@WT czy tam RJ
Nie będę ci tłumaczył coś, czego nie rozumiesz z powodu braku elementarnej umiejętności, jakim jest czytanie ze zrozumieniem oraz tego, że nie pojmujesz nawet takiej wiedzy.Skąd wiesz, że to kwestia autosugestii? Może jednak to nic nie daje, tylko pokrzepia zawodnika?
Ukryta już ci to wyjaśniła.Jakos to przeboleję . Zwłaszcza zważywszy na fakt, że obydwaj wiemy, że Ty jako ateista owego mutanta sobie wymysliłes ^^
Kolejna hipokryzja. Ja nie mogę powiedzieć, że to autohipnoza, bo nie znam całej prawdy, ale ty możesz napisać, że to sprawka Boga. Śmieszne i żałosne zarazem.Co do reszty cytatów, nie ma się co już chyba odnosić, bo to same stwierdzenia, że to sprawka autohipnozy, więc skoro znasz całą prawdę o tym "zjawisku" to nic innego jak tylko oddać pokłon
Czy ty masz nas za idiotów? Zapodaj cytat, gdzie ktoś zanegował istnienie tego wydarzenia. Co ty za bzdury piszesz? Pewnie znowu wykręcasz się bzdurą na mój cytat, w którym to ci pokazałem rażące błędy tojego myślenia.Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałes. Chciałem przez to powiedzieć, że jednak powinniscie przyjąć to, że mówię prawdę, w sensie, że takie zdarzenie dokładnie jak opisałem miało miejsce. Tymczasem niekoniecznie musicie zgadzać się z tym jak ja to postrzegam.
Ubolewam nad twoim brakiem czytania ze zrozumieniem lub trollowaniem, więc napiszę ci najważniejsze zdanie z tego cytatu:Fajnie. Tylko jest malutka różnica między historyjką wymysloną w sekundę temu, a wiarą wyznawaną przez miliardy ludzi, którzy jednak czegos doswiadczają.
Teraz nie będziesz się mógł od tego w głupi sposób wykręcić.Mam nadzieję, że w dobry sposób zobrazowałem twoje dziecinne podejście.
Idąc dalej napiszę ci, jak przebiega rozmowa z tobą.
Na pytanie ile jest 2x2 odpowiadasz :
a)
A więc...to tamto...z tego wynika...Więc kończąc 3x3=9
b) 2x2=5
Może teraz zauważysz to, co ci piszemy już od dawna.
Ależ oczywiście, że nie masz, bo nie masz się nawet czym podepszeć, aby poprzeć swoje racje. Teza bez argumentów jest nic nie warta.No ok. Tylko, jesli nie potrafisz faktycznie tego udowodnić, to nie mów, że na 100% nie mam racji.
Leviatan level reached again. Służę cytatem:Bo skoro macie rację, to najwidoczniej powalających argumentów nie używacie. 50 str?
http://www.paranormalne.pl/topic/30185-walka-z-kocioem/page__view__findpost__p__490461zreszta jezeli ja jestem glupi a wy nie potrafia mnie pokonac to kim wy jestescie? kims jescze glupszym.
Dobrze wiedzieć, że do ciebie racjonalne argumenty nie przemawiają. Teraz wszyscy wiemy, że rozmowa z tobą, to prowadzenie dyskusji z dzieckiem.ja nie mogę spojrzeć na to racjonalnie, bo takie dowody mnie nie nasycają oraz wiem co przeżyłem, tymczasem Wy nie możecie otworzyć się na to duchowo..
Jeden z najbardziej debilnych argumentów, jaki kiedykolwiek widziałem. Marzy ci się powrót do średniowiecza?Z tym, że jest taki problem, bo to Wy zawsze będziecie krok do przodu, bo swiat przyjął, że nie ma co patrzeć na nic inaczej, jak tylko "racjonalnie".
Bzdura. Problem znajduje się dwa cytaty wyżej.tymczasem Wy tego nie widzicie, i taki jest w sumie nie do pokonania problem.
Chamski i bezczelny chwyt. To, czy dostaniesz warna już zależy od twojej wypowiedzi, czyli od ciebie. Ja na to nie mam żadnego wpływu, więc przestań sobie kpić i zganiać na mnie winę. A oczywiście to i tak pewnie tylko powód, by nie odpowiadać na moje niewygodne "pytania" i całkiem się nie skompromitować.Torka mam już dosyć, mając jeszcze jedno ostrzeżenie do wykorzystania podziękuję za dalszą konwersację.
Wiesz, co ty w ogóle wygadujesz? Jakby coś jej się stało to kto by brał za nią odpowiedzialność?Co do dziewczyn ze spoczynkiem - nie sądzę, aby ksiądz był taki głupi, aby narażać czyjeś życie oraz brać na siebie odpowiedzialność za czyjąś śmierć.
Użytkownik Torek edytował ten post 10.07.2012 - 11:58