Mógłbyś przybliżyć mechanizm powstawania duchów z ludzi?
Użytkownik Tiga edytował ten post 10.11.2018 - 09:34
Napisano 10.11.2018 - 09:33
Użytkownik Tiga edytował ten post 10.11.2018 - 09:34
Napisano 10.11.2018 - 13:45
Jest tylko pięć, bo reszta poszła do innej galerii, bo tam więcej promocji.
Napisano 10.11.2018 - 19:50
A jak to działa? Co się stało z duchami powiedzmy kilkudziesięciu ludzi z wcześniejszych czasów, którzy stracili życie w tym miejscu?
Mógłbyś przybliżyć mechanizm powstawania duchów z ludzi?
Nie mam pojęcia jak. Niektórzy zostają po śmierci.
Nie znam mechanizmu powstawania duchów ale wierzę, że każdy jest duchem tylko obecnie ma ciało.
Wiem, że kolega mówił o jakimś gościu co się powiesił gdzieś niedaleko w bloku i jego duch tam jest cały czas (na klatce).
Inny rowerzysta zjeżdżał na rowerze w kamieniołomie i jego duch jest tam codziennie z tego co mówił i dalej zjeżdża, bo nie wie, że nie żyje.
Inny wyszedł z jeziora i przestawił mu jak się utopił poznał jego wiek i imię.
Ja w to wierzę. Uważam, że dobrze jest mieć taką... zdolność.
Napisano 10.11.2018 - 20:33
Inny rowerzysta zjeżdżał na rowerze w kamieniołomie i jego duch jest tam codziennie z tego co mówił i dalej zjeżdża, bo nie wie, że nie żyje.
To bardzo ciekawe gdzie jest ten kamieniołom gdzie rower sam jeździ chętnie się tam wybiorę?
@luk3Z
Czy aby Twój kolega nie zażywa kwasu, że takie pierdoły opowiada co? Na moje oko to brechta z Ciebie w okrutny sposób, a Ty łykasz wszystko co powie jak młody pelikan. Może czas najwyższy zamiast raczyć nas następną historyjką z palca wyssaną przedstawisz nam jakieś dowody? Nie sądzisz, że powinieneś wydorośleć, bo póki co Twoje wypowiedzi przypominają mi dawny program "Tata, a Marcin powiedział".
Napisano 10.11.2018 - 20:44
Ja mogę przetestować twojego kolegę. Zadanie miałby takie, skontaktować się z konkretną osobą zmarłą i odpowiedzieć na powiedzmy 10 pytań. Gdyby dobrze odpowiedział na 7 z nich to mógłbym zaliczyć test. Odpowiedzi byłyby spisane wcześniej i zamknięte w kopercie. Po udzieleniu odpowiedzi przez niego, kopertę otworzymy.
Jeśli nie przejdzie testu, to zapłacę mu za koszt dojazdu, a jeśli by przejdzie test to dostanie jakąś wczesniej umówioną kwotę.
Napisano 10.11.2018 - 23:45
Jesli on przejdzie u Ciebie test, to ile mu dasz, max pare tysiecy? Wtedy slusznie moglby chciec 1 mln z fundacji Randiego, dlaczego oni zawiesili nagrode?
Napisano 11.11.2018 - 08:01
Napisano 11.11.2018 - 09:30
Nie mam pojęcia jak. Niektórzy zostają po śmierci.
Nie znam mechanizmu powstawania duchów ale wierzę, że każdy jest duchem tylko obecnie ma ciało.
Wiem, że kolega mówił o jakimś gościu co się powiesił gdzieś niedaleko w bloku i jego duch tam jest cały czas (na klatce).
Inny wyszedł z jeziora i przestawił mu jak się utopił poznał jego wiek i imię.
Ja w to wierzę. Uważam, że dobrze jest mieć taką... zdolność.
No to jak, wszyscy zostają po śmierci, czy tylko niektórzy? Każ twojemu koledze nagrać te duchy, gościu będzie bogaty i może się z tobą podzieli, a jeśli nie, to polecam powiadomić jego rodziców, że bierze ostry kwas i mózg już mu szwankuje.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych