Napisano 14.05.2012 - 20:09
Napisano 14.05.2012 - 20:12
Napisano 14.05.2012 - 20:27
Napisano 14.05.2012 - 20:45
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 14.05.2012 - 20:52
Napisano 14.05.2012 - 20:49
Napisano 14.05.2012 - 20:52
liberta.dv
Heh, ateista(stwierdzam po wpisie w moim temacie) przeglądający stronę www.katolik.pl (chyba pierwsza lepsze słowo wpisane w google) + niski poziom żartów z owej strony, mam podejrzenia, że to prowokacja, mająca na celu atak na katolików. Wiecie, co jak co, ale zniżać się do takiego poziomu?
Napisano 14.05.2012 - 20:56
Napisano 14.05.2012 - 21:04
Napisano 14.05.2012 - 21:05
Kolega do kolegi:
- Wiesz wczoraj zjadłem pół arbuza i normalnie tak mnie czyściło, że myślałem, że umrę.
- No, ale to nie musiało być koniecznie od arbuza.
- Też tak myślałem, ale zjadłem drugą połowę i też się zesrałem.
Ślub miał się odbyć nazajutrz.
Poprzedzającego wieczora dałem trochę czadu - chlańsko, striptiz, panienki, takie tam, nic w sumie szczególnego, ale... Tak czy owak po wszystkim byłem konkretnie sponiewierany. Jak bardzo? No, bardzo. W każdym razie w dniu, kiedy miałem stanąć przed ołtarzem musiałem mieć jeszcze niezłą banię bo, jak mi potem mówili, uśmiechałem się wciąż głupkowato, burczałem coś pod nosem, ze dwa razy się widowiskowo wyjeb*łem a na koniec narzygałem pannie młodej w dekolt.
Myślę, że po tym wszystkim, po tym wstydzie, biskup przeniesie mnie raczej na inną parafię...
Pewna kobieta była w ciąży z trojaczkami. Dwoma dziewczynkami i jednym chłopcem. Pewnego dnia już z widocznym brzuchem poszła do banku, niestety pech chciał, że tego dnia złodziej napadł na bank. W wyniku szamotaniny z ochroniarzami rabuś wystrzelił 3 razy na wskutek czego, wszystkie kule trafiły w brzuch kobiety, która cudem przeżyła.
W szpitalu kobieta dowiedziała się, że ciąży nic nie zagraża, niestety kule utkwiły w płodach, a operacja ich usunięcia mogła by zagrozić życiu dzieci. Kobieta postanowiła zostawić wszystko tak jak jest.
Po 16 latach córka z płaczem przychodzi do tej samej kobiety i mówi:
- Mamo zobacz coś takiego wypadło gdy zrobiłam siusiu, strasznie bolało... Po czym pokazuje pocisk.
- Nie martw się to nic takiego.
Następnie przychodzi druga córka z płaczem i sytuacja się powtarza, a babka zrobiła się trochę zaniepokojona.
W końcu przychodzi syn z lekko zażenowaną miną. Kobieta na to:
- Niech zgadnę, robiłeś siku i coś wyskoczyło?
A syn na to:
- Nie, waliłem gruchę i zastrzeliłem psa.
Wróciłem do domu wczoraj i zobaczyłem, że był otoczony kordonem policji. Pomyślałem, że pewnie odkryli, że cały strych miałem przeznaczony na spore składowisko narkotyków. Zmartwiła mnie trochę wizja długoletniego więzienia.
Na szczęście okazało się, że ktoś się włamał i zamordował moją żonę.
Napisano 14.05.2012 - 21:20
W tych czasach katolicy doszukują się tylko ataków na katolików, uważacie się za jakichś specjalnych, wartych ataku, trochę pokory.Heh, ateista(stwierdzam po wpisie w moim temacie) przeglądający stronę www.katolik.pl (chyba pierwsza lepsze słowo wpisane w google) + niski poziom żartów z owej strony, mam podejrzenia, że to prowokacja, mająca na celu atak na katolików. Wiecie, co jak co, ale zniżać się do takiego poziomu?
Napisano 14.05.2012 - 21:21
Napisano 14.05.2012 - 21:27
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych