Film ciekawy, tylko szkoda, że większość z treści nie da się zweryfikować - eksperymenty z hipnozą czy też "domózgowym" mówieniem mogą być udawane, a o umieszczanie chipów w szczepionkach przeciw AH1N1 nigdzie nie czytałem - a taki fakt powinien być przecież gdzieś nagłośniony, nieprawda?
Spokojna głowa wszelkie źródła na dniach postaram się napisać. Niestety ale to są fakty. Mam dokumenty rządowe, nr patentów, więc te wszystkie bajery są potwierdzone i nie są żadną ściemą. Mało tego, sam testowałem fotel.. u dentysty, he, he z wbudowanym radiem....który tylko ty słyszysz, jak się położysz (głową dotkniesz poduszki pod głową)
Odlot... choć przerażające na swój sposób....
Cierpliwości, jutro powinna być druga część. Tutaj już podane są raczej informacje (czy fakty, tego już niestety nie wiem), bo to już trudniej zweryfikować, bo nie mają patentów:). Ja podjąłem się skompilowania tej tematyki, bo bardzo mnie wciągnęła, to wszystko. Każdy tak swoją droga sam może weryfikować informacje. Wszystko jest, trza tylko dobrze szukać.. choć niestety na polskich stronach to w większości.. dupa blada:( Od 5 miesięcy siedzę w tym dosłownie z nosem w monitorze.. naprawdę jest tego sporo.
W 3 części będzie podane m.in. podsumowanie, więc tutaj największa dawka faktów, tj patentów, dokumentów rządowy (państwowych) itp... Dodatkowo jeszcze o satanizmie, kontrolowanej opozycji, , technologii psychotronicznej na świecie ( w tym szerzej o Rosji), oraz technologii masowej kontroli. Od i będzie wsio. Myślę, że 2,5-3 godzinki to wcale nie wygórowany czas poświęcenia na tak ciekawą tematykę
Ave