywidualności - 100 lat temu.
Za czasów Edisona, Tesli, Einstaina.

Teraz wynalazki i odkrycia wymagają CERNu, sond pozaziemskich, żmudnych programów badania genomu - wszystko to jest dziełem współpracy setek i tysięcy ludzi.
Dziś nie ma genialnych wynalazców którzy odmieniają ludzkie życie. Jesteśmy na zbyt wysokim poziomie rozwoju, by jeden człowiek mógł ogarnąć choćby jedną dziedzinę. Dążymy do coraz głębszej specjalizacji z powodu naszego rozwoju.
  • 0

boogee.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Prostsza sprawa zbuduj od podstaw silnik parowy ale od podstaw czyli wydobycie żelaza choćby, wykucie bądź odlanie odpowiednich elementów aj no tak to też indoktrynacja....

Prosta sprawa - potrzebuje materiału więc dzwonię do kopalni po rudę, wszystko odbywa się na poziomie rozmowy handlowca z handlowcem - nie potrzebuje tutaj relacji Pan i niewolnik (które uważasz jakimś cudem za niezbędne) - więc tak, indoktrynacja :> .

Oj jakiś ty bystry :D a skąd handlowiec skoro nie ma kasy i władzy? handlowiec sam w sobie nie generuje zysku ani produkcji. Handlowiec operuje w ramach pewnego systemu ekonomicznego w którym funkcjonuje jakas waluta. Nie jest ważne czy jest to pieniądz czy barter. Zysk musi być by darmozjada handlowca utrzymać (a wiem co piszę bo jestem tzw regionalnym menadżerem ds sprzedaży :D ) . No dobra to masz pomysł na silnik parowy (chociaż oczywiście nie odniosłeś się do zaawansowanej technologii tak jak zreszta przypuszczałem a silnik parowy to podpucha była :lol ale to tak na marginesie). No dobra to masz to swoje poletko i zatrudniasz handlowca. Dajesz mu do żarcia dżdżownice bo on sam z siebie nic nie produkuje a na swoje utrzymanie musi gadaniem zarobic. Pamiętaj że operujemy na poziomie technologicznym średniowiecza. Dajesz mu konia (o ile cię na niego stać - taki koń trawą wbrew pozorom trawą się nie wyżywi ) i puszczasz samopas w świat. Fajnie :)) Skoro nie ma władzy i scentralizowanego systemu to pokaż mi człowieka który będzie sam dla siebie schodził do wąskiego tunelu pod ziemią i dłubał kopaliny? Po co? Drewno i kamień mu wystarczą - dom sobie wybuduje, narzędzia podstawowe zrobi sobie z kamienia i patyków - cool - na cholerę mu silnik parowy, siebie obrobi. Zaawansowana technologia wiąże się z systemem zarządzania i tego nijak nie obejdziesz a każdy system zarządzania generuje dewiacje i kółeczko się zamyka.

@Mylo - to chyba funkcjonujemy w różnych rzeczywistościach skoro o żydostwie kaczyńskiego nie słyszałeś. Ok w końcu każdy może zamknąć się w swoim małym swiatku i uważać że jest fajnie. Ja na szczęście mam tą przewagę że reputacja na forum lata mi koło kalafiora Ty widać trzymasz się stołka, który nic Ci nie daje :) i fajne bo na dłuższą metę to i tak nie ma znaczenia w końcu wszystkich was będą robaki obgryzać :roll:

Użytkownik boogee edytował ten post 12.05.2012 - 16:33

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych