Napisano 14.09.2006 - 17:42
Napisano 15.09.2006 - 10:14
Samolot w wersji 300 jest większy i niestety jego schemat nie pasuje do zdjęcia...
Napisano 15.09.2006 - 10:51
Napisano 15.09.2006 - 11:22
Napisano 15.09.2006 - 11:24
no dobra to może porównamy wielkość wybuchów w WTC i w pentagonie ?
cos mi tu nie pasuje a tobie ?
Napisano 15.09.2006 - 11:27
Powiedziałbym dlatego, że to obiekt o wysokim znaczeniu militarnym. Z daleka może sobie każdy stać i patrzeć, przejeźdżać obok i nie ma zakazu patrzenia w stronę budynku. Ale ja uważam że atak na taki cel powinien być dokładnie przeanalizowany i utajniony. Nie muszą służby innych państw wiedzieć co i jak dokładnie się stało.A czemu zarekwirowała wszystkie z Pentagonu ?
Napisano 15.09.2006 - 11:34
Powiedziałbym dlatego, że to obiekt o wysokim znaczeniu militarnym. Z daleka może sobie każdy stać i patrzeć, przejeźdżać obok i nie ma zakazu patrzenia w stronę budynku.
? ? ?Tylko niech sceptycy nie piszą,"bo Pentagon to siedziba armii i jest zakaz fotografowania",bo kamer jak wiadomo w okolicy było pełno (zakłady przemysłowe,stacja paliw itp) i każdy mógł sobie taśmy oglądać ile mu się podoba.
Napisano 15.09.2006 - 11:42
Napisano 15.09.2006 - 12:15
no dobra to może porównamy wielkość wybuchów w WTC i w pentagonie ?cos mi tu nie pasuje
Napisano 15.09.2006 - 12:23
Cholera juz nie moge... Sensacja za sensacja a tylko po to zeby dopasowac tok wydarzen... Wiesz co by sie działo jakby samoloty ladowały samodzielnie?? Byłes wogole kiedys na lotnisku?? Latałes kiedys?? Zaden samolot nie ma prawa wprosic sie na lotnisko bez zezwolenia bo szanse na kolejne katastrofy sa ogromne... A zwłaszcza na duzych lotniskach USA... Przestancie opowiadac takie bajeczki bo to jest istny science-fiction....Z tego, co się dowiedziałem wiele samolotów lądowalo niemal samodzielnie, praktycznie niezależnie od kontroli lotów.
Napisano 15.09.2006 - 12:45
Wiesz co by sie działo jakby samoloty ladowały samodzielnie??
Dla Ciebie oczywiście bardziej wiarygodni są agenci CIA piłujący lampy koło Pentagonu. To jest po prostu śmieszne. Bez urazy. :Sensacja za sensacja a tylko po to zeby dopasowac tok wydarzen...
Napisano 15.09.2006 - 12:51
Pokretne tlumaczenie ;-)Ależ wolno i się go filmuje. Czy przejeżdżając obok Pentagonu wisi gdzieś tabliczka "patrzenie na Pentagon grozi śmiercią"? Ale inne znaczenie dla wywiadu innych państw ma nagranie ze stacji pokazujące monotonnie fasadę, a inne pokazujące uderzenie i zniszczenia jakie boeing dokonał w fazie wybuchu.
Napisano 15.09.2006 - 12:55
Jakbym brał udział w spisku to wszystko bym zrobil aby było jak najrealniej... Na tym to polega...Dla Ciebie oczywiście bardziej wiarygodni są agenci CIA piłujący lampy koło Pentagonu. To jest po prostu śmieszne. Bez urazy.
Napisano 15.09.2006 - 13:32
Jakbym brał udział w spisku to wszystko bym zrobil aby było jak najrealniej... Na tym to polega...
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych