Cyt:
"No i ostatni lot mógł być zestrzelony, ten który spadł na pola."On nie zostal zestrzelony tylko sie rozbil.Tak w ogole nawet jednego samolotu zaden misliwiec nie eskortowal co jest nie do przyjecia ,poniewaz w momencie gdy samolot zboczy z kursu i nie ma lacznosci procedura wymaga by mislisiec chociazby eskortowal owy samolot.
nie mielismy czegos takiego w zadnym przypadku a samolotow bylo rzekomo 4.
Cyt:
"I co mi to da, że na filmie "przekroju"? Jeżeli to są te słowa, które podajesz, to co w nich niewłaściwego? Zawiódł, bo nie był w stanie zapobiec atakom i to jest jego porazka.
A celowo? Czy to kolejny mockumentary taki jak już widziałem o Księżycu?"do jest dokument zrobiony przez amerakanskich obywateli.Wiesz co znaczy slowo dokument? Obojetne jaki bys nie obejzal to bys mial watpliwosci.Zadna mi nowosc.
Cyt:
"Ty byś jako pierwszy rzucił się do myśliwca i strącił ostatni z samolotów na jego miejscu.
Wiesz, że po ataku proponowano prezydentowi przesiadkę na "Doomsday plane"? Wiesz co to oznacza? Wiesz w ogóle co to jest takiego? Wątpię, bo przecież Ciebie interesuje tylko spisek :spadaj: "a skad wiesz ze mu proponowali przesiadke? Twoj swiadek Ci powiedzial?
Cyt:
"Wywiad miał doniesienia o planowanym ataku, ale je zignorowano.
A teraz jeszcze mam pytanie, na jakim źródle opierasz to, że cała brygada przeciwlotnicza go pilnowała. Czekam na jakieś konkrety, które oczywiście masz, bo nie opierasz się na pogłoskach przecież "na filmie dokumentalnym.
Ja już mówiłem że 5 (a może nawet więcej, nie jestem w stanie podać dokładnej odległości) km od wieży mam spokojnie pełny zasięg. Czemu zatem komórka miałaby go tracić kiedy nic nie stoi na przeszkodzie fali?
zasieg traci sie na pewnej wysokosci i na to wplywu nie masz. nie wymyslaj bzdur.
Cytaty świadków. Bardzo proszę. To na początek, potem jeśli je podasz zajmiemy się resztą.
to jest najmniej istotne bo smieszne. Kazda strona swiadkow ma wiec dajmy z tym spokoj.
7. rewelacyjny manerw(niemozliwy) pilota 20cm nad ziemia , czego skutkiem byla 7 metrowa dziura.
Oo muhad, jakiśTy nagle dokładny się zrobiłeś... 20 cm A popatrz, samoloty podchodzące do lądowania też są w pewnym momencie 20 cm nad ziemią... a potem nawet 5 cm nad ziemią. Ci to są nadzdolni, nie?
Samolot stopniowo obniżał lot (co powierdzają świadkowie) aż walnął w budynek. No nadzywczajnie proste.
wedlug raportow (z analizy uderzenia) samolot musial leciec 20cm nad ziemia by zrobic taka dziurke. Dodajac jeszcze predkosc ponad 500 to wez sie zastanow:) haha dobre.
nie porownuj ladowania do manewru w ktorym samolot musialby w sec tuz za plotem zejsc na 20cm ,gdzie mial malo przestrzani, oczywiscie nie rozbijajac sie przed budynkiem?
wiesz jaka to jest predkosc? Logika facet logika.
8. zawalnienie sie na zyczenie wlasciciela WTC wiezy. Mowil on ze " pociagamy" co znaczylo kontrolowany wybuch i zawalenie.
muhad był przy nim i w kajeciku zanotował "pociągamy"
Jakaś kolejna plotka czyli po 5 latach od katastrofy dowiadujemy się kto co kiedy powiedizał?
dawne slowa wlasciciela budynku wtc ktory jasno to powiedzial. Nie spij.
9. brak nagran z pentagonu , gdzie kamer jest multum.
Nagrania są, ale Ty ich nie zobaczyłeś i to CIę bardzo boli jak widzę
No i na co to nagranie jest dowodem?
a co im szkodzi pokazac nagrania skoro to byl samolot? poszloby to im na reke przeciez, gdyby to byl samolot..Czy czegos sie boja? maja cos do ukrycia?
10. skonfiskowane nagranie ze stacji benzynowej przez agentow.
A Ty nie skonfiskowałbyś nagrania zawieracjącego dowód na atak terrorystczny? Zamiast zabrać go do analizy pozostawiłbyś właścicielowi stacji do oglądania wieczorami?
to czemu do tej pory to nagranie nie ujzalo swiatla dziennego?
11. kazdy wie ze Bush robil interesy z Bin ladenami a sama rodzina binladena zostawiala w budzecie USa przeszlo 2 biliony dolarow rocznie.
No i co z tego? Samego Osamę CIA szkoliła w czasach wojny w Afganistanie i co z tego?
co z tego? pomysl ! jaki bin laden mialby w tym interes? Bin laden zostawie kupe szmalu w ich budzecie a potem robi atak terrorystyczny , przeciez to sie nie trzyma logiki!!!!
CO znow jakies zdjecia podacie ktore widzialem?
Które podałem, a które pominąłeś bełkotem "są nieaktalne, są nieważne" albo pominąłeś milczeniem. Bo nie potrafisz na nie odpowiedzieć.
a co mam odpowiedziec skoro nie ma o co? ciagle dajesz te same zdjecia i wypisujesz zabawne rzeczy.
Tak w ogole.Aqilla w jakim Ty swiecie zyjesz? Nie wiesz, ze podczas porwania , nawet najmniejszego zboczenia z kursu jakiegos samolotu, radary to wykrywaja? Usa ma kilkanascie radarow w calych USA ktore maja mozliwosc monitoringu na 1000km. Pentagon to najbardziej chronione miejsce na swiecie wiec jakim cudem nawet jeden misliwiec nie eskortowal tego samolotu?( o ile to byl samolot).
Nie wiesz ze nawet zwykla awionetka gdy jest podejzana odrazu ma towarzystwo?
ile razy trzeba Ci to powtarzac? Pierwszy raz w historii USA zdazyl sie taki numer i to czterokrotnie jednego dnia.
Piszesz tez ze zignorowano atak na wtc. To czemu busz z cala rodzinka ukryl sie w willi nad plaza z garnizonem wojska? to bylo w przeddzien i nastepnego dnia(juz w czasie ataku).
Skoro wiedzial to mogl cos zrobic, mogl nawet ostrzec ludzi ktorzy pracowali w wtc, w pentagonie.Nie zrobil tego, nie zrobil nic bo mial w tym swoj prywatny cel. Skutkiem tego byl atak na iraq, afganistan i łapy na ropie naftowej.
Pozniej okazuje sie ze przed zamachami na wieze pani wiceprezydent dawno juz byla w schronie pod pentagonem.
Nikt kompletnie nic nie zrobil.
najsmiesniejsze jest jeszcze to ze wieze w USA sa jedynymi drapaczami na swiecie ktore zawalily sie przez pozar
: a tu nagle zawalily sie 3 budynki.
:jump: :fist: :wow:
RECE OPADAJA!!!!!!
Ludzie przeciez nie trzeba geniusz,by wiedziec ze BUSHysko maczalo w tym paluchy by moc realizowac swoje smierdzace biznesy
ROPA NAFTWOWA I WOJNA o to odpowiedz!
na koniec dodam ze Bush i spokla uniemozliwial powstanie komisji sledzczej, ktora miala prowadzic dochodzenie w sprawie dnia 9/11!!!!!!!!!
reszte wypowiedzi niektorych Panow z forum sobie darowalem bo to sensu nie ma.