A takze jedynymi w ktore przywalily samoloty pasazerskie, a pozar od spiecia w gniazdku to chyba nie to samo co pozar od uderzenia wielkiego samolotu.
Po pierwsze primo w WTC 7 nie walnął samolot... Runął nie wiadomo dlaczego...
Po drugie primo. Był wiele takich przypadkow gdzie drapacze płoneły kilka dni asz doszczetnie sploneluy i o dziwo nie runely
Byly tez przypadek w ktorych mniejszy samolot uderzał w mniej masywny budynek i sie nie zawalil....
Rownie dobrze moge sie zapytac jakim cudem rakieta albo GH zrobilo cos takiego i chyba Boeing najpredzej moglby to zrobic, zrozum ze skrzydla eksplodowaly na zewnatrz, a kadlub wbil sie w calosci do srodka, czy to tak trudno sobie wyobrazic ?
Mozesz tak pytac i pytac
Ale jak nie wezmiesz pod uwage tego ze odpowiednia rakieta (a jest masa ich ordzajow) została dobrana a zarazem fakt ze boeing powinien zniszczyc Pentagon nigdy tego nie zrozumiesz... A tak trudno zrozumiec fakt ze skrzydła nie miały prawa sie rozpłynac w powietrzu???
No nie zalamuj mnie. Od kiedy rakieta przebija sie przez kilka pierscieni ? to niewypal moze byl co ? ja zawsze myslalem ze rakieta wybucha zaraz przy kontakcie z celem i rozrywa budynek rozrzucajac gruz po okolicy a nie tloczy go do srodka i wbija sie tam przebijajac kilka scian, oraz jak sam mowisz zamienilaby ona w pyl caly pentagon, obejrzyj sobie filmik z kamery przy pentagonie, ja tam nie widze zadnego wybuchu materialow wybuchowych, tylko wybuch paliwa, typowy zreszta dla paliw, powodujacy kleby dymu. Widziales kiedys wybuch rakiety ?
A zdajesz sobie sprawe ze sa roznego rodzaju rakiety?? Poczytaj sobie troche na ten temat... Poczytaj sobie takze o rakietach jakie uzywano w Afganistanie a moze poszerzysz troche horyzont....
A jak juz wpadłes na trop wybuchu to porownaj sobie jaki grzyb był po walnieciu prawdziwego Boeinga w WTC a jak mały wybuch był po uderzeniu w Pentagon....
turrkus, nie mam pojecia gdzie ta ekspertyza jest w necie trza by było poszukac na anglojzycznych stronach, ja ogladałem film na NG... Poszukaj w programie bo zapewne powtorki beda puszczac... Sprawa wyglada tak ze na chwile przed uderzeniem samolot przechylil sie na lewe skrzydło i się ułamało... Pokazali graficznie jak to wyglada... W takim razie jezeli juz by były slady prawego skrzydła to pod sporym kątem.....
[ Dodano: 2006-09-11, 23:44 ]"Kolejnym argumentem za tym, że teorie spiskowe są fałszerstwem jest to, że autorzy takich teorii... żyją. Przecież skoro rząd zabił tysiące ludzi w wyniku spisku bez mrugnięcia okiem, to czym jest dla niego zamordowanie kilku ludzi wiecej, którzy zagrażaliby wykryciem tej konspiracji?"
:
:
:
:
Mateczko przenajswietsza jakie bzdury.... Az sie poryczałem