Wolisz wpowiadać się na forum czy wśród ludzi?Ludzie (14 głosów [48.28%] -
Zobacz)
A jednak piszą.Dziwne ludzianki bywają wśród nas co nie?
Te 14 głosów, to ci co bez najmniejszych obaw tak siebie ukazują, jako niewierzącego w możliwość przekazywania prawd i szczerości na padole zwanym forum.Niestety jestem wśród nich i pozostanę bom świadomy typek.
Internet i to co można za pomocą niego osiągać stanowi dla mnie źródło rozrywki i wiedzy, z czego wiedzę tu nagromadzoną każdy jest władny obalić, bo zawsze znajdą się mądrzejsi od poprzednika.Pozostaje nam wyłącznie rozrywka, a formy jakie przybiera są niedoścignione dla naszej wyobraźni.
Nie rozumiem minusów jakie dostałem, ehh skłamałem.Rozumiem, bom przecież wyrodny syn Polskiej ziemi i odzieram z waszych oczu tak misternie utkaną pajęczynę mającą ubarwić życie wasze.
Forum nie może być niczym innym, jak miejscem rozrywki.
Forum nie może być miejscem do dyskusji, bo czytając wpisy nie jesteś sobie (mnie) udowodnić, że osobliwości wypowiadające się w konkretnym temacie, to nie jedna i ta sama osoba.A może możesz to udowodnić?
Jeśli jedna z piszących może pisać w tym samym wątku z wielu profili, to i wielu może pisać z jednego.Nie zakładam, ja to wiem.Wiem, bo sam tak działałem na innym forum.Tak..dla zabawy i by coś sobie udowodnić.
Jedno forum = jeden profil...BARDZO ŚMIESZNE! Czy chcecie, bym wam pokazał miejsce, gdzie na jednym forum można pisać z wielu profili, z czego nie jest najmniejszym problemem, by np. 5 z nich miały ten sam nick.Wiem, że to śmieszne, wiem, że to nie ma najmniejszego sensu, lecz jeśli jest to możliwe, a jest.To czy aby na pewno inni nie działają w ten sposób, by coś sobie tylko znanemu osiągnąć, by za pomocą naszej ufności do ludzi nami nie manipulować?
Pisząc na forach każdy (no prawie każdy) stara się ukazywać siebie, jako kogoś innego niźli jest w rzeczywistości, to nie jest niczym złym, bo i każdy ma marzenia względem swego ja.Ale czym innym są marzenia, a co innego, gdy pozwalają nam w nie wierzyć przez co światek zawarty tu staje się jedynym naszym domem.Ten ja na forum, to ja prawdziwy...wyjątkowy...nieprzeciętny gość!
...ale bzdura na kiju, nie wierz w to, wierz w siebie realnego kolego.Innej opcji niema.Powodzenia
p.s.Na forum nie jest możliwe dyskutować, bo wszystko w nim zawarte może być manipulacją na Tobie,wszystko!
Żyj świadomie i baw się świadomie...