Napisano 13.09.2006 - 17:44
Napisano 13.09.2006 - 17:50
A to bardz ociekawe bo wszyscy moi znajomi mówią mi, że jestem niesamowitym realistąAquila, ty to jednak niezly fantasta jestes
nie wierzę, ale wiem że to prawda.Tych "Cudów nad Manhatanem" jest az nadto a ty we wszystkie wierzysz
Kolejny standard TS...na siłe naginasz fakty, logike i wszelkie prawa jakie panuja na tym swiecie byle by wszystko pasowało do oficjalnej wersji
Napisano 13.09.2006 - 18:02
wszystkie wierzysz i na siłe naginasz fakty, logike i wszelkie prawa jakie panuja na tym swiecie byle by wszystko pasowało do oficjalnej wersji
Napisano 13.09.2006 - 18:04
Tobie sie tylko tak wydaje... Ty wiesz swoje ja wiem swoje a prawda i tak wyjdzie na jaw tylko jeszcze nie terazWidzę, że skoro pentagon już został dostatecznie rozszyfrowany, to teraz na siłę rzucacie się na kolejne TS, aby tylko jakiś spisek gdzieś był.
Widzisz ja nie wierze komus tylko sobie bo to ze rząd maczał paluszki w tym całym cyrku(ktory niestety wazy losy swiata) to ja juz wiedzialem na dlugo zanim zaczalem buszowac na dobre po internecie Ja juz swoja prawde znam i wiem co jest najwazniejsze w tym wszystkim...Juz nie sam fakt czy były samoloty czy ich nie było... Najwazniejszym smutnym faktem jest świadomosc tego ze hegemoni swiata (USA) wazą losy swiata i dyktują nam warunki zycia.... Ja wiem swoje i ty wiesz swoje...Po prostu Ty wolisz wierzyć paru "bojownikom" z internetu, którzy chcą być sprytniejsi i mądrzejsi niż mogą
Napisano 13.09.2006 - 18:08
Widzisz ja nie wierze komus tylko sobie bo to ze rząd maczał paluszki w tym całym cyrku(ktory niestety wazy losy swiata) to ja juz wiedzialem na dlugo zanim zaczalem buszowac na dobre po internecie
Napisano 13.09.2006 - 18:10
Pewnie, nam się wydaje Tak to sobie każda strona może mówić i do niczego nie dojdzieTobie sie tylko tak wydaje...
No bo skoro już jest udowodnione że były, to nie można dalej krzyczeć że nie byłoJa juz swoja prawde znam i wiem co jest najwazniejsze w tym wszystkim...Juz nie sam fakt czy były samoloty czy ich nie było...
Mi niczego nie dyktują... sorki, ale jakoś chyba nie zauważyłemNajwazniejszym smutnym faktem jest świadomosc tego ze hegemoni swiata (USA) wazą losy swiata i dyktują nam warunki zycia....
Napisano 13.09.2006 - 22:39
Może niczego nie dyktują,trochę za mocno powiedziane,ale zawsze się wpierdzielają gdzie nie trzeba i chcą rządzić ;-) A tego nikt nie lubi...Mi niczego nie dyktują... sorki, ale jakoś chyba nie zauważyłem
Napisano 13.09.2006 - 22:44
Każdy działa na miarę swoich możliwości. Rosjanie niewiele mniej mieszają na świecie, a jednak jakoś zbiorowa złość ich omija. I robią to w zdecydowanie gorszym stylu.Może niczego nie dyktują,trochę za mocno powiedziane,ale zawsze się wpierdzielają gdzie nie trzeba i chcą rządzić
Napisano 13.09.2006 - 23:05
Nonie bardzo...Nie wszczynaj wojen na wszystkich kontynentach,nie pchają się w żaden konflikt tak jak USA,nie nakładają embarga na innych,nie rozmieszczaję swych wojsk w Europie...Rosjanie niewiele mniej mieszają na świecie,
Wyżej wymienione ;-)zastanawia mnie, które kroki w polityce USA w XX w. są aż tak strasznie złe.
Napisano 13.09.2006 - 23:54
Racja, Wcale nie stali za: wojną koreańką, wojną w wietnamie, incydentem kubańskim, wojną w Afganistanie (pierwszą), wspomaganiem rewolucyjnych bojówek w krajach ameryki łacińskiej, i za wszelkimi działaniami partyzantów komunistycznych, o trzymaniu pod butem republik socjalistycznych i europy wschodniej nie wspominając.Nie wszczynaj wojen na wszystkich kontynentach
nie nakładają embarga na innych
Bo już raz trzymali tam swoje wojska i jakoś nikt dobrze ich nie wspomina. Za to wiele krajó siębije o to, żeby USA założyło w nim swoją bazę. Łapiesz różnicę? Poza tym w swoich byłych republikach dalej mają swoje bazy.nie rozmieszczaję swych wojsk w Europie...
Teraz wspomnij - pomoc USA w I i II wojnie światowej, plan Marshalla odbudowy europy, odbudowa Japonii dzięki czemu jest ona teraz mocarstwem (Japonia do dzisiaj ma konstytucję narzuconą i napisaną przez USA po wojnie i do dzisiaj bardzo ją chwalą i nie chcą zmienić.), pomoc powietrzna udzielana berlinowi zachodniemu w czasie odcięcia go przez sowietów, wojna w korei w obronie sojusznika przed agresją komuchów, wojna w wietnamie w obronie sojusznika w walce przeciwkokomuchom, wspomaganie państw ameryki łacińskiej w walce z komunistyczną partyzantką i bossami mafii narkotykowej, zakładanie stacji wykrywających kataklizmy i ostrzegających cały świat, budowanie baz tarczy antyrakietowej, pomoc dla żydów w czasie wojen z arabami, pomoc dla włochów w wyplenieniu komuchów (dlatego włosi nie są takim zadupiem jak my teraz) masa kasy przeznaczana na cele charytatywne, wspomaganie Tajwanu itp itd...Wyżej wymienione
Napisano 13.09.2006 - 23:56
To przeszlosc. W chwili obecnej w tej "dziedzinie" nie dorastaja amerykanom do piet ;-)Nie wszczynaj wojen na wszystkich kontynentach
Racja, Wcale nie stali za: wojną koreańką, wojną w wietnamie, incydentem kubańskim, wojną w Afganistanie (pierwszą), wspomaganiem rewolucyjnych bojówek w krajach ameryki łacińskiej, i za wszelkimi działaniami partyzantów komunistycznych, o trzymaniu pod butem republik socjalistycznych i europy wschodniej nie wspominając.
Napisano 14.09.2006 - 01:27
Przy 15 m wysokości i 250 m dystansu wychodzi dokładnie 3,5 stopnia. Każde 5 m do góry to około 1 stopień więcej.Kat bedzie wiekszy niz 3,5 stopnia. Do swoich obliczen przyjales, ze wysokosc malala od 15m do 0 na dystansie 250m.
Jak na zdjęcie, na którym ciężko cokolwiek rozpoznać jesteś dosyć dokładny w kwestii wysokości, na której znajdował się samolot. Na fotce z kamery samolot był ok. 100 m od Pentagonu. Ale załóżmy, że ta wysokość wynosi 1 metr.Bo na tym ujeciu wyraznie widac, ze w odstepie jednej klatki punkt pojawia sie z prawej strony, by klatke puzniej uderzyc juz w pentagon. I co wazne- gdy pojawia sie z prawej strony juz leci ten metr nad ziemia, czyli dlugosc 250m ulegnie skroceniu= zwiekszy sie nieznacznie kat.
Ja także. W końcu moja praca na tym samym polega. :smile:NIe robie tego zeby obalac oficjalna teorie, tylko chce, zeby wszystkie wyliczenia byly mozliwie jak najdokladniejsze
Napisano 14.09.2006 - 09:49
Jezu ! Ty tak na serio ? ? ?Jakie rządy ?Mrionetkowe USA...A od "wyzwolenia" tych krajów ginie więcej ludzi niż za rządów talibów czy Hussaina...Dwie wojny - jedna uwolniła Afganistan od talibów i przywróciła rządy opozycji i druga - uwolniła Irak od Saddama i dała im szansę na normalność taką jak w AS chociażby albo Kuwejcie.
Dziwne,że więcej embarg nakłada USA niż ONZ...ONZ to zresztą marionetka w rękach mocarstw takich jak USA...A poza tym embargo nakłada się głównie przez oNZ.
A co za różnica,czy u mnie są wojska Rosyjskie czy Amerykańskie?Bo już raz trzymali tam swoje wojska i jakoś nikt dobrze ich nie wspomina
Nie zaprzeczam i jak najbardziej doceniam,ale to historia...Teraz wspomnij - pomoc USA w I i II wojnie światowej
Napisano 14.09.2006 - 12:16
Wlasnie o to mi chodzilo :smile:Rożnica wysokości 14 m na drodze 150 m daje kąt 5,3 stopnia. Uważam, że dalej to nic nadzwyczajnego.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych