I dlatego piszę,że przy uderzeniu takiego czegoś jak Boeing pełen paliwa w Pentagon,nie było by z Pentagonu co zbierać
A to niby czemu?
a w przypadku WTC nie miałoby prawa się zawalić...
Ależ oczywiście że się mógł zawalić i się zawalił... Ale oczywiście spiskowcy chcą oczywiście dla podtrzymania swojej teorii zdyskredytować film z Discovery który wyjaśnia rzeczowo dlaczego to się stało.
Zresztą dla mnie cała dyskusja jest bez sensu,bo wystarczy spojrzenie na zdjęcia pentagonu i porównanie wielkości Boeinga,żeby stwierdzić,że taki tam nie uderzył...
Najwyraźniej nie widziałeś zdjęć które podałem i nie wczytałeś się dokładnie, bo dziura idealnie pasuje do Boeinga
Ale żeby to wiedzieć, trzeba się wczytać w wypowiedzi obalające mit rakiety i spisku, a to nie wszystkim jest miłe
Wy wierzycie bezgranicznie oficjalnej teorii, a ja nie.
Wierzę, bo widzę fałsz i naciąganie wszystkiego tak, aby tylko wyszło pod teorię spisku. Widzę komu bardziej zależy na udowodnieniu swojej racji. Widzę kłamstwa jakim się faszeruje ludzi za sprawą np "In plane site" albo "Hunt the Boeing"...
Wam nie przeszkadzaja niektore sprzecznosci w tej teorii, a mi przeszkadzaja.
Nie tyle nie przeszkadzają, ile ja ich nie widzę. Tzn to, co dla Ciebie jest sprzecznością, dla mnie nią nie jest.
A ja tutaj widze ze niektore moje pytania sa wlasnie zbywane w ten sposob.
Nie są zbywane w ten sposób, po prostu nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi na niektóre pytania, wróżką nie jestem
Nieścisłości o których mówisz zawsze są i do każdej teorii da się je znaleźć.
Zobacz ile nieścisłości jest w teorii spiskowej a ile w oficjalnej.
Zobacz, jak spiskowcy w swoich filmach "In plane site" kłamią w żywe oczy aby tylko
wyszło na ich stronę.
A czasami po prostu wstrzymuje się z wyjaśnieniami bo wiem, że i tak kogoś takiego one nie przekonają...
To jest jak z księżycem. Niektórzy nie dadzą sobie przetłumaczyć że to możliwe, mimo że się naprawdę odbyło. Zawsze znajdą sobie coś, bo będą uważali za swój "dowód".
Przyznałem że nie potrafię dokładnie stwierdzić czemu szyba jest cała, ale widzę że jednak 6 na 8 zostało wybite, więc dla mnie
coś tam sięmusiało stać. Wybuch bomby odpada, ślizganie się po ścianie odpada, GH ma za mały rozstaw skrzydeł, rakieta tym bardziej, wszystko inne odpada zostają tylko skrzydła Boeinga....
Zastanów się tak naprawdę, ile błędów, kłamstwa, naciągania i nieścisłości jest w każdej teorii spiskowej.
[ Dodano: 2006-09-08, 18:57 ]Do budowy użyto MINIMALNĄ ilość stali, głównie ze względu na wojenne oszczędności tego materiału.Forteca jak nic...Większę fortecą jest Pałac Kultury i Nauki...Przy uderzeniu w tak stary konstrukcyjnie budynek prze zsamolot,taka budowla rozpadła by się w pył...
Pentagon był przebudowywany... Stal widać nawet na ścianie w miejscu, w którym uderzyło skrzydło...